Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Ne znam kako to da proverim. Da li mi treba neka app da bih to video?

Sorry za noob odgovor.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ne treba app pise na kutiji, ili idi settings about phone- cpu ako pise deca core onda je mtk, ili octa core onda je sd. Mozes da skines i cpu-z aplikaciju

Octa-core je u pitanju. Kutiju sam davno šljsnuo.

Onda ti je problem verovatno sa nekom aplikacijom koja radi u pozadini. Pogledaj u bateriji koja aplikacija je najvise trosi, najbitnij deo je cpu awake. Ako imas root najbolja aplikacija je wakelock detector

Jedva danas nadjoh Matte Black 4X posle 5-6 okrenutih brojeva, inace obican Note 4 je 10e skuplji sto mi ne ide u glavu haha. Tako da eto jos jednog korisnika. Snapdragon 625 naravno. [emoji1]

Poslednja izmena:
Onda ti je problem verovatno sa nekom aplikacijom koja radi u pozadini. Pogledaj u bateriji koja aplikacija je najvise trosi, najbitnij deo je cpu awake. Ako imas root najbolja aplikacija je wakelock detector

Pogledao sam trošenje baterije po aplikacijama, ali ne vidim da nešto vuče neuobičajeno puno.

Pogodio sam gomilu sistemskih app, kao i sve što je moglo za instalirane aplikacije (pristup imeniku, itd.).

Ostaje mi da vidim. Od 9h koliko je danas mob uključe, 25 minuta je na Keep Awake.

Pogledao sam trošenje baterije po aplikacijama, ali ne vidim da nešto vuče neuobičajeno puno.

Pogodio sam gomilu sistemskih app, kao i sve što je moglo za instalirane aplikacije (pristup imeniku, itd.).

Ostaje mi da vidim. Od 9h koliko je danas mob uključe, 25 minuta je na Keep Awake.

Najbolje ti je da uradis backup svega i uradi factory reset, to ce ti sigurno pomoci...

Sent from my Redmi Note 4X

Najbolje ti je da uradis backup svega i uradi factory reset, to ce ti sigurno pomoci...

Sent from my Redmi Note 4X
Tnx, to će sigurno biti opcija.

Da nema tog draina preko noći, telefon je bez mane :)

Da se upišem kao još jedan ponosni vlasnik :)
Global verzija.
Za sada preoduševljen.

Kako prebaciti SIM1 na 2G only mreže?
Nema te opcije... Za SIM2 ima i za nju sam uspio podesiti...
f1f45d045892abd9a8d8eb193c3086af.jpg

kucaj u Dialer-u *#*#4636#*#*, pa u testing prozoru koji otvori treba da imaš "Phone infromation1" i "Phone information2" stavke pa vidi da li tu imaš polje za "Set preferred network type" i među opcijama za njega i "GSM Only".
Ne koristim dve SIM kartice nego mi je popunjen samo 1 slot ali ja imam i u Settings sekciji tu opciju za 2G only... ova "INFO"/testing meni fora obično radi i na telefonima gde su uklonili/sakrili tu 2G only stavku... jedino što to "važi" samo do sledećeg restarta telefona... posle restarta opet prebacuje telefon na neku od postojećih opcijama tamo u Settings sekciji.

Našao, ima, hvala! :)

Da li neko ima ideju: zašto mi ne radi "scroll" na internet stranicama?
1498723135-picsay.jpg

Dobar multi-core score.
Zato sva jezgra rade istovremeno (ne gasi ih uopste) na ovom S625 :)

4372861ad0500fd17ccb0a523e01db95.jpg

Ok je telefon, samo pozicija zvučnik je baš minus, trebali su ga staviti na poledjinu, kako god da uzmeš telefon prst ide direkt preko zvučnika, pogotovo u horizontali.

tema je redmi note 4, postoji podforum "šta da kupim" za poređenja modela

Ja na Dev Romu imam Hrvatski dok na Global koliko znam nema,barem za sad..

ima i na global, pojavio se pretposlednjom verzijom, nema srpskog jos uvek.

Imam RR5.8.3 od 18.06 i kamera izbacuje grešku Couldn't access SD card i neće da slika. Nemam SD karticu uopšte, niti je planiram. Na Miui je radilo OK.
63d1dde157a8cf810b848baa2a19c65b.jpg

Permissions bi trebali da je ok, screenshotu prilogu.

Hvala, to je to.

Poslednja izmena:
^Probao? Ja sam pre neki dan vratio Stable, ali nema šanse da se priviknem na MIUI opet. A opasno mi se sviđao.

Nisam, probacu danas, dajem mu sansu.

Ni ja nisam mogao posle AOSP-a... A stable necu nikako, bolji mi je 7.0 zbog brze instalacije apk-ova (neka prednost, kad se vec ne razlikuju :D )

Ima i onu mogućnost odgovora iz notifikacija koliko toliko. Nije baš kao na custom romu ali opet bolje nego na 6.

Nazad
Vrh Dno