Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Ne verujem da je do Vipa, ja nikad nisam iskusio to.

Dobro , onda smo to izbacili iz jednačine :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Pa mozda i nismo, posto si ti u nekom kriticnom delu, pa kuburis sa signalom, moze biti i do Vipa :)

Vidiš moguće ipak da je do vipa pošto mi se dešava i na rn4 MTK.. dešava se i na mestima gde je signal uvek pun.
Možda da uzmem novu karticu ? :/

Ja mogu da ti odbacim gde je osrednji signal ili gde je pun. Za los signal ne mogu, posto sam uvek na mestima gde je osrednji, a u vecini slucajeva gde je pun...

Хвала, појавиле су се на КП фолије наручио сам данас...видећу какве су...коштају 150 дин вероватно пуцају оф квалитета

Sta bi sa folijom? Valja li to nesto?

Ovaj zadnji RR najbolji do sada.Konacno sve kako treba...Nema pucanja app i baterija lepo drzi... ;)

Sent from my Redmi Note 4X

Sta bi sa folijom? Valja li to nesto?

[emoji4] Бацање пара...на овај 2.5 Д ништа не може осим оних пластичних стаклића са Алија, одлепљује се... Изгледа очајно

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Znaci mora da ga pazim kao oci u glavi. [emoji3]

Iskreno ja ne pamtim kada sam nosio ovako "naked" telefon...nemam nista na njemu...porucio sam slim koznu navlaku za njega, pa kako bude ionako celoga zivota cuvam telefon za drugog vlasnika ,a cena iygrebanog i savrsenog u
20e...

Pa dobro ja ga pazim najvise zbog sebe. Ne volim kad mi je telefon izgreban.
Neka futrola je obavezna jer je bas klizav.

Pa kome nisu gadne ili moze da ih koristi (ja ne) neka uzme flip case i gotova prica o zastiti komplet telefona.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

To mi je vise za starije osobe. Jos kad vidim da ima pregradu za bus plus. [emoji3]

@Zile995

uploadfromtaptalk1497673439698.png

Hvala, znaci nije koristio najnoviji mido source.

Ali jeste r17 i nov security patch level. Nije lose, sledeci official build ce biti verovatno bolji.

[emoji4] Бацање пара...на овај 2.5 Д ништа не може осим оних пластичних стаклића са Алија, одлепљује се... Изгледа очајно

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Upravo tako. 2 dana drzao staklo sa Alija i skinuo. Drzalo se ok, ali izgled - bljak.

Ima li neko Mi cover, flip case? Koristim ga i u opcijama aktiviran Smart cover mode ali ne reaguje, niti pali ekran kada otvorim case niti optimizuje prikaz kad telefon zvoni da ne moram da otvaram case zbog javljanja. Ima li ko ideju sta bi moglo da bude?

Jel ima neko problem sa whatsapp...ne mogu nikako da koristim voice call...i ne da mi u permi... da ukljucim mic

Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk

Na whatsapp ne mogu da ukljucim mic..cam..
cbb5a21b45bd2ba20d81fdfe83b553b8.jpg

Evo kakva je situacija sa baterijom kod mene. Gledajuci ove vase ss-ove ispada da je moja katastrofa.
fa220b8d35b861ee7f8d49479597407c.jpg
3b67413281619896b6430467fec4bcaa.jpg
7531b899c56d7d75e3ef77dd24c3223b.jpg
856ac119c128ca5cd2a2cba573893e9c.jpg
f33cb7487fdcc5cf9b3e604e6f1c7ebd.jpg

Poslednja izmena:
Tri dana i sest i po sati ako racunamo da ces ga staviti na punjac kad bude 4-5%, tesko da moze bolje. Meni je sot 12 sati na dan i po, kad bi na bateriji bio dva i po dana preko sedam i po sati sot nisam imao.

Na kevinom Redmi 3S bude oko 10h sot za 3 dana.

Poredis dva telefona koja ne mogu da se porede 5" vs 5.5", 430 vs 625 , HD vs FHD rezolucija, tvoje koriscenje vs njeno...
Ovaj tvoj rezultat je i vise nego dobar.
Plus imas BT aktivan stalno.

Na whatsapp ne mogu da ukljucim mic..cam..
Isključi ili pauziraj twilight, f.lux, night mode ili bilo koju sličnu aplikaciju koja modifikuje prikaz na ekranu.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena od urednika:
A lepo mu piše sve :D

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Poredis dva telefona koja ne mogu da se porede 5" vs 5.5", 430 vs 625 , HD vs FHD rezolucija, tvoje koriscenje vs njeno...
Ovaj tvoj rezultat je i vise nego dobar.
Plus imas BT aktivan stalno.

Ma nisam poredio nego sam onako spomenuo jer je kolega rekao da je to dobar rezultat za vise dana. Ja sam zadovoljan baterijom jer ne gledam vise od 2-3h dnevno u ekran. I to mi je mnogo. [emoji4]

Ljudi, moze li molim vas mala pomoc posto vidim da se mnogo vise razumete od bilo kog prodavca sa kojim sam pricao?

Uzeo bih Note 4 ili 4X, ali ne bih narucivao preko neta nego bih kupio kod nas u nekoj radnji. Cena je slicna, ali koliko vidim (moram jos da pozovem sutra da proverim), na 4X nije snapdragon nego neki drugi procesor (tako bar pise na mobilnom svetu).

Sta preporucujete? Ima li uopste neke bitne razlike ako ni u jednom nema snapdragon? Na oba je global rom.

Hvala unapred! :)

juri sa sd625 cpu, duplo je bolja baterija nego kod mtk cpu verzije, ima mnogo bolju podrsku za romove, samim tim i vise updatea i generalno ce imati duzu podrsku. mtk je na papiru, kod benchmark testova brzi ali u svakodnednom radu se to ne oseti. mnoo se manje greje sd, bolje cuva bateriju, bolje se i kod duzeg gaminga ponasa, ima bolji prijem signala i bolji wifi na sd verziji zbog plastike gore i dole. dakle tvoj izbor za iste pare treba da bude sd625 cpu.

Poslednja izmena:
Vrh Dno