Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Ludi kinezi izbacili i verziju Redmi Note 4X sa 16gb interne i 3GB ram-a... Hahahaha..koji kraljevi, malo im i ovo do sada sto su izmesali oznake :)

Sent from my Redmi Note 4X

Kad bi izbacili Redmi Pro sa Qualcomm procesorom 625 to bi bilo super.

Ma čekaju se uskoro njihovi mobovi sa s630 i s660 iako se priča da oppo ima neki dil sa Qualcomm prvih mesec , dva

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Cekamo RN5 sa SD660 :)

Uh nešto ne verujem da će on u rn5.. pre će biti s630 a s660 u mi6c ili redmi pro 2. Ipak s660 baca preko 100k na antutu

Nemoj da se iznenadis :) ;) :)

Tačnije 120.000.
Nerealno je da ga stave u mob od 140$

uploadfromtaptalk1497189111174.png

Pa i RN3 pro ima SD650. Kinezi su to, ja ocekujem da RN5 bude pravi zmaj...

Pada li vredi onda uzimati RN4x ili cekati tog zmaja ? Jel ima neke najave kad bi to trebalo da bude ?

Naravno da vredi, ovo su samo pretpostavke(moja ocekivanja).Nema nista zvanicno jos uvek.

Vredi 4x svaki dinar. Ja sam presao sa RN3 SE na 4x i ni malo se nisam pokajao. Sjajan telefon, ali bez sumnje. Bolja izrada, bolji gsm signal i skoro uvek mi je na high, dok je kod RN3 oscilirao dosta, ekran 2.5d i sa oleophobic premazom. Jeste da RN3 ima brzi procesor, ali nekako mi se 4x bolje i brze ponasa, bolji je soc ukupno gledano i zato baterija sabija koliko dugo traje, neverovatno stvarno. Ps, vratio sam se na miui posle najnovijeg pre neki dan rr-a i mogu slobodno da kazem da je miui (globeROM, stari sMiui) dosta brzi i fluidniji od rr-a, pricam o nugatu za oba. Miui sabija koliko je dobar i ima sve bukvalno. ;) Jedino me nervira sto nema last app precicu za long press dugme(alt tab). Ja sam inace fan rr roma koji sam "furao" svo vreme na RN3 i do sad na 4x.
b90d69f91a3268853da87be4a23ee68a.jpg
799f57ed47f82d2f481acb32a43bf25a.jpg

4926fd0acf9ef920d62bbe6d2bc21d88.jpg

Sent from my Redmi Note 4x

Poslednja izmena:
Sta koristite od zastite za RN4X? Mislim na ove silikonske maske.
Gledam da porucim nesto sa Aliepress-a.

Xiaomi ce uskoro lansirati mi6c sa SD660, nisu ludi da prave sami sebi konkurenciju sa jeftinijom redmi serijom. RN5 ce verovatno izaci prvo sa nekim mtk ili surge procesorom pa tek kasnije neki SD

Камера је ужасна на новом РР....треба му 3 секунде да направи слику....

Primetio sam da je spora ba LOS based romovima. Na SlimRom-u je brza, plus sto imas malo vise podesavanja.

Spaxone je li ova aplikacija mijenja onu fabričku ili dodaje novu aplikaciju bez ometanja fabričke?

Dodaje novu, samo instaliras apk, bez brige :) Fotkanje je bez zastajkivanja, ali kada namestis na HQ tada je sa zastajkivanjem...

Sent from my Redmi Note 4x

Доста боље тј.брже. Хвала.

Pozdrav, ako nije problem onima koji imaju ovaj telefon neka napišu u poruci utiske, da ne spamujemo ovde. Mnogo je pisano ovde, tako da bi mi mnogo vremena trebalo da sve isčitam, pa bi zato vaše utiske u poruci.

Ukratko, extra telefon za male pare. Predivan i fizički i softverski.

Ако те не мрзи, и мени нешто није јасно...каже да праве и стакла по мери...

Хвала

Evo sad sad bio u prodavnici i isto su mi rekli što i tebi: donese se tel. i naprave odmah-da li staklo, da li foliju. Ja imam foliju njihovu. Cena je 650 din.

Evo sad sad bio u prodavnici i isto su mi rekli što i tebi: donese se tel. i naprave odmah-da li staklo, da li foliju. Ja imam foliju njihovu. Cena je 650 din.
Хвала, појавиле су се на КП фолије наручио сам данас...видећу какве су...коштају 150 дин вероватно пуцају оф квалитета

Vrh Dno