Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

pa i kinezi otvaraju svaki i proveravaju pre slanja.

ne sumnjam ja da ima pouzdanih prodavaca na KP koji ce izaci u susret, proveriti, zameniti, znaju sta rade, ali sam siguran da je mnogo vise onih koji nece dati zamenu i koji jednostavno ne znaju dovoljno o tome sta prodaju.

Poslednja izmena:
Odličan telefon. Nema tu priče .
Ja sam sigurno na njemu dok ne pređem na nešto ozbiljnije tipa op5,honor9 , z17 itd itd.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Isti je i MIUI :) Sa istog linka vuce :)

Sent from my Redmi Note 4X

Spaxone, Hvala

Poslednja izmena:
Kidence znači i Miui je isti za 4 i 4x?

Isti za 4x i 4, snapdragon verzije (mido). Pogledaj link za fasboot rom, isti je zip.

Da, isto sve...Pisao sam vec i objasnio, ali po obicaju niko ne cita ... ;)
Jedino nije isti za MTK verziju.Ali to nije isti telefon, dok su Redmi Note 4 global i Redmi Note 4X isti hardverski osim antene za lte800.

Poslednja izmena:
Hvala svima. Samo ne shvatam Zile995 šta je to fastboot Rom? Je li bukvalno kao naziv što kaže? U čemu je brz? U bootanju ili u svemu?

@kidence, ima li neka fora da se isključi scroll levo-desno na pull down notification draweru ispod ikona, kod svih thema koje sam probao postoji taj scroll i baš me nervira ? :)

Hmmm, nisam te bas najbolje skapirao...Verovatno mislis na skrol za osvetljenje...
Jedini nacin da menjas not.bar je u settings-notif& toogles layout i tu imas dve opcije, Combined i Separate...To je to sto se tice menjanja izgleda...

Ne nisam na to mislio, nego kad spustim notif bar pa recimo gledam ikonu "Mobile data", meni taj naziv scrolluje levo desno jer ne može odjednom ceo ispis da stane ispod ikone. Ako je ispis kraći, recimo "GPS", onda nema scrolla. Možda ima veze sa veličinom fonta, stavio sam large a dpi je 440?

Meni ovako stoji ..
uploadfromtaptalk1497442975626.png

Da, onda je do font size, kod mene je L, tek kad stavim na S pod display, onda nema scrolla.

btw, stigo mi update na 8.2.10.0 :)

Da zbog fonta ja sam na S sve je ok

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Nije to nikakvo brzo butovanje...

"Fastboot is a tool/protocol for writing data directly to your phone's flash memory. In practical use, it is used to flash images such as recoveries, bootloaders, and kernels to your Android device."

Fastboot rom flesujes u fastboot mod-u (zato kazem fastboot rom) sa Mi Flash Tool-om.

Poslednja izmena:
Eo ga i moj pulen
3750767bdb4fdcd47629090d5eddde57.jpg
58f7fed953c7815617c73512d58f3629.jpg

Za @ZAP i ostale da nauce nesto novo...Nemojte pisati nesto u sta niste sigurni 100% i dovoditi ljude u zabludu...

http://www.theidealmobile.com/2017/03/unboxing-first-impression-xiaomi-redmi.html?m=1

https://youtu.be/pjIt7Bwp9uY

Malo im je sto ih Xiaomi muci sa oznakama, pa jos vi solite ranu :)

Global postoji sa EU i UK punjačem.
Vakuum su oba telefona.

ovo nije sa adapterom :-devil-:. Pa bilo bi nelogicno da englezima prodaju sa EU uticnicom. U pakovanju nema adaptera :p naravno da mozes da kupis i ovu verziju pa da koristis adapter ako neko misli da je to super :)

Ajde da vidim da se neko u srbiji javi da je dobio sa UK uticnicom :wall:

Pa dobili su, zato i kazu da im treba adapter sa UK na EU.
uploadfromtaptalk1497464050392.jpg

Btw,gde obicno ima da se uzme tih adaptera?

Bilo koja elektro radnja, samo trazi sa UK na EU adapter, 100-ak dinara.

Poslednja izmena:
Ja sam dobio najbolji punjac do sada! Posle 10ak xiaomia napokon nas utikac, A dobio sam i onaj prelaz za uk posto ovde imam te uticnice.

Pa dobili su, zato i kazu da im treba adapter sa UK na EU.
Pogledajte prilog 231165

morao sam da se vratim par strana unazad pa da vidim da je kupio od clana foruma :d
Da mi je znati sto je clan foruma narucivao sa UK uticnicama to me zivo zanima :-devil-:
ekonomija je cudo

NHF :p

@deklaracija
od kada su u novom sadu UK uticnice :d

Nazad
Vrh Dno