- Učlanjen(a)
- 21.03.2017
- Poena
- 19
2016102 model, datum proizvodnje mart 2017.
Xiaomi Redmi Note 4 Global Matte Black 32gb
Ne smeta uopste, naviknes se za dva dana. Mene vise muci sto je back taster na desnoj strani, uglavnom sam koristio telefone na kojima se nalazi na levoj. Svakako da bi bilo bolje da su osvetljeni. Ali pri upotrebi uopste ne smeta. R4p je svakako lepsi od note 4x.To me i brine [emoji12]
Elem, koliko smeta to što navigacioni tasteri nisu osvetljeni na R4p?
I da li je RN4x plastičniji od RN3pro? Kakva je izrada?
Sent from my S55 using Tapatalk
Jos kada bih mogao fizicki da zamenim tastere, a ne samo softverskiNa MIUI 8.2 ima opcija da se rotiraju pozicije back i menu tastera. Eto ti potencijalnog rešenja.
Daj neke primere slika da vidimo.Jos kada bih mogao fizicki da zamenim tastere, a ne samo softverski
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Crni marker u ruke pa prepraviNa 8.2 je kamera les, na 8.1 je bila kul, sad kad zumiram na max kockice na sve strane dok na 8.1 toga nije bilo
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ja ne znam gde vi kupujete te telefone sa zakljucanim bl... ?! Ja koliko videh, svi imaju otkljucani i retko koji ima problem sa pixelima...(MIUI forum ne shvatam za ozbiljno).
Kada pogledam ovu temu, sve sami problemi, a u stvarnosti daleko od toga...
Zanimljivo...
Sent from my Redmi Note 4X
ako vas zanima kako da root-ujete fon na MIUI sa (unlocked BL), bez flesovanja TWRP-a zbog OTA update-a... recite da napisem.
Sent from my Redmi Note 4X
Nisam primetio za sada da postoji neka razlika u odnosu na 8.1.15.da li novi update brze trosi bateriju?
Probao sam ovi foru i šljaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari