Edit: Možda sam se loše izrazio. Sa 4x nećeš imati problema sa 4g već nećeš uopšte imati 4g na nekim mestima. Sad sve zavisi kuda se krećeš i koji je signal tu.
I ja sam sa RN3 hvatao 4g po celom Beogradu ali čim odem na periferiju i manje gradove, mućak... Sve zavisi od pokrivenosti. Kocka je to.Ja imam telenor karticu i na svim telefonima bez B20 4g mi radi bez problema. Retko sam vidjao H.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Upravo tako. Sirova snaga je na strani MTK, s tim što je SD bolje optimizovan, ima bolju podršku i manje troši bateriju. Nisu to neke značajne razlike. Svodi se na lične preferencije, sem baterije koja je objektivno dosta jača ali kao što si istakao može se srediti kroz neki update verovatno.A sta toliko fali MTK procesoru na ovom telefonu sem sto je veci potrosac baterije??Ja sam vlasnik istog i ne mogu mu naci nikako manu sem eto u vezi baterije...Ne bih rekao da je ovaj SD 625 toliko nadmocniji od MT xelio X20..Koga zanima menjanje romova i igranje sa telefonom u tom pravcu pa mu odgovara SD625,to je druga prica,ali onog koga apsolutno ne zanima da menja romove ovaj telefon sa MTK procesorom je takodje dobar izbor..Opet kazem samo kad bi produzili zivot baterije kroz buduce apdejte bilo bi top..Nadam se tome..
Upravo to ja pričam. Da će da radi 4g, radiće, ali na (dosta) manje lokacija. Sve zavisi ko gde živi, radi, kuda se kreće, pa može da napravi kompromis. Nepisano pravilo je da je B20 za manje opštine, sela, autoputeve, itd.Tačno. Sva tri operatera koriste Band 20 (800MHz). Na nekim mestima nećete imate 4G mrežu. Bolje juriti globalne verzije, zašto ne bi koristili 4G koji plaćate? Osim ako vam neko ne poklanja telefon, pa poklonu se ne gleda u zube. Ja sam svakako za globalnu verziju i EU utičnicu, mrzim adaptere.
Ne znam zaista šta bih ti napisao na ovo. Istom logikom mogu da pitam šta će tebi pametni telefon ili automobil? Imaš zaprežna kola i halo govornice.Koliko to imate ukljuceno GBajta, i sta radite na telu te je 4G toliko zlata vrijedan da se non stop ima i brzina presudna, ne kontam. [emoji106]
Da ne ulazim u to da brzina dosta varira.
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
Stiglo kaljeno i silikon.
Kaljeno sam stavio savrseno na LED, zvucnik i prednju kameru. Cini mi se i kao 100% da je leglo na ekran.
Problemi: osvetljenje ona 3 kapacitivna dugmeta dole prosijava samo parcijalno kroz masku. Nisu dobro to centrirali. Staklo, kao ogledalo je. Malo nervira, ali verovatno dok se ne naviknem. Otisci ostaju. Nema oleofobni premaz. Testirao sa uljem. Prst ne ide tako lako po staklu. Podeblje je.
Silikon ko silikon. Sve rupe su odlicno centrirane. Dobro lezi na telefonu. Ima onaj brid, tj. izdignutije je od ekrana telefona. Medjutim, ako stavite kaljeno, onda je u ravni sa njim.
Ima li još neko ovaj mali bug kod galerije, vidjeh da je @mirkeMaus to napisao a isto se i meni dešava, ništa strašno ali ponekad tokom listanja slika zastane par sekundi i onda nastavi sve normalno. Google Photos radi super kao i quickPic aplikacija ali ova xiaomijeva zeza.
Ne znam da nije do SD kartice mada class 10 od 32gb je ne bi trebalo da pravi problem.
Probaj da ukljucis u developer options, 2D force gpu renderingIma li još neko ovaj mali bug kod galerije, vidjeh da je @mirkeMaus to napisao a isto se i meni dešava, ništa strašno ali ponekad tokom listanja slika zastane par sekundi i onda nastavi sve normalno. Google Photos radi super kao i quickPic aplikacija ali ova xiaomijeva zeza.
Ne znam da nije do SD kartice mada class 10 od 32gb je ne bi trebalo da pravi problem.
Probao sad 2d force gpu i ništa, vjerovatno je vezano za samu aplikaciju.Probaj da ukljucis u developer options, 2D force gpu rendering
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari