Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Mora da si ugasio si jos nesto, te app mogu bez problema da se ugase i da sve radi bez problema.Jedino ako Xiaomi nije nesto menjao sa zadnjom verzijom MIUI-ja , pa zbog toga upada u bootloop.Ja sam gasio na prethodnim verzijama GS i na GD bez problema.

Sent from my Redmi Note 4X

Poslednja izmena:
Samo te osnovne aplikacije sam gasio. Nista drugo.

Kako da ga flesujem, da ga vratim na stock? Imam Global verziju

Ista stvar se meni desila kao @milos laki, skineš sa neta MI PC suit ali na kineskom jeziku (jer engleski ne prepoznaje tel) i screenshotuješ ponuđene opcije na kineskom pa potom prevedeš na google translate i vidjećeš opciju RESET sačekaš nekolika minuta dok tel odradi svoje i upaliće se.
Naravno hard reset je u pitanju i izgubićeš podatke

Edit:
Pokušaj sa engleskim Pc suitom ali meni nije mogao odraditi ništa.

Probaj preko Mi pc Suite, ali Kineskog da ga vratis na official rom...

Sad sam pokusao. Izasle tri opcije, prva je ocigledno za flesovanje jer mi je trazilo da selektujem fajl; druga je trazila nesto da potvrdim (izadje prozorcic sa dve opcije, koju god da kliknem nista se ne desava) i treca koju kad sam kliknuo cuo se zvuk na PC da je telefon diskonektovan, ugasio se i sada ide animacija. Mislim da je to to, da dize sistem, ali nisam siguran. Nema onog ucitavanja, nego samo tackice svetle. Ostavicu ga par minuta pa cu videti sta se desava.

Engleski Mi PC Suite ne radi. Ne prepoznaje uopste telefon. Mislim da on zahteva USB debugging.

Mislim da si pogodio pravu opciju, u suštini ne dešava se ništa nakon klika ali kada sačekaš telefon podigne sistem.
Najlakša je solucija i najbolja da uradiš screenshot na PC i prebaciš sliku u neki tel pa preko google translate prevedeš sve (prevod slike)

Nisam imao pri ruci neki drugi telefon, pa sam na Translate kucao reset, preveo na kineski i prepoznao slova. Najslicnija tj. XD

Evo ga, podigao je sistem.

Znači ne smeju da se brišu Google apk :) zanimljiva politika xiaomia ...

Godinama vec rootujem svaki telefon kako bih preko Titaniuma npr brisao sistemske aplikacije. Dobro znam sta sme, sta ne. Obrisao sam samo 4-5 nekih svakodnevnih aplikacija (Duo, Photos, Hangouts, Music) i kada sam isao na restart, bootloop.

Resenje za zakljucan bootloader je kineska Mi PC Suite i opcija broj 3 kada se poveze telefon na PC.

Bas cu kasnije da se poigram, da probam da otkrijem koja app kada se disable-uje izaziva bootloop.Sumnjam na Google app...

Moguće s obzirom da je npr dugi dodir na home aktivirao Google now. Mada zaista nema logike.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Mislim i ja da je Google app jer funkcioniše kao dio sistema što se tiče pretraživanja a posebno glasovnog.
Ove druge aplikacije su više "sekundarne" tako da se izrazim.
@Kidence javi ako otkriješ u čemu je problem.

Probacu uskoro, pa cu napisati...Bas me kopka koja app je integrisana u sistem, pa da ne moze bez nje...

Recite mi da li ste gasili MIUI optimizaciju, memory optimizaciju, animacije, palili GPU rendering, itd?

Meni su to bila.obavezna podešavanja na RN3, sada mi sve stock radi izuzetno dobro, čak i MT sam zadovoljan.

Evo koje sve app smeju da se disable-uju.

Kao sto sam i sumnjao, Google app pravi problem i fon ulazi u bootloop.

http://i66.tinypic.com/2uhr3vc.png

Poslednja izmena:
Rezolucija je kriminal. Daj neki ostriji ss

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Editovao sam, video sam da je preko TT uzas...

Pa pretpostavio sam, ona je vezana za "sistem malo dublje".

Poslednja izmena:
Jesi restartovao telefon nakon disable-ovanja

Sad kad razmislim, sećam se da je kada sam prvi put pokušao da je disable-ujem samo izašlo, tek iz druge je uspelo.

Posle svake app sam reboot, kako bih inace znao koja app zeza.Imao sam sumnju, ali morao sam je potvrditi...

Potvrđujem i ja da sve radi normalno nakon gašenja google aplikacija (izuzev Google App).

Ma ne diram ga sad, nema šanse! :D Taman sve vratio na staro...

Backup je čudo :) Uvek prvo backup, pa onda tek igranje ;)

Može google app da se disabluje, ja jesam, samo pre toga u defaults mora da se izabere neka druga default app za assist. Zato sto je bindovana za home button.
Screenshot_2017-05-13-23-12-45-648_com.android.settings.png

Ubacujes jedno zlo , da bi ugasio drugo ;)
Hehehe i nije bas neko resenje :)

Ja sam na RR, utegnut kao praćka(ne diram nista), dosao do faze da uzivam u telefonu :)
Šalim se ja malo za ovu app...svako koristi ono sto mu odgovara :)

Može google app da se disabluje, ja jesam, samo pre toga u defaults mora da se izabere neka druga default app za assist. Zato sto je bindovana za home button.
Pogledajte prilog 228898
A ovako?
de1bb4ffbd8cb1d948f06a330e8c5440.jpg

Ja vec evo uzivam u fonu mesec dana,otkako ga uzeh od Vladimira.
Od S4 sam jos odustao od kuvanih romova.
Nastelovao ovaj 4x kao i b8vsi mi rn3 pro i nista ne diram.
Jedino se malo zalim na wifi povezivanje na 8.2.4.0

Sent from my Redmi Note 4X Black

Nazad
Vrh Dno