Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Color Full Cover Screen Protector Tempered Glass For Xiaomi Redmi 3S 3X 4 Pro Prime Redmi Note 4 3 2 Mi5s Mi4 Mi5 Mi 5S Plus 5
http://s.aliexpress.com/nuEN7zeI
(from AliExpress Android)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Pozdrav svima. Od skoro imam rn4 x crn i fin, i jedan problem koji se tice mreze.
Dakle kad je na 2g signal pun, kad prebacim na 3g ili lte u podesavanju za izbor mreze signal pada za dve crte (10-15dbm)
Probao sam na oba mesta za kartice isto je
Moze li pomoc?
Još da dodam drugar pored mene sedi signal pun a meni 3crte isto mts mreža.

pa to ne bih stavio na telefon pa makar ga razbio prvi dan :)
Не капирам зашто?
Да је онај најлон па и да разумем, ово изгледа одлично још има и неку сврху...

Evo moj lte kod Hrama Sv.Save upravo sada...Lose bas..
73bea6da5ba0e320b14e1c192cd277a0.jpg

Sent from my Redmi Note 4X Black

Upravo odrađen test. Nisam dobio bolji rezultat ni sa jednim telefonom do sada.
Vip mobile, Niš

Screenshot_2017-04-26-10-25-00-564_org.zwanoo.android.speedtest.png

Poslednja izmena:
Jedno pitanje, trenutno sam na poslednjoj verziji dev.roma, kojeg sam ubacio preko fastboot-a tj. MiFlasha kad mi se pola stvari zeznulo čačkajući RR i LOS.
Kada hoću da odradim flash global stable 8.2.4.0. isto preko fastboot-a\MiFlash, kada odaberem rom, prebacim tel u fastboot mode, kliknem na flash, on bukvalno za 1s proverti sve i piše OK. Resetujem telefon, naravno, stari dev rom.. Isto mi se i dešava sa global stable 8.1.1.5 romom sa MIUI sajta.

Ima neko predstavu šta mu se dešava i kako mogu da pređem nazad na stable rom (update.zip kroz updater aplikaciju ne prolazi takođe) ?

Stigao 4X za sestru, mnogo lep telefon, grey. Sad sam se izlozio i ja da uzmem :D

Kakav je Lineage za njega? Nije da mi smeta miui, cak mi se i svidja za promenu, ali me ogranicava u nekim stvarima na koje sam navikao, pa bih isao odmah na nesto sto pribliznije stocku.

Brzo se naviknes, a ima mnogo korisnih stvari i super resenja.

Ma navikao sam ga ja, svi u porodici (i uzoj i siroj :D ) imaju xiaomi telefone, po mojoj preporuci :D Poprilicno sam naviknut na miui, samo me zanima kakav je lineage za svakodnevno koriscenje.

Jedno pitanje, trenutno sam na poslednjoj verziji dev.roma, kojeg sam ubacio preko fastboot-a tj. MiFlasha kad mi se pola stvari zeznulo čačkajući RR i LOS.
Kada hoću da odradim flash global stable 8.2.4.0. isto preko fastboot-a\MiFlash, kada odaberem rom, prebacim tel u fastboot mode, kliknem na flash, on bukvalno za 1s proverti sve i piše OK. Resetujem telefon, naravno, stari dev rom.. Isto mi se i dešava sa global stable 8.1.1.5 romom sa MIUI sajta.

Ima neko predstavu šta mu se dešava i kako mogu da pređem nazad na stable rom (update.zip kroz updater aplikaciju ne prolazi takođe) ?

Mislim da treba ime foldera u kom je rom i cela putanja uopšte da bude bez space-eva (razmaka) i onda ce da ga fleshne miflash tool.

Zdravo svima! :)

Pročitao sam celu ovu temu, a trebalo mi je vremena za to, pa reših i zamenim Meizu MX5 za RMN4 MTK. Ja sam verovatno jedan od retkih koji samo MTK kupuje.... U svakom slučaju, osim kamera, ništa mi staro ne nedostaje sa MX5. Pre MX5 sam imao Redmi Note 3g, a Miui sam koristio na raznoraznim telefonima od verzije 2. Čak sam i prevodio pakovao romove tad kad Xiaomi nije bio dostupan tako lako.

U svakom slučaju, pitanje....Xiaomi RMN 4 koristi punjač 5V/2A, pa stoga noob pitanje, da li da kupim adapter za njegov original punjač ili će mi bilo koji punjač sa 5V/2A završiti posao?

Mislim da treba ime foldera u kom je rom i cela putanja uopšte da bude bez space-eva (razmaka) i onda ce da ga fleshne miflash tool.
Tu nisam ništa dirao, samo sam raspakovao tar.gz arhivu i taj folder samo prekopirao.

Ja ga punim sa punjačem Samsung S3 i od tableta. Ne buni se

Ja nigde kod nas nisam mogao da nađem dobar taj adapter, a i original punjač od rn4x mi deluje nesigurno,pa sam kupio ugreen qc3.0 koji daje 3A output, kada izađe source valjda će neko napraviti kernel koji podržava qc, jer soc podržava.

Samo pazite na pregrevanje dok je na punjacu i radi nesto. Pisao sam da sam dobio burn na displeju usled toga. MTK verzija.

a2f9d28286d2079f2b923fca55c00886.jpg

Poslednja izmena:
Tu nisam ništa dirao, samo sam raspakovao tar.gz arhivu i taj folder samo prekopirao.

kad si tu tar.gz arhivu otpakovao, dobio si jedan fajl? samo .tar? Ako je to slucaj, otpakuj i to dok ne dobijes ovako nesto
Screenshot_45.jpg

pa onda kopiraj adresu i ubaci u flasher
trebalo bi da bude ok

Da li je neko probao za koliko vremena navigacija (GPS + ekran) potroši bateriju?

Via RN4x

Pa i ja bih rekao da ako punjač ispunjava normu, nebi trebalo da bude problema. Nerviraju me oni adapteri i čuda, ali dobro... Imam dva Xiaomija u kući i ti punjači leže bzvz... Žena je do sad Redmi 3S punila sa mojim Meizu punjačem, a sad nam ostao samo neki jadni huawei iz praistorije, pa bi valjalo to obnoviti.

kad si tu tar.gz arhivu otpakovao, dobio si jedan fajl? samo .tar? Ako je to slucaj, otpakuj i to dok ne dobijes ovako nesto
Pogledajte prilog 227810

pa onda kopiraj adresu i ubaci u flasher
trebalo bi da bude ok
Upravo tako. Global stable rom nema sanse tako, samo za 1s provrti status bar i kao OK sve. Developer rom mi nekih 3-4 min flesovao, tad sam znao da ce proci fles.
Uslikam SS cim budem pri kompu.

Ja nemam problem sa tim punjacima i prelazima koji dodju sa tel. Imam i ugreenov punjac koji je spomenut gore i on radi odlicno, a imam i 3m dugacak ugreenov kabel. Koliko ti treba vremna da napunis somija sa punjacem od s3?

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Nisam siguran. Punim ga od 40-50% i ujutro bude gotovo.
1A. Negde oko 5,2 sati bi mu teoretski trebalo.

Za nocno punjenje bombon dok se spava. Meni su somijevi sa tim prelazima u spavacoj zbog ne mrdanja kablova, a u dnevnoj jedan samsungov i ugreen. Ti mogu da se akaju stoje cvrsto u uticnicama :)

Inače popularni Vla#### je imao neko vreme Redmi note 4 sa lte20 u prodaji. Ne znam kako sada stoji sa njim

Poslednja izmena:
Изашао 8.2 за брутални МТК

Изашао 8.2 за брутални МТК

da li si probao i da li je sve ok?
Changelog ne izgleda revolucionarno, a verovatno bih opet morao da root i flash xposed

Za nocno punjenje bombon dok se spava. Meni su somijevi sa tim prelazima u spavacoj zbog ne mrdanja kablova, a u dnevnoj jedan samsungov i ugreen. Ti mogu da se akaju stoje cvrsto u uticnicama :)

Pa nabavi kvalitetne adaptere pa neće klimati

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Нисам...на послу сам....
6d48b08341ac94c9265eee4899f5292c.jpg

Nazad
Vrh Dno