Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

• Začetnik teme Začetnik teme ZAP
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa pitaj prvo...;p Ne pratis na casu...Obrisi tu liniju sto si dodao jer ti ne treba zato sto vec imas liniju u build.prop...Nadji liniju "ro.sf.lcd_density", pri vrhu je ili idi na search...(ne znam koji editor koristis) i smanji na 405, save and reboot.

Sent from my Redmi Note 4X

Poslednja izmena:
Pa nesto si poremetio u build.prop...Neka linija nije dobra, jos nesto si izmenio nepravilno i zato ti javlja gresku...Samo lagano, imas backup starog build.prop...Samo njega vrati...Ime mu je build.prop.bakforspec i onda promeni liniju na 405

Ni to ne pomaže. Kako najlakše da ga vratim na fabrička podešavanja a da ne upadnem u bootloop i da mi ostane root?

Ajde javi se na pm, da ne trujemo temu ovde...To se bre resava brzo...

Ahahahah, taj doticni od koga svi kupujete nema pojma jel ROM zvanicni ili nije...tako da....On samo preprodaje...

Znači teško da se na to može uticati? Kako ti dođe, dođe... Ne naručuje mi se od preko, kad me naši odvale sa carinom i pdv-om, skuplje me izađe nego da menjam rom.

Poslednja izmena:
Pa ako kupis od ljudi koji znaju, nije tesko...Ima par ljudi na KP koji znaju sta prodaju...

Aj daj preporuku na PP ako te ne mrzi.

Moze i za tvoj telefon. 🙂 kada je zip, onda je uglavnom za odredjene modele...

Treba mi proveren info. Na Note 4x/Mi5/Mi5s, sim 1 slot je sigurno za sve gsm režime 4G/3G/2G? Interesuje me sim 2 slot, da li je ograničen na 2G ili može da radi i na 3G (pozivi, ne internet)?

Zavisi koji rom, MIUI 8(zadnje verzije) je prvi slot 4/3/2g...sim 2 3/2g....Na MIUI 7 je drugi only 2g.

To važi na svm modelima za koje sam pitao? Ili samo za tvoj iz potpisa Note 4X?

Ne, to vazi uopsteno za MIUI..Za 4X nema MIUI 7... vec samo MIUI 8 zasnovan na Android MM i Android N.
Evo ti sto se tice RN4X.
uploadfromtaptalk1490519837373.png
uploadfromtaptalk1490519847756.png

Hvala.
Kako sam video zvanično nije izašao miui 8 jedino za Mi 5 (gsmarena i slični za info korišćeno)? Pitam za zvaničan stabilni Eu rom. Mi 5s i Note 4X imaju.

Nesto si pomesao, izasao MIUI 8 jos odavno za sve...Sprema se MIUI 9 za mesec-dva...Gledas na pogresnim mestima 😉

Koji sajt koristiš za pregled info o telefonima? Koristim gsmarena i phonearena, možda navika. Šta ima bolje?

+1 odličan sajt... 🙂 Kako ćeš da preživiš bez kamere na s7? Odlično se čuje slušalica btw...

Sim 1 micro, sim 2 nano.

I ja sam od juče član RN4X ekipe, zahvaljujući kidencetu, a svaka čast i na savetima i know-how. Baš sam zadovoljan, ide Nexus danas u oglase 😉

Odmah sam napravio backup preko temp twrp i rootovao preko Magiska, smanjio dpi na 440... restorovo' sve apps sa TBP. Sada dajem šansu MIUI romu, stvarno je dobro ispeglan i baš ali baš ima dosta opcija. Vidim da je RR od juče postao official, tako da... 🙂

Treba mi savet za neku dobru material dark MIUI themu, za Dark Note V8 već znam, ima li još neka, koja liči na recimo substratum SwiftDark?

Poslednja izmena:
Ne moze Mi note 2 , koliko ja znam nema je na marketu zvanicno.A ne moze da je skine i ubaci, nema dozvole.To moze na Xiaomi.eu...Na zvanicnom nece da moze. 🙁 Ne znam da je ima na Zhuti marketu...

Ne može ni na root-ovanom zvaničnom?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno