Ja sam vec nedelju dana na ovom romu,baterija isto kao i na miui,9-10h SoT-a,bez curenja u toku noci,sve fluidno i brzo,kameru ne koristim tako da za slike ne znam,ni jedan FC do sada,fp otkljucava iz prve,takodje i dt2w,ima ovih raznih podesavanja sto mi se svidjaju.... Tako da sam ja vise za custom rom.jedan od razloga zašto bih prešao na SD
Kol'ko je odmah drugacije i izgleda bolje, a ne ono njesra od osa. [emoji106]
+1Rremiks.....пишање од рома, ради лепо 15 дана ,а онда почиње да убија сам себе...Све спорије и лошије...Долазим са нексуса (свих) верујте ми да су ти ромови чиста глупост и забава за доконе...милион бекапа, верзија, додатака, кернела...Хахаха стварно млаћење празне сламе...Једино је фино радио онај карбон Ром...За њега немам ништа лоше да кажем...
Неки мали Индијац направи Ром , онда промени телефон и нема на чему да проба хахахахаахах нема то појма, па их мрзи па имају обавеза у школи, па хоће да се одморе од интернета...А за шта ? За 10% више сот-а и да може батерија да буде хоризонтална хахахахаахах....
Ја сам НАМЕРНО узео МТК да не могу да се млатим са "девелоперима" са хда...Треба ми Рут само због огласа и убијања блоат-а. Остало је све интегрисано у Миуи...Лепота једна...Никакви модули нису потребни...Мени је ово одмор... Заиста. Ако хоћете да буџите...Немој ни да гледате шаоми и остале Лоу баџет телефоне, узмите нексус и шибајте...Док не упадне у бут Луп...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Bas tako, google politika je katastrofalna, zato sam ih i pljuvao pre par meseci ovde. Sprdaju se sa narodom, a ako cemo realno ni taj 5x i 6p nisu bili jeftini telefoni. Guraju taj mrtvi pixel koji ce isto zavrsiti kao i Nexus.
Vreme flesovanja je proslo odavno, kinezi ubacuju sve te stvari koje su ljudi budzili na custom romove. Bukvalno dobijes sve u paketu, oces ovako, oces onako a pritom je stabilno. Ima tu jos da se radi i napreduje ali mozda kad google ne bi izbacivao svakih 6 meseci novu verziju sistema mozda bi i Kinezi, Samsung i ostali ispeglali svoj SW. Ovako nema poente, sve izmene izbace tipa Nougat i onda ostalima treba par meseci da prilagode sve i opet sve isto za par meseci. Pritom, promene su minimalne, napisu ceo kod od 0 a promene 5 stvari bez kojih moze da se zivi, nikakve promene.
Politika googla je uzasna i kao sto je Joca gore rekao pre bih presao na iOS ako se vec bacaju pare bar znas da te nece izdati posle 2 godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari