Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

U to ću da verujem kada vidim svojim očima :)

Ali svakako mi bolje drži ovako nego n5x sa 2gb.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Pozdrav svima.Kupila sam ovaj telefon pre 3 dana u prodavnici mobilnih telefona.Prvog dana sam napunila telefon sa punjacem koji sam dobila uz telefon i punjenje je trajalo 3h30 min.Veceras sam ponovo stavila telefon,ali na drugi punjac i vreme punjenja je isto kao i prvog dana.Na recenzijama citam da je normalno vreme za punjenje baterije nesto malo vise od 2h. :(

Od 10% do 100 mislim da treba oko 2h i 30min

Stavila sam veceras u 19.30 na punjac.Sada je 22:34.Na telefonu pise jos 1h 58 min.Jos duze se puni nego prvi put.U cemu moze da bude problem?

Poslednja izmena:
Ne znam. Možda čačkaš mob dok se puni ?

Ne cackam mobilni :( Skinula Amper.Pokazuje oko 3900 mA. Android 6,Miui 8. Punjac od 2A.

Kako bre toliko! Oko 1900 mA je max neki koji moze da povuce kada je bat na 10-ak %...Ajde napisi tacnu oznaku tog MIUI 8 ROM-a da iskljucimo sofverski problem ako je zvanican softver, a sve mi mirise da je neki kuvani...

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
mobilni.jpg

MIUI Global 8.0 Stable 8.0.30.(MBFMIDG)

Poslednja izmena:
Nesto tu ne stima....Punjac od 2A da daje 5A., nece da moze...A sa druge strane, da puni tom snagom, napunio bi za manje od sat vremena bat :)

Posto si uzela u prodavnici, lepo ti to vrati pa neka oni vide sta tu ne valja...

Mozes probati da odradis update na noviju verziju, samo da ti oni ne prave posle problem.

Poslednja izmena:
Hvala u svakom slucaju.Odnecu ga u prodavnicu sto pre.

Navika ;) Ispravio.

Poslednja izmena:
Пробај други кабал...Мој кабал је такође пунио ненормално споро, сада користим неки кабал од Нокије...Пуни таман како треба.

Sjecam se dok sam koristio nexus 4, na pocetku punio OK, pa posle sporije, prikazivalo kao da se puni sa USBa, zamjenio kabl sve OK.
Ne kontam kako im to uspjeva da se kabl 'pokvari' vremenom. Sta se desava *** [emoji15]

Sent from my G

Лоша контрола....
Овде се рикавери конзола добија откључавањем булоадер-а?

Moze biti to kabla, ali ja kontam kada neko kaze da je probao drugi punjac...to smatram i kabal i adapter za struju...Ne samo adapter...

Буквално не може без неке облоге или сличице

Probala sam sa 2 razlicita punjaca i 2 kabla.Probacu sa trecim kablom sutra (nadam se "treca sreca'').

Meni je kabl bio solucija kad je otišao na nulu i nije htio da se puni. Ima nešto tu, ko zna.

Sjecam se dok sam koristio nexus 4, na pocetku punio OK, pa posle sporije, prikazivalo kao da se puni sa USBa, zamjenio kabl sve OK.
Ne kontam kako im to uspjeva da se kabl 'pokvari' vremenom. Sta se desava *** [emoji15]

Sent from my G

Ja sam primetio oscilacije u punjenju, nekad napuni za pola, nekad za 3 sata. I isto tako što se tiče pražnjenja baterije - creepy.

Neko je vec pisao, punjac mora da je 2A i kvalitetan kabal. Ja koristim originalni punjac i par power bankova sa izlazima od 2A. U svakom slucaju puni do 2 sata. Evo ga san na power banku, od 17% se puni i kaze 1:36 until full.

Poslednja izmena:
Буквално не може без неке облоге или сличице

Alu ljepse izgleda ali je nepraktican. Opet na kraju dodje silikon iz vise razloga. Dolazimo do zakljucka da je bolja plastika i to ona kao gumirana, ne ulubljuje se i ne kliza. [emoji12]

Sent from my G

Poslednja izmena:
Ja sam dobio silicon case uz telefon,nosio ga jedan dan i skinuo. Ovako mi je mnogo lepse a i nije bas toliko klizav,stvar navike...

Xiaomi Redmi Note 4x

Ni meni. Jedino kada je napolju hladno i kada su hladne ruke. Inače klizav je koliko i ostali mobovi.

Pa zavisi. Meni su ruke prirodno malo suvlje nego prosječno, i ovakve brushed metal teksture su ekstremno klizave.

Зна ли ико како се улази у рикавери ?

Ako imas zakljucan BL, zakljucan ti je i Mi recovery...

Логично...Већ 10 дана нема одговора од кинџоса

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno