Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Ajde @joco narucuj i ne davi :)

Dreami Global Version Xiaomi Redmi Note 4 Snapdragon 625 Octa Core 3GB RAM 32GB ROM Mobile Phone 4100mAh Note4 Cellphone
http://s.aliexpress.com/ZB36RFrM
(from AliExpress Android)

559fb3c86f55cfddd876085a233389a8.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Imam ga ja par dana i mogu slobodno reci da je extra telefon. Sinoc mu ubacio RR rom,sve radi,fercera i mozda cak fluidnije nego miui, samo da mu jos istestiram bateriju.

Послато са Redmi Note 4

Trebalo bi ali još nije potvrđeno . Čeka se da dođe neki primerak do rusa da ga rootuju i testiraju.
Ali lično mislim da će raditi na lte800 , previše je ozbiljan Kinez da bi lagao.

A lepši mi crni... Ako vidiš negde pusti link. Ima ga i kod nas na oglasima kod Vladimira za 215e, samo verovatno ne radi na lte b20... Kontam da je to nebitno kada si u većim gradovima. Koja je najlakši način da se proveri na telefonu koje signale hvata, lte 1800-800?

Da ga rootuješ i onda ima programa za to.
Pazi ja nisam siguran da još postoji Redmi note 4x skroz crn , verujem da je ovaj kod Vladimira "crn" to jest napred crn a pozadi sivi

Ali ne brutalan kao moj rn4 pošto ima farbanu plastiku gore i dole :) ali se slažem da je najlepši od 4x modela

Ih, ali nema snap... Ja ću imati romove za igru... :p Ako ne nađem s7 edge sa dve godine garancije za 450e... :d

Istina:)
Kada vidim šta ganjaš znam da ti ne gine Kinez :)

Mozes li reci koji je taj program za proveru mreza,drugaru sutra stize iz kine 4x pa da proverimo. Moj znam da ne podrzava...

Xiaomi Redmi Note 4x

Imas u temi 4g diskusija na forumu. Ne mogu sada tacno da se setim naziva ,ali pitaj tamo odgovorice ti u roku od pola h

ResurrectionRemix v5.8.2
Baterija isto kao i na miui 9.30h SoT-a stim sto je ostalo jos 15%...
e46705db756972dd6e2d1ef17c01f855.jpg
abcf5e7713445bd8726818cc16a0118a.jpg

2e3e10a301c1661f47c75145c8a5bb03.jpg

Xiaomi Redmi Note 4x

Stigao danas RN4X grey varijanta :) Lepo izgleda ova nova zverkica... definitivno zanimljiv model i naslednik naseg voljenog RN3 pro...

Edit;

Vidim na xda,deo ekipe(neki clanovi) koja je radila ROM-ove za RN3 pro, sada radi ROM-ove za RN4X...
Za sada ima tri funkcionalna "portovana" rom-a...
RR, i LOS 13 i 14.1 Bice ovde dobre podrske, ne sumnjam u to :)

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Op op svaka cast... E sad ce zivnuti ova teme ;)

Xiaomi Redmi Note 4x

Ja cu ocigledno cekati crnu verziju od 4GB da se pojavi u prodaji za medjunarodno trziste posto je ocigledno jedino dostupan u Indiji :beer:

Hmmm piše da ima ali 30$ preko sivog. Mislim da se ne isplati. Uskoro će sve to na ~165$

Da li neko moze da mi kaze kakva je razlika izmedju Redmi Note 4 i Redmi Note 4x, ako oba modela imaju Snapdragon S625? Koliko vidim, kod domacih prodavaca moze da se nadje samo 4X sa Snapdragonom.
Da li custom ROM-ovi za RN4 SD odgovaraju i za RN4X?

Redmi Note 4 je Helio x20 Mediatek, dok je Redmi Note 4X Snapdragon 625.

Za oba ima poseban ROM.

N4 ima MEDIATEK DECA CORE CPU, a 4X Snapdragon 625. Pretpostavljam da se sada više prodaje SD...

Evo malo pojasnjenje...
Mislim da znam sta buni neke od vas...
Postoji Redmi Note 4 sa SD 625, ali to je ustvari Redmi Note 4X...nego caka je u tome da bi mogao da se prodaje u Indiji zvanicno(kod njih ne moze MTK) , onda je izbacen taj model kod njih pod oznakom Redmi Note 4.Pravi Redmi Note 4 sa Helio x20 tamo se ne prodaje zvanicno zbog MTK procesora...

I od mene jedno pitanjce, sto se tice dizajna, to je valjda potpuno isto? Dakle silkon i stalko za Note 4 odgovara i za Note 4x?

Ne, razlikuju se mesta za IC port i gornji mic... Verovatno uz malo modifikovanja moglo bi...ali ipak org je org :)
Za staklo isto mislim da ne moze...pomerena je prednja kamera blize zvucniku na RN4x...Mislim pasuje po dimeziji, ali imajte u vidu da je 2.5d ekran...A staklo na 2.5d zna da pravi muku sti se tice izgleda...

Poslednja izmena:
Ala su ga zakomplikovali Kinezi :) Znaci custom romovi koji su za Redmi Note 4 Snapdragon varijantu su zapravo za Redmi Note 4X ?
Kidence, verovatno jos uvek nisi stigao da ispraznis bateriju na svom novom RN4X :) kad ti se slegnu utisci, voleo bih da ih procitam, i da izneses neko svoje skromno misljenje kakav je u poredjenju sa RN3 Pro

Ide na dobos RN4X... Ali koristim ja R4P...Sve isto , samo 5 vs 5.5"...
Ja prezadovoljan :)

Nazad
Vrh Dno