Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Probaj ovu sa istim podešavanjima koje je Zile postavio. Ako i ona puca onda definitivno 3.2

Sent from my sub-etha-sens-o-matic
Evo da kucnem u drvo, ova kamera i podesavanja koja si okacio su mi ok, ne puca..a manje vise razlike u slikama mi nisu ogromne pa mi je vazno samo da mi ne kida zivce kad se ugasi :D ako ne uspe ni ona..probacu ovu sto kazes

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Nikako ne mogu da pronađem na 9.6.1 gde se nalazi ona opcija da aktivira screen lock tek nakon 5min, sada se zaključava odmah po gasenju ekrana što je strasno glupo.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ima li neko preporuku za zamjenski ekran sa ali-a ili nekog drugog sajta?

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Nisam siguran da li sam vec pitao, da li postoji neki miui 10 koji mogu da flesnem preko 9.5 a da ne pogubim podatke i podešavanja? I sta je tacno ovaj 9.5.5?

Nisam siguran da li sam vec pitao, da li postoji neki miui 10 koji mogu da flesnem preko 9.5 a da ne pogubim podatke i podešavanja? I sta je tacno ovaj 9.5.5?

Ako si na MIUI 9,ondak mora factory reset za Miui 10

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Na Telegramu indijanci poludeli sa Androidom P DP4 :)

4e9f9211a3.png

Prepoznajete li lika sa screena :D ?

Može, idi na install pa promeni tamo zip u img/bin (ne sećam se tačno), čekiraj recovery i izaberi novi twrp file.

Ono je tvoj ss. Nisam prešao, nikako da stignem. :)

Ubiste nand cipove ;D Koliko je vama degradila brzina upisa i citanja od tog silnog flesovanja...jel sme neko da testira :) :) :)

Sent from my MI MIX 2 @MIUI 10

Evo ja sam na toj kombinaciji. Los 15.1 treble jelte i feather. Mislim da ne menjam vise! Sve radi, jako je fluidan. Evo baterije ispod u ss. Nisam poceo od 100% mislim da je bilo 96-97...
d16675e34b8437295634e9ef826cef94.jpg
5a458c392a401d7d6f00adb15dc7a4e0.jpg

Fluidnije je sa stock kernel-om. Bateriju nisam testirao :)
Ubiste nand cipove ;D Koliko je vama degradila brzina upisa i citanja od tog silnog flesovanja...jel sme neko da testira :) :) :)

Sent from my MI MIX 2 @MIUI 10
Ne smem [emoji85]

Stakerovali smo memoriju, sve držimo online. Nije ovo MIUI da stalno cima magistrale [emoji1]

Koja je razlika u brzini izmedju miui 9 i tog los nightly? Je l' vredi da se prelazi?

Pre mesec dana sam u build.prop izmenio nesto da me ne smara update, a sad se ne secam sta. Hteo sam da vratim kako je bilo, ali ne mogu da nadjem. Ima veze sa verzijom miui cini mi se. Neko je to ovde okacio u temi

Treca stavka, ro.build.version.incremental
73d57c70436b6efb7d50633315e3b90c.jpg

Poslednja izmena:
Koju verziju MIUI imas?

Izgleda 9.5.4.0 sudeci po fajlu koji imam na kartici, posto sam cackao build.prop, u settings-about pise 9.55 pa nisam siguran. Ima li neki drugi nacin da proverim?

Nikako ne mogu da pronađem na 9.6.1 gde se nalazi ona opcija da aktivira screen lock tek nakon 5min, sada se zaključava odmah po gasenju ekrana što je strasno glupo.

Može li pomoć oko ovoga?

Otvori build.prop i skroluj malo nize, trebalo bi da pronadjes broj verzije(ovako je kod mene, ja sam na 9.5.9.0):
06258096809883997b8a0f53331b357e.jpg

Upses u trecu liniju broj verzije, sacuvas, restart i trebalo bi da radi OTA:
2b72b11aa2b0ef35a68d98d7dcf507ba.jpg

Edit: Bitno je da upises i slova koja idu nakon brojeva da bi sve bilo kako treba.

Poslednja izmena:
Nesto mi tripuje telefon, zeza me mreza, nedostupan ljudima itd i onda zvao vip pa kao oni resetuju pa ja manuelno pa promeni sa 4g na 3g i sta god, dobijao sam pozive posle al domet skace..al aj da prisijem to vipu (a bio pre dva dana do Golupca pa me prebacio u roming pa od tad zavitlava pa reko mozda je tu pobrkao loncice jer sam tad manuelno vratio na vip srb), zvoni malopre i opet ne odreaguje mic, i kad zove opet onda proradi..i desi se kad izvadim sluske da valjda ne vrati na general neho ostane u earphones, pa ni ne zvoni, upalim ugasim proradi...sta se to desava i mogu li nesto da mu radim? hteo sam da vidim ispravnost hardw al kad pozovem *#*#6484#*#* on ne otvori nista, ne odreaguje? mogu li rucno da udjem u taj menu i gde?

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno