Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Ima nesto sto bi moglo da radi, ali mi trazi root, rutovan je, jedino ako posle instalacije kernela ne treba ponovo? Root check kaze da je ok

Pritom, FK ima iskljucen dinamički LMK, odnosno Adaptive LMK koji menja LMK podešavanja u zavisnosti od vmpressure parametra. Isključeno = bolji multitasking, veća šansa da uspori sistem, ali ima i uključen zRAM, postavljen na 510MB koji menja situaciju.

Ja sam na gotovo svim telefonima koji imaju 3+ giga, gasio zRAM, jednostavno mislim da nije potreban. Cini mi se da je brzi telefon. Opet mozda je placebo, mozda drzi koju aplikaciju manje, ali mislim da je bolje :)

Imam problem sa jednim redmi 4x, gasi se sam od sebe iz cista mira, ima li neko ideju sta bi moglo da mu bude?

Ljudi zvanicno se odjavljujem sa ove teme (bicu ja tu i dalje) zato sto mi se telefon nije vratio sa servisa nisu uradili nista povodom garancije o mrtvim pikselima. Zbog toga sam dobio pare nazad, a onda sam se ponovio sa Xiaomi Redmi 5 plus.
Zahvalio bi se Kidence na pomoci ovim putem.
Tu sam ja ali ne posedujem vise ovaj telefon, a tamo tema malo zamrla pa cu da pokusam da je malo razdrmam.....
Pozdrav svima

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ubacih danas los 15.1, nemam za sad zamerki extra shljaka sve, sem zutog blica, moze li se nekako namestiti beli?

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Pitanje za korisnike GCam aplikacije...
Kako mogu da namestim da mi ekspozicija bude kao na stock kameri (tap to focus varijanta i da na istom mestu radi i leveling meter)?
Da li jako nesto uopste moguce?

Kad si vec kod kamere, moze link za poslednju gcam, par postova unazad link za gcam ne radi :(

Nešto me zeza baterija, jutros sa 38% na 22% za 5-6h, a skoro da nisam ni koristio telefon. Jel moguće da je već crkla, nema ni 6 meseci?

Koji je zadnji zvanični MIUI, kako se vraća, da znam ako budem nosio u servis?

Možda ti neka aplikacija radi u pozadini.

pozdrav. zna li ko nacin da se razdvoje jacina zvona i notifikacije na MIUI 9.5.4.0(rutovan)?

Koju skinuti? :D

MGC_5.1.018_B&U_FOR_XRN4x_V2.apk

Nešto me zeza baterija, jutros sa 38% na 22% za 5-6h, a skoro da nisam ni koristio telefon. Jel moguće da je već crkla, nema ni 6 meseci?

Koji je zadnji zvanični MIUI, kako se vraća, da znam ako budem nosio u servis?

da li je tel rutovan, da li imas xposed?
generalno, imas dve aplikacije za pracenje tih stvari. to su better battery stats i wakelock detector. wld je jednostavniji.
za kontrolu imas greenify koji najbolje rati sa root i amplify koji zahteva xposed.

Da, samo full wipe, pa flešuj taj .zip fajl. Onda lazyflasher ili SuperSU/Magisk.

Ima li neko iskustva sa zamenom baterije?
Definitivno ima neki problem, ispod 40% se troši mnogo brže.

Ako odbiju garanciju u radnji, moracu sam da menjam. Koje su dobre baterije?

Lagano se menja, ja sam menjam ekran sa ramom, stize mi za koji dan, ovo ce biti 3x hahaha

Lagano se menja, ja sam menjam ekran sa ramom, stize mi za koji dan, ovo ce biti 3x hahaha

Daj neki video [emoji3] i koju bateriju da kupim? Nije jos kriticno, traje po 2 dana, ali me nervira, a i ako nastavi ovako nece jos dugo

Poludeo los 14.1 zadnja dva dana... Stock kernel...
63522a4c77121b6348619eaf2397e77a.jpg

Kod mene je drugi problem, do 45% ok, onda ode za par sati. Isto i los i xiaomi.eu
6875c15b4fdbaba4bbaeaf0f4503dfe8.jpg

"Based on some reports. Xiaomi will aquire HTC's smartphone business. As the result next flagship will be called Xiaomi Mi U12+ and based on MIUI Sense X. The deal and new flagship will be announced tomorrow on special online event."

Evo novih hibrida, Sense X u novim Redmi Note modelima [emoji4]

Nazad
Vrh Dno