Ima sve, i gapps, i root. Uradi samo factory reset u TWRP, nista drugo, fleshni onda odgovarajuci globe rom za svoj model. Mora proćiNe mogu da menjam prethodnu poruku.
Imam problema se instalacijom ovog globe roma.
Skinuo sam verziju 9.5 na sd karticu, odradio wipe i pustio instalaciju.
Dodje do instalacije magiska, odradi sta ima i pise done, i stoji tako vec 10min. Ovo je drugi put da pokusavam. Prvi put sam ga resetovao, podigao se miui, ali je i dalje pisalo xiaomi.eu i nije bilo gapps (po velicini roma 1.3 rekao bih da su ukljucene), samo play store.
Da čekam ili da probam nešto drugo?
zna li neko koju verziju xposed moram da instaliram za miui 9 za android 6?
ranije sam koristio v87 by solarwarez, ali sada taj flash ne radi. vidim da imaju neke dodatno modovane verzije, ali ne znam koju da probam.
Shareit aplikaciom za fon i pc.Ja isto koristim.kako najlakše da prebacim sliku iz ovog fona na komp?
Hvala, nisam čitao ovo, pretpostavljao sam da je za notifikacijeSettings > Notification & status bar > show on lock screen
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
los 14.1 zadnji
Izgleda da moze i preko init.d skripte/terminala bez modifikacije kernela.Kako moze da se ekstraktuje ovaj luisov kernel i da se napravi zip za flesovanje na neki drugi rom? Kako bih to mogao da uradim Zile?
Sent from my Redmi Note 4x
Meni na Globe rom radi i na Srbiji, samo ne koristimWallpaper carousel radi kad stavim region na Indiju al ne radi kad stavim Srbiju?
Opcija nestane.
Takodje i sat pomeri prema indijskom vremenu i ako je namešteno da setuje vreme po mreži.
Nisam našao opciju da sam menja i pozadine, već samo lock screen?
Na cerkinom redmi 4x menja obe slike.
Nisam našao da to ima negde da se uključi.
I sve ovo ne radi ni na Indiji kada je uključen pattern lock?
Slazem se, sada sam se uvjerio, kada se promjeni regija na Indiju instalira jos neki par aplikacija, bude dostupna opcija"wallpaper carousel"(nikako se nisam mogao sjetit kako se zove) ali povratkom na domacu regiju izgubi se i ne mjenja vise.Wallpaper carousel radi kad stavim region na Indiju al ne radi kad stavim Srbiju?
Opcija nestane.
Takodje i sat pomeri prema indijskom vremenu i ako je namešteno da setuje vreme po mreži.
Nisam našao opciju da sam menja i pozadine, već samo lock screen?
Na cerkinom redmi 4x menja obe slike.
Nisam našao da to ima negde da se uključi.
I sve ovo ne radi ni na Indiji kada je uključen pattern lock?
Skines r5, zadnji, sa linka ispodSamo da proverim, jel fk-r1 za mido sa los 14.1?
I vredi li stavljati franco kernel, sta se dobija?
Samo flešnem iz twrp?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari