Jedno pitanje, nabavio sam Redmi note 3 MTK koji ne daje znake života. Ne pali se, poneki put na punjaču na kratko upali lampicu a kada se poveže na računar stalno se konektuje i diskonektuje. Šta bi moglo da bude sa njim, da nije otišla ona mala pločica za punjenje pošto ne puni? Bateriju sam probao na drugom telefonu i tamo puni.
Predji u Vip olaksaj sebi zivotEvo sinoc na Ledinama telenor sve vreme 4g hvata, a mts 2g i gubljenje mreze na svakih 5 minuta... Uh, samo da mi istekne ugovor, napatih se ove dve godine
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Hocu, cim mi istekne ugovor, jos nekih 2 meseca mucenjaPredji u Vip olaksaj sebi zivot
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Flesuj prethodnu verziju kernela ako si na poslednjo, pa vidi...Ja imam RR Nougat 7.1.2, Radon kernel i mts i mtel dual sim, obe rade odlično.
Ono sa čime ja imam problem poslednjih dana je baterija. Naime, nemam vise od 3 do max 4h sot-a na 15h od punjenja, a kartice su mi na 3g i 2g, uglavnom sam na wifi-ju, osvetljenje sam stavio na slabo, uglavnom čitam ili surfujem na mobu, dakle ništa iscrpljujuće po bateriju. Zaista ne znam u čemu je problem...![]()
![]()
![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
ali davno je to bilo kada sam imao RN3...
Sent from my Xiaomi RN4x
Pa baš zato će mu i pomoći, to i jeste osnovna namena bbs aplikacije.Ocigledno imas neki battery drain. Nece mu pomoci nikakav bbs da bi video koja mu aplikacija jede bateriju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari