Kako resavate other files problem na miui? Pro verzija, dva telefona. Jedan apdejtovan na najnoviji uvek, drugi je na verziji od jesenas. Nakupi se other files po 4 i vise gigajbata i stalno raste. Jedan je resrtovan na fabricko, ima nekoliko aplikacija instaliranih i opet se posle par meseci nakupi smece. Ne pomazu nikakvi klineri i slicne *******cije. Telefon vise ne moze da se koristi jer stalno izbavuje obavestenje da je puna memorija. Rucno sam trazio fajlove u exploreru, bilo je dosta velikoh skrivenih u miui/gallery ili cloud folderu, pobrisao sam skoro 2 giga, ali se stalno vraca iznova iako je cloud iskljucen. I posle svakog brisanja, sve manje j manje bude sledeci put i sad je doslo do toga da samo oslobodi 1.2gb, sto je ujedno skoro sva slobodna memorija na telefonu... za neki dan/nedelju ce opet to da se desi i opet nece moci da se koristi telefon... Ponavljam,ima par aplikacija i mozda 2-3gb slika i snimaka...
Trazio sam po guglu, resavaju samo uz root, a to mi ne pada na pamet da radim. ****m ti telefon ako moze da se koristi samo uz root normalno, ili hard reset svakih par meseci...
Vrlo sam zadovoljan xiaomi telefonima, ali ne znam sta se ovo desava sa other files,mnogo me nervira