- Učlanjen(a)
- 04.11.2016
- Poena
- 50
ja nemam
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Nemogu nista da skidam iz google play prodavnice ako nemam wifi.Stalno mi trazi wifi.Kako to da resim?Moze li da se rutuje Redmi note 3 bez otkljucavanja bootloadera?Twrp mi za sada ne treba,samo root.Android 5.0.2 je u pitanju,miui verzija 8.2.1.0 Unapred hvala.
root@devuan:/home/twistedfate# fastboot oem device-info
...
(bootloader) Device tampered: false
(bootloader) Device unlocked: true
(bootloader) Device critical unlocked: true
(bootloader) Charger screen enabled: true
(bootloader) Display panel:
OKAY [ 0.005s]
finished. total time: 0.005s
Da rutujes sigurno moze. treba ti adb i fastboot instaliran na linux-u. potrebni fajlovi twrp (ili neka njegova varijacija), supersu zip.Da li moze da se rutuje i flesuje Redmi Note 3 SD sa GNU+Linux-a? Koristim MIUI 8 Global 7.4.25 | Beta; Android 6.0.1MMB29M
Ako neko da mi kaze na koji nacin, puno bi mi znacilo.
Ista prica i kod mene ako neko zna neka se javiStigao mi update MIUI V8.2.3.0 i dok dawnload-je izbaci gresku "Can't verify update", kako bi se to moglo resiti?
Ram dele procesor i grafička u čipsetu.Da se i ja javim, za sada sam na Resurrection Remix 5.8.3 + Radon 4.6 primetio par stvari. Juce me se desilo dok sam koristio kameru da se zamrzne na sekund-dve i da se slika "cepa" (slicno kao screen tearing), telefon inace radi ok, desilo mi se mozda jednom ili dva puta da zakoci na sekund. Danas mi se srusila Plej prodavnica. Iz nekog razloga mi prikazuje da telefon ima 2838 RAM.. Jel imao neko isti slucaj?
Pogledajte prilog 228835
Nemogu nista da skidam iz google play prodavnice ako nemam wifi.Stalno mi trazi wifi.Kako to da resim?
Ukoliko je model za 3GB Ram-a, onda je to u redu.Iz nekog razloga mi prikazuje da telefon ima 2838 RAM..
Nemaima li ovaj tel NFC???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari