Koristiš MIUI? Uradi ono što preporučuju za viber i slične aplikacije (zaključavanje u memoriji, ugasi štednju baterije za tu aplikaciju). Ja koristim sport tracker i radio je ok tih par puta (nisam baš sportista više) ali je morao da se zaključa u memoriji dok sam bio na miui.koji sporttracker app sljaka ok na RMN3?? volim endomondo ali ne radi ok, predjeni put ne prikazuje fluidno, nego skokovito kad cacnes app
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
kod mene isto, prezadovoljan samo je tel star 7 meseciKod mene sve fercera sjajno! Miui Global 8.2 SE verzija.. Baterija izbacuje stalno preko 7sot za 24h.. Imam instalirano 85apk+google app + miui sve aktivn, mislim nisam nista ogranicio.. Nisam ga restartovao ni gasio ravno 10dana i tad sam vadio kartice! Jedino povremeno brisem kes memoriju! Doduse tel je kod mene 3 meseca, nov kupljen!![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Imaš kuvane romove sa srpskim ako ti bas zapinje zvanične neUzeh danas Xiaomi Redmi note 3 16gb,sa mediatek procesorom.Nemam srpski jezik.Ima li neki rom sa podrskom za srpski?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari