Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Da, da, za kate verziju.

Sent from my Redmi Note 3

Da li bi bio ikakav napredak prelazak na rn 4 3/32? Imam ponudu za neku zamjenu za fotoaparat koji cijenim 225 eura, pa ako bi se odlucio ovaj moj bi isao zeni a rn 4 meni. Inace aparat je neki stari dslr koji nije vise atraktivan i slabo ide prodaja
Inace rn 4 je kupljen kod nas u prodavnici sa 2 god garancije, prije mjesec dana

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da li bi bio ikakav napredak prelazak na rn 4 3/32? Imam ponudu za neku zamjenu za fotoaparat koji cijenim 225 eura, pa ako bi se odlucio ovaj moj bi isao zeni a rn 4 meni. Inace aparat je neki stari dslr koji nije vise atraktivan i slabo ide prodaja
Inace rn 4 je kupljen kod nas u prodavnici sa 2 god garancije, prije mjesec dana

Koliko sam video u performansama ga sabija rn3 sa snapdragonom. I tesko da je kupljen sa 2 godine garancije. Proveri da nije redmi note 4g, njih su uvozili.

Kod nas u CG ima firma koja je dobila zastupstvo, pisao sam o tome ranije tako da je sigurno taj, ali i meni se cini da ne bi dobio nista u performansama, samo koliko sam citao pp testovima, u kvalitetu izrade i opstem utisku, ono kao visa klasa, bolja izrada...tako da vjerovatno necu ici na tu varijantu

Poz, novi sam u Xiaomi taboru (uzeo Kenzo), zasad zadovoljan, malo je sve zapetljano ovo oko Romova, butloadera, otkljucavanja... global stable, developer, ovaj, onaj... Elem nisam mogao cekati pa sam otkljucao bootloader unofficially, probao nekoliko N romova, svima problemi sa kamerom i fingerprintom... moracu probati neki MM, vidim da neki hvale cm13...
Interesuje me da li flesovanjem nekog roma, bilo koga (Mui, cm, aosp) ili firmware-a (potrebnog za cm) kroz Twrp postoji sansa da se bootloader ponovo zakljuca? Ako hocu da se vratim na full stock koji je najbolji nacin i je li mogu ponovo otkljucati bootloader? Ako je neko raspolozen da pojasni, unaprijed hvala.

Preporuka za neki dobar rom i kernel za Pro verziju? Kakav je sada RR N rom?

Zaobidji N romove bar jos neko vreme.
Ja sam ih brdo promenio i uvek isti problem,kasne notifikacije na svakom romu.
Ja sam na rr 5.7.4 i radon 3.6,perfekcija sto se tice rada i trajanja baterije.

Vidim da hvalite RR 5.7.4, ima li neko link za njega, na xda temi ne radi link, radi li fingerprint na njemu i ako je goodix (zgleda da jeste kod mene) postoji li patch

Društvo da li neko moze da mi kaze gde se gasi opcija kad je zaključan ekran da internet ne radi tu sam opciju uključio ali sad ne mogu da je pronađem i isključim

Pozdrav,
imam Redmi Note 3. U jednom slotu mi je sim kartica MTS, a u drugom mi je SD memorijska kartica od 16 GB.
Verzija je sledeća:
Android version 6.0.1 MMB29M
MIUI version MIUI Global 8.1 Stable 8.1.1.0 MHOMIDI

Probleme koje imam su sa internetom i Wifi, kao i sa aplikacijom viber.
Kod problema sa Wifi je sledeći. Pošto sam korisnik SBBa, koristio sam do sada normalno opciju UNIFI interneta. Bez problema sam se povezivao. Sada uopšte više ne mogu da se povežem na UNIFI, kao i na neke free Wifi mreže. Primer, bio sam na nekoliko mesta gde ima slobodnih mreža )Poput tržnih centara, nekih kafića...). Meni prikaže da sam povezan na mrežu,a li internet ne radi. Npr. kada uđem u aplikaciju B92,Blic piše mi da učitavanje nije uspelo i da pokušam ponovo. ISto tako i sa Chromom...Nigde nema interneta,a piše da sam povezan. Onda kada želim da odem na internet od MTS, stalno mi zahteva u opcijama da pretraži mreže. Uopšte neće odmah da mi se konektuje na MTS internet. U opcijama sam stavio 3G mrežu. Onda sledeći postupak je da on nađe mrežu,da je ja izaberem i tek onda mogu da se konektujem.
Poslednji problem je sa viberom. Od kako sam poslednji put update MIUI odradio, notifikacije za viber mi se ne pokazuju uvek. Uđem u viber i vidim da je bilo poruka,ali me niti zvučno nije obavestilo niti led lampicom kao i pre. Ne bude tako uvek,ali većinom me ne obavesti.

Za Viber uključi da ti radi u pozadini. Settings - battery - manage apps battery usage - choose apps - viber - no restrictions. I druga stvar: Security - Permissions - Autostart i štikliraj Viber.

Zaobidji N romove bar jos neko vreme.
Ja sam ih brdo promenio i uvek isti problem,kasne notifikacije na svakom romu.
Ja sam na rr 5.7.4 i radon 3.6,perfekcija sto se tice rada i trajanja baterije.
Jesi li 3.6 flesnuo direktno preko prethodne verzije? Posto na xda nesto pise da se preporucuje prvo vracanje stock kernela

Vidim da hvalite RR 5.7.4, ima li neko link za njega, na xda temi ne radi link, radi li fingerprint na njemu i ako je goodix (zgleda da jeste kod mene) postoji li patch
Linkove je postavio choby desetak stranica unazad, i proceduru za instalaciju. Za fingerprint postoji goodix patch, kod mene nije hteo da radi dok nisam flashovao taj patch

Nebitan je MIUI, oficijelna podrška za N samo znači da će ROMovi biti bolji.

Jesi li 3.6 flesnuo direktno preko prethodne verzije? Posto na xda nesto pise da se preporucuje prvo vracanje stock kernela

Radio sam clean instalaciju, nisam flešovao preko prethodne verzije.

Uradi dirty flash, tako će ti se vratiti stock kernel.

Da,sve ce ti ostati a kernel ce biti koji ide uz raj rom.

Koliko mi je ovaj telefon bio dobar na pocetku, toliko mi sad dodje da ga olupam o zemlju. Battery drain je HOROR! Pre nego sto sam otisao sinoc da spavam, telefon je imao oko 40% baterije, jutros se budim a on ugasen. Zamalo da zakasnim na posao jer alarm nije zvonio..

e59fbe8c81f5f51f17eb8eec995fae6f.jpg
f912c8792350c0827579ef076f44b42d.jpg

nesto ti srce bateriju ja imam i rrrom m zadnji i radon kernel drain je 2-3 posto za noc nije do telefona nego do neke aplikacije

Ja sam prosle nedelje zakasnio na posao zbog toga ali to se jednom desi i to je to. Restart bi resio problem :) bar se naspavas :)

Nazad
Vrh Dno