Koliko sam video u performansama ga sabija rn3 sa snapdragonom. I tesko da je kupljen sa 2 godine garancije. Proveri da nije redmi note 4g, njih su uvozili.Da li bi bio ikakav napredak prelazak na rn 4 3/32? Imam ponudu za neku zamjenu za fotoaparat koji cijenim 225 eura, pa ako bi se odlucio ovaj moj bi isao zeni a rn 4 meni. Inace aparat je neki stari dslr koji nije vise atraktivan i slabo ide prodaja
Inace rn 4 je kupljen kod nas u prodavnici sa 2 god garancije, prije mjesec dana
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Jesi li 3.6 flesnuo direktno preko prethodne verzije? Posto na xda nesto pise da se preporucuje prvo vracanje stock kernelaZaobidji N romove bar jos neko vreme.
Ja sam ih brdo promenio i uvek isti problem,kasne notifikacije na svakom romu.
Ja sam na rr 5.7.4 i radon 3.6,perfekcija sto se tice rada i trajanja baterije.
Linkove je postavio choby desetak stranica unazad, i proceduru za instalaciju. Za fingerprint postoji goodix patch, kod mene nije hteo da radi dok nisam flashovao taj patchVidim da hvalite RR 5.7.4, ima li neko link za njega, na xda temi ne radi link, radi li fingerprint na njemu i ako je goodix (zgleda da jeste kod mene) postoji li patch
Xiaomi definitivno testira Note 3 Pro SD na Nougat 7.1.1
http://m.gsmarena.com/nougatpowered_xiaomi_redmi_note_3_pro_spotted_on_gfxbench-news-23039.php
Radio sam clean instalaciju, nisam flešovao preko prethodne verzije.Jesi li 3.6 flesnuo direktno preko prethodne verzije? Posto na xda nesto pise da se preporucuje prvo vracanje stock kernela
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Upravo tako [emoji6]Nebitan je MIUI, oficijelna podrška za N samo znači da će ROMovi biti bolji.
Clean instalaciju citavog roma ili samo stock kernela? Ne znam kako vratiti stock kernelRadio sam clean instalaciju, nisam flešovao preko prethodne verzije.
Sent from my Redmi Note 3
Dirty flash citavog roma ako hocu samo da ubacim stock kernel? Ostaju li mi sve aplikacije i podesavanja?Uradi dirty flash, tako će ti se vratiti stock kernel.
Sent from my Redmi Note 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari