Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Iskreno, mnogo mi je skupo :/ jos mi treba dva komada, gde da fljusnem 2200 din za to :D
Znam da postoje i daleko jeftinija, a dobra. Ona stakla sto kasnije pakuju u teracell kutije, ta su ok recimo, samo treba znati od koga naruciti...

Poslednja izmena:
Ja ne smem izaći sa ovim fonom napolje. Čim namiriše temperaturu ispod nule, usledi takav battery drain da to nije normalno.

Krenuo juče da obavim nešto po gradu, sa 40-50% baterije, sat vremena kasnije telefon ugašen u džepu, ne mogu da ga upalim.

I već treći put tako. Mislim, dobar je fon, ali za leto i plažu :D

Ja na -15 koristio bez problema, nikakav drain nisam primetio.
Nešto drugo kod tebe nije u redu, možda je falična baterija.

Ne znam, SOT mi je sa standardnom upotrebom uvek 7+ sati.

Ovo je baš očigledno od hladnoće, pošto sam držao telefon u spoljnom džepu jakne.

Na sobnoj temperaturi, nakon pola sata - sat, baterija se povrati i pokazuje da je 25-30% puna.

@ivicanikolic34 ja uzeo neko obicno staklo preko kp lepila se prljavstina na njega kao magnet i okrnjilo se posle nedelju dana, ne znam ni sam kako, telefon nosim u torbici. Imas neku N-lap veleprodaju blizu buvljaka na NBG kod njih uzeh staklo koje je ekstra, mislim da je oko 500 kinti, cak mi je devojcica koja radi tamo, zalepila perfektno.

@ivicanikolic34 ja uzeo neko obicno staklo preko kp lepila se prljavstina na njega kao magnet i okrnjilo se posle nedelju dana, ne znam ni sam kako, telefon nosim u torbici. Imas neku N-lap veleprodaju blizu buvljaka na NBG kod njih uzeh staklo koje je ekstra, mislim da je oko 500 kinti, cak mi je devojcica koja radi tamo, zalepila perfektno.
Hvala na info. To mi treba za majku i sestru, a ne zivimo u Bg, a kod nas nema ni jedna radnja a da je cula za xiaomi (seljaci).
Vidim na KP ima teracell, cini mi se bas kod Vladimira, moracu da uzmem. Ili da uzmem mocolo lepo, nego mi se ne ceka... Ono je oko 5 evra

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ja ponavljam a niko ne reaguje... Screen Protector For Xiaomi Redmi 2 3 Redmi Note 2 3 Pro Note4 For Xiaomi 3 4 4C 5 Tempered Glass 9H 0.26mm Tempered Glass Film
http://s.aliexpress.com/feU3UVfq
(from AliExpress Android)

Možda je zato što sam skinuo fabričku foliju i stavio staklo istog trena, ali savršeno leži, ne masti se lako i nema ni traga odlijepljivanju. Kupio dva, stiglo prije svih pošiljki od 11.11, evro ukupno. Ekstra.

Kakva glupost u ovom downloaderu.... krenem da ocistim listu skinutih fajlova i on obrise i fajlove - iako nije cekirano "delete local files".

Da se prijavim... Uzeh i ja ovaj telefoncic :)
Mislim da necu reci nista sto ovde nije receno... Veceras igranka bez prestanka...
Jedino sto mi je bas smetalo jeste sto je suvise klizav...pa moradoh uzeti silikon za ovaj kraci...nekako smo zbudzili SE :D dok ne zbavim za SE...
Naravno bice i pitanja za vas dobrodusne clanove!!! ;)

Ja ponavljam a niko ne reaguje... Screen Protector For Xiaomi Redmi 2 3 Redmi Note 2 3 Pro Note4 For Xiaomi 3 4 4C 5 Tempered Glass 9H 0.26mm Tempered Glass Film
http://s.aliexpress.com/feU3UVfq
(from AliExpress Android)

Možda je zato što sam skinuo fabričku foliju i stavio staklo istog trena, ali savršeno leži, ne masti se lako i nema ni traga odlijepljivanju. Kupio dva, stiglo prije svih pošiljki od 11.11, evro ukupno. Ekstra.

hvala! :)

Igram se sa telefonom...
I kad dobijem poziv, normalno se javim..i kad prislonim na uvo..ekran pocrni, kao senzor radi... ali kada odmaknem od uva... ekran ostaje CRN.
To nesto ne valja? Ima li resenje?
Probudi se sam kad druga strana prekine poziv... ili uspem da ga probudim uz power dugme.. koje sam usput podesio da mi prekida pozive...
Ali mi to nije resenje.

Igram se sa telefonom...
I kad dobijem poziv, normalno se javim..i kad prislonim na uvo..ekran pocrni, kao senzor radi... ali kada odmaknem od uva... ekran ostaje CRN.
To nesto ne valja? Ima li resenje?
Probudi se sam kad druga strana prekine poziv... ili uspem da ga probudim uz power dugme.. koje sam usput podesio da mi prekida pozive...
Ali mi to nije resenje.
Moras da kalibrises proximity senzor. Otvoris dialer, ukucas *#*#64663#*#* , kad se otvori meni ides na proximity, pa calibrate i isprati dalje sta trazi.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Hvala! Uspeo sam!

A je li ovaj meni sto se dobije za testiranje svega?
Je li mora sve da prodje?

pa jos je u fazi testiranja... ne znam da li radi...
A sad kad smo vec kod ovog spiska... istestirah ga ja komplet i vecina je ok sem Error (8):
2--SIM Test
13--Proximity sensor
24--Accelerator
27--Hall Sensor test
29--Headset key
30--Headset loopback
35--OTG plug in
38--SD card..
OD ovog razumem da nisam ubacivao OTG kabal, da nemam SD card...ali ovo ostalo mi nije jasno...

Da li je jos neko imao problem sa logovanjem u mi account na telefonu? Nov telefon uzet preko kp i nemoze se ulogovati na mi account.
Drug je otvorio nalog preko njihovog sajta jer nije mogao da otvori nalog na telefonu.
Kada udje u mi account, izlazi ova poruka:

viber image.jpg

Verzija roma:

about.jpg

Vise puta je telefon vracan na fabricka podesavanja i opet nece.
NIje do njihovih servera jer svaki dan proba i nemoze se ulogovati.

Znam da je server bagovit strašno. A inače postoji mogućnost da je neko koristio telefon, napravio nalog i kad je radio reset ostavio ga je povezanim sa telefonom umesto da ga u potpunosti ukloni.

Ima vec dve nedelje kako se nemoze ulogovati.
Prvo sam i ja posumnjao da je neko drugi koristio nalog ali onda se setim da uopste ne stigne da ukuca svoj nalog. Znaci cim udje u mi account, telefon pocne da proverava i odmah izbaci gresku, ne stigne da ukuca nista.

Ima vec dve nedelje kako se nemoze ulogovati.
Prvo sam i ja posumnjao da je neko drugi koristio nalog ali onda se setim da uopste ne stigne da ukuca svoj nalog. Znaci cim udje u mi account, telefon pocne da proverava i odmah izbaci gresku, ne stigne da ukuca nista.

Flešuj drugi rom.

Mozda je malo glupo sto pitam ovde,ali da li ima neko neki mi account,sa dozvolom za otkljucavanje bootloadera?Izgleda da im je ceo tim na odmoru,5 mejla sam napravio i na ni jednom nije stigao sms(8 dana cekam)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Pošalji ponovo mejl. Kao razlog navedi da si developer i da ti je potreban otključan telefon, te da ćeš preći na Meizu/OnePlus/Oppo ako ti ne otključaju, pa da vidiš kako stiže sms. Meni stigao za 2 dana. :D

To sam i napisao,ali izgleda da im je ceo tim na odmoru zbog kineske nove godine.A fora je sto imam na mom nalogu dozvolu za otkljucavanje ali mogu da otkljucam samo jedan uredjaj za mesec dana(a ja sam pre 7-8 dana otkljucao moj mi5s)

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Kad hoću da promenim sliku na zaključenom ekranu uvek mi izbaci can't load image, Jel zna neko u čemu je fora...

Kad hoću da promenim sliku na zaključenom ekranu uvek mi izbaci can't load image, Jel zna neko u čemu je fora...

Rešeno, nije hteo iz nova launchera morao sam da izađem i promenim sliku na sistemskom launcheru

Nazad
Vrh Dno