Rade obe bez problema. Samo je kvalitet zadnje kamere losiji u odnosu na miui.A radi li ti prednja kamera
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ja zamalo da se odlucim da ga bacim na prodaju dok nisam probao cm13. Dok ga nisam kupio uopste nisam imao kontakt sa xiaomi telefonima. I posle par dana koriscenja miui razocarao sam se. Pojedine app su kasnile ( broadlink - app za daljinski ), notifikacije su kasnile, morao da ih zakljucavam, automatski znaci manje slobodnog rama ( 300 - 400 mb free ), multitaskinga prakticno nije ni bilo. Osecao se prelazak iz jedne u drugu app uz ucitavanje iz pocetka, los pregled pristiglh notifkacija, los nacin lepljenja prethodno iskopiranih brojeva u dialeru...Ja ne mogu da verujem da se neko pored fully functional cm13 romova zeza sa miui.
ja sam probao da se nateram par puta da koristim miui i ne mogu duze od par dana.
Ocajan ram menadzment,losija baterija,manje je fluidan.
Jedino sto je bolje je mozda kamera a i to ne mogu da tvrdim,nisam radio poredjenje.
Ne bih da se objasnjavam ali cim ti je cm13 krs a miui ekstra sve mi je jasno. . .
Ja zamalo da se odlucim da ga bacim na prodaju dok nisam probao cm13. Dok ga nisam kupio uopste nisam imao kontakt sa xiaomi telefonima. I posle par dana koriscenja miui razocarao sam se. Pojedine app su kasnile ( broadlink - app za daljinski ), notifikacije su kasnile, morao da ih zakljucavam, automatski znaci manje slobodnog rama ( 300 - 400 mb free ), multitaskinga prakticno nije ni bilo. Osecao se prelazak iz jedne u drugu app uz ucitavanje iz pocetka, los pregled pristiglh notifkacija, los nacin lepljenja prethodno iskopiranih brojeva u dialeru...
Mada je bilo i super stvari na miui: otissk je radio brze malo nego na cm13, teme, screenshoot pomocu 3 prsta, za nijansu jaca baterija i mnogo bolja kamera...
Ali fluidnost u radu je ono sto me odusevilo na cm13.
Apsolutna preporuka.
A koje module za xposed koristis?Pa to za notifikacije i kašnjenje nisi podesio kako treba. Meni ne kasni ni jedna jedina aplikacija ili notifikacija, a ništa nisam zaključao. Za notifikacije mogu da kažem da uz xposed su pregledne totalno, nije samo 1 linija po aplikaciji pa šta zapadne.
Evo nasao sam ss od pre na rr romu, 77h pa pogledaj. Uglavnom mi je manje-vise i danas tako. https://forum.benchmark.rs/showthread.php?367254-Xiaomi-Redmi-Note-3/page327&p=4899817#post4899817Meni ui odgovara, ne smeta mi što nema app drawer. Kombinujem 2 teme - city limitz (kompletno crnilo svuda) i Note 7 ikonice. Ne znam kakva je baterija na cm, ali na miui 8 developer gura oko 7h sot-a na 55h rada, dok na rr nije išlo preko 5,5h rada na 46h. To je neko moje iskustvo.
MIUI 8 Tweeks koristim. I to najviše zbog 5x5 grid-a i još nekih sitnica.
Pa uglavnom izbace novu miui verziju za stari model ali verzija androida ostane stara.
Jel imate negde izvor koji potvrdjuje nugat za rn3?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari