Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Apdejti generalno tako i funkcionišu.

Jedno pitanje za clanove koji su telefon uzimali preko kp...Da li su vam kutije u kojima su bili telefoni stizale zatvoreni celofanom ili im je folija bila vec skinuta?

I kod mene je bila skinuta.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ok, hvala na brzom odgovoru. Upravo porucujem pa sam dobio takvu informaciju od prodavca

Odradih azuriranje na 8.0.6 ali nema azuriranja na 8.1 :(

Kod mojih telefon kad je stigao otišli su do drugara koji drži servis mobilnih telefona i kaze telefon je nov jer je imao neke nalepnice na kineskom i folije preko, ali je u njemu kuvani kineski rom sa kojim nema update opcije dok ga ne flesujete na neki drugi rom,a za to ko ume sam, ko ne nek se javi Kidensu.

Moj je došao spakovan, ali sa Chi nese Stable romom oficijelnim.

Imam instaliran nova launcher i kad pritisnem srednje (home) dugme maltene uvek mi izbacuje odabir launchera, ovaj sistemski ili nova a pritom sam ga zaključao u memoriji, jel zna neko kako da me ne smara ovo

Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока

Probaj da izabereš ovde da bude Nova....
Btw, nijedan app ne zaključavam u memoriji.
Screenshot_2016-12-28-18-34-39-872_com.android.settings.png

Poslednja izmena:
Ja nemam kao kod tebe home screen izgleda da nam nije isti mui ili sta vec ja imam mui 7 onaj kuvani

Idi u Nova settings i podesi da ti Nova bude def.launcher i onda takodje u podesavanjima za Novu na Gestures & Input, pa Home key podesi na None.

Sent from my Redmi 4 prime

Bas tako, tako sam ja na S4 sredio pre neku nedelju jer me to iskakanje nerviralo a nije bilo do telefona nego do toga što nisam podesio sve opcije. Super je ta Nova, samo kad uklaviris sta čemu služi :)

Ma jok opet isto u svaki ekran u koji prvi put ulazim traži odabir launchera
Nzm u čemu je fora

Ako mene secanje sluzi, imas i u Settings pa System apps da izaberes def.launcher...pa probaj i tu da promenis.

Ma nema pravila neki put radi, Neki put ne radi a sve je podešeno kako treba, prava za a sumraka

b0953a50e959e49e260738fe79455ecf.jpg

Ja sam taj problem ovako rešio na S4.

Pa naravno da baguje kada imas taj smuljani kineski softver...Flesni lepo MIUI 8 Global stable i uzivaj u telefonu.

Xexe lako je tebi kad si profi
Gledao sam one tvoje postove i ne ide kako treba moraću da platim nekome ili da odem kod ovog bamsusa što mi je prodao jer se resetuje dnevno par puta

Slažem se i ja samo da ovaj sto mi je prodao ne kaže e izgubio si '' garanciju '' što si radio softver

A ti njega pitas, " Zasto nisam dobio original softver uz telefon, neko kuvani Kineski ROM koj nije zvanican"...
A kao sto rekoh ta garancija je ......
Ne postoji u sustini...

Ima li neko case za Kate? Ćaletu je izgleda stigao Special Edition umesto običnog XRN3 Pro, i neće da uđe u case koji sam mu naručio sa Aliexpress-a

Imam ja onaj lenuo crni,nije flip cover nego obicna futrola.
Nosena je dva tri dana pa ako si zainteresovan da kupis javi se na pm.

Ispade mi kate na tvrde plocice iz unutrasnjeg dzepa od jakne pravo na ekran ali tako da je celom povrsinom zavrsio na podu na ekranu i cuo se veoma cudan zvuk. Bas sam sad izmerio da je to tacno 1.20m visine. I sta se desilo? Nista, preziveo je odlican krash test bez ijedne ogrebotine, a ja sam se presekao jer sam bio uveren da je otisao ekran ili nesto drugo. [emoji3]

Sent from my Redmi Note 3 Pro

Poslednja izmena:
Vrh Dno