Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Evo slika sa Redmi 3S i Samsunga S4, sve u AUTO modu, ni jedan ni drugi nisu budženi, rutovani.... ide slika sa Šomija pa Šljamsunga...
IMG_20161220_132900.jpg
20161220_132851.jpg

IMG_20161220_133214.jpg
20161220_133156.jpg
IMG_20161220_133021.jpg
20161220_133011.jpg
Redmi 3S ima 13 MPix a Redmi 3 Note Pro 16MPix i pravi bolje slike jer mu je i procesor bolji, za nijansu doduše, našao sam po forumu.
Što se tiče brzine fokusiranja i same kamere radi fluidno kao i S4, rekao bih da su slike preko dana iste stim da u low light uslovima Kinez zaostaje za S4. Kad dođem do RN3 Pro okačiću slike kakve su u poređenju sa mojim S4.

Poslednja izmena:
Hvala puno obojici :)

@Nerast
Ako možeš okači kad stigneš čisto da potvrdim, a ovo što sam video mi se sviđa. Neće oni naći zamerke :)

Uradio sam root bez unlocka bootloadera . Prvo sam rutovao telefon Kingroot-om a onda skriptom zamenio Kingroot sa Super su-om. Sve je ok.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

ako jos pratis mozes da mi kazes odakle si skinuo? ja sam sa kingroot.net, nije hteo da rootuje, takodje SD verzija.

Pa on je koristio verziju softvera koja je imala "rupu" koju je taj root koristio, to su posle "zakrpili"...
Tesko da ces tako root-ovati, a da neces zeznuti sotver....
Mani se corava posla, otkljucaj BL, flesni TWRP i zadnji Super SU i root-uj kao covek.

Sent from my Redmi 4 prime

Ja sam imao taj bez rupe i KingRoot nije mogao da ga rutuje, uvek stane na nekih 35-40%.

Hvala puno obojici :)

@Nerast
Ako možeš okači kad stigneš čisto da potvrdim, a ovo što sam video mi se sviđa. Neće oni naći zamerke :)
Nisam stigao večeras, ali za sutra obećavam, slikam i kacim. Za motorce ima super opcija, Lite mode, samo nekoliko ikona na ekranu, lako i za one kojima je ovo prvi telefon.

Uspio sam skinuti MiFlash,fleshovo telefon i odmah poslije toga i otkljucao bootloader.
Zahvaljujem na pomoci

Super... ;)

Sent from my Redmi 4 prime

Ljudi kolika je razlika izmedju 2gb i 3gb? Jel vredi dati 40e vise za 3gb verziju?

Vrlo mala razlika za toliku razliku u ceni. Jedino ako nemaš memorijsku karticu, a treba ti više od 16gb (slobodno nešto preko 10). Kako odjednom 40e razlika? Kada sam ja kupio bila je 30e. Sad ne bi trebala da je više od 25e.

Bolje možda da se sačeka koja nedelja ili 2. Najavljuje se Redmi note 4 verovatno sa s652 početkom januara za Indiju . To znači da će ga biti i u Kini .

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Upravo odradin update RR N 161226 Nightly + radon3.4.
Izgleda su sredili i flash, od 10 shots, omašio je dve.
Meni Google cam ne puca pri menjanju prednja/zadnja, dok stock Snapdragon uvek puca [zbog toga je ubijam kao bloatware].

sta ste naveli kao razlog na onoj stranici za unlock bootloader, u formi?
linkovi za MiFlash download ne rade, jel ima neko da mi posalje?

Ma bilo šta prolazi, ja sam naveo app developer jer me mrzilo da kucam a nema nikakve veze sa BL (un)lock-om :d

TT

Kako ti se cini, kako radi? Preko sideload-a si ga fleshovao ili apk?
Ne znam šta me tačno pitaš? Koja je razlika da li je flashovan sideload metodom ili kao apk? Sideload koristim uvek kao flash metodu za customROM,kernel,firmware,whatever..ali aplikaciju uvek instaliram kao običnu apk.

Inače, Pixel Launcher mi se instalira uz Wallpaper live. Volim minimalizam, meni ok radi. Fali mi sweep2sleep, to ne funkcioniše na Pixel i Now.

Sent from my RedmiNote3Pro[kenzo]

Poslednja izmena:
Ne znam šta me tačno pitaš? Koja je razlika da li je flashovan sideload metodom ili kao apk? Sideload koristim uvek kao flash metodu za customROM,kernel,firmware,whatever..ali aplikaciju uvek instaliram kao običnu apk.

Inače, Pixel Launcher mi se instalira uz Wallpaper live. Volim minimalizam, meni *k radi. Fali mi sweep2sleep, to ne funkcioniše na Pixel i Now.

Pitam kako radi na RN 4, jel je fluidno, ne laguje itd...? Nisam neki ljubitelj kineskih interfejsa. Ranije se instalirao sideload metodom a sada kazes ide preko wallpaler live, to nisam znao. Hvala :)

Poslednja izmena:
Pitam kako radi na RN 4, jel je fluidno, ne laguje itd...? Nisam neki ljubitelj kineskih interfejsa. Ranije se instalirao sideload metodom a sada kazes ide preko wallpaler live. Hvala :)
Nisam ništa rekao.
Rekao sam da se meni instalira preko Live wallpaper, Pixel imaš i na PS,a možeš i preko apkmirror ili xdaLabs apk.

Poslednja izmena:
Danas smo bili na dodeli paketića, i isprobao sam kameru i razočarao se. Moj utisak je da staticne slike pri dobrom svetlu pravi kao i S4 ali kad je predmet u pokretu ili neko unutar polja slikanja dobija se razmazana fotka u zavisnosti koliko se taj neko pomakao, znaci ne pricam o moto trkama i jurnjavi sprintera, nego klasično slikanje nemirnih klinaca. Plus, Samsung je retko kad omasivao kad mu das da fokusira a ovaj se nekad zbuni i izbaci mutnu sliku. Svakako je nerealno porediti ove 2 kamere i za ovu cenu moj ukupni dojam je da je telefon brutalno dobar i imam samo reci hvale i preporuke i po pitanju autonomije baterije, i softvera koji se koristi kao i opterećenja za kućni budžet koje je minimalno, zaista fenomenalno izbalansiran telefon.

Poslednja izmena:
Danas smo bili na dodeli paketića, i isprobao sam kameru i razočarao se.

Ih bre razočarao pa nije tako strasno i ja sam mislio u pocetku da je krš, po danu je odlična, kad je smanjena svetlost onda je problem...

Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока

Fotografisanje dece u prostoriji sa nedovoljnim svetlom. To i nije za telefone. Za tako nešto treba dobar fotoaparat.

Kancelarija na 4-om spratu, u staklu sa svih strana, sunčan dan samo tako, dubina iste maksimalno 4 metra, prosto slike nemaju onu oštrinu i fokus na koje sam navikao sa S4, mada iskreno nijanse su u pitanju koje se jasno vide samo na monitoru laptopa pri uvećanju.

Jel ima neko ko je na MIUI Global Stable 8.1 da podeli iskustva? Kako radi telefon, trajanje baterije itd.. Meni jos nije izasao taj apdejt vec mi konstantno izlazi za 8.0.6 koji necu da instaliram >.<

Vrh Dno