Uradio sam root bez unlocka bootloadera . Prvo sam rutovao telefon Kingroot-om a onda skriptom zamenio Kingroot sa Super su-om. Sve je ok.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Nisam stigao večeras, ali za sutra obećavam, slikam i kacim. Za motorce ima super opcija, Lite mode, samo nekoliko ikona na ekranu, lako i za one kojima je ovo prvi telefon.Hvala puno obojici
@Nerast
Ako možeš okači kad stigneš čisto da potvrdim, a ovo što sam video mi se sviđa. Neće oni naći zamerke![]()
Ljudi kolika je razlika izmedju 2gb i 3gb? Jel vredi dati 40e vise za 3gb verziju?
Vrlo mala razlika za toliku razliku u ceni. Jedino ako nemaš memorijsku karticu, a treba ti više od 16gb (slobodno nešto preko 10). Kako odjednom 40e razlika? Kada sam ja kupio bila je 30e. Sad ne bi trebala da je više od 25e.
Koristim jaJel koristi neko Pixel launcher?
sta ste naveli kao razlog na onoj stranici za unlock bootloader, u formi?
Ne znam šta me tačno pitaš? Koja je razlika da li je flashovan sideload metodom ili kao apk? Sideload koristim uvek kao flash metodu za customROM,kernel,firmware,whatever..ali aplikaciju uvek instaliram kao običnu apk.Kako ti se cini, kako radi? Preko sideload-a si ga fleshovao ili apk?
Ne znam šta me tačno pitaš? Koja je razlika da li je flashovan sideload metodom ili kao apk? Sideload koristim uvek kao flash metodu za customROM,kernel,firmware,whatever..ali aplikaciju uvek instaliram kao običnu apk.
Inače, Pixel Launcher mi se instalira uz Wallpaper live. Volim minimalizam, meni *k radi. Fali mi sweep2sleep, to ne funkcioniše na Pixel i Now.
Sent from my RedmiNote3Pro[kenzo]
Nisam ništa rekao.Pitam kako radi na RN 4, jel je fluidno, ne laguje itd...? Nisam neki ljubitelj kineskih interfejsa. Ranije se instalirao sideload metodom a sada kazes ide preko wallpaler live. Hvala![]()
Davno je to bilo...ako jos pratis mozes da mi kazes odakle si skinuo? ja sam sa kingroot.net, nije hteo da rootuje, takodje SD verzija.
Ih bre razočarao pa nije tako strasno i ja sam mislio u pocetku da je krš, po danu je odlična, kad je smanjena svetlost onda je problem...Danas smo bili na dodeli paketića, i isprobao sam kameru i razočarao se.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari