Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Kod mene jedini bag koji sam primetio je vezan za profile, kad probam da editujem profil dobijem fc. Sem toga radi besprekorno, i gura 10h sot baterija :)

Sent from my Redmi Note 3
 
Moj ima zvezdano nebo sastavljeno od mrtvih pixela koliko ih ima, i to je model koji sam zamenio. Prethodni je takođe imao mrtve pixele i zato je zamenjen.

Vidljivi su samo noću, u mračnoj prostoriji, na full brightness i to kad se baš zagledaš. Tako da sam digao ruke, u realnom radu sa ne primećuje.

Da znaš da se povećavaju vremenom.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Primetih kada sam igrao neku igricu, tamna pozadina..vidim nešto isijava, kao vrhom tanke igle kad bocneš. Istina, ne vidi se u normalnoj upotrebi,ali ako krene tako da se osipa, što ti reče 'kao zvezdano nebo' onda krastavac.
I šta sad, to je Xiaomi feature, ili je to tako na svim telefonima?

Jel 5.8.0 radi bez bagova ili...?

TT
I mene to interesuje.
Ja cu svakako instalirati N.
Odakle skidate za RN3PRO ? Ja jedino nadjoh na Google+ u sekciji ResurrectonRemix.
To je N za kenzo?
 
da se zahvalim kidenceu na pomoći rešavanju problema:))))) hvalaaaaa
 
Odakle vama ljudi 10h sot-a? Ja sam na RR izvukao jednom jedva 7h na 48h rada. Sad evo imam 50% i 2h i 50 min sot-a i to samo uz wifi. :D
 
Evo moj današnji rezultat.
Gotovo sve je na wi fi, osvetljenje je na auto, lokacija ugašena.
608d29263d9d94c76fa101eb7805db5b.jpg


Sent from my Redmi Note 3
 
Poslednja izmena:
Stvarno bolesna baterija mada ja skoro nikada nisam isao preko 7h sot na 20up.
Bas me interesuje kako drzi redmi 4(5") sa s625 i 4000mah
 
Dobro, ovo je sve na wi fi i u kuci gde je osvetljenje nisko,na lte i jacem osveteljenju bi mogao 6-7h sot sigurno.
I ne igram igre, to isto doprinosi ovom rezultatu :)
 
Nece nesto edit. U pocetku je i mene zezao SoT, da bih skapirao da mi bateriju jede xposed modul - flat style colored bars.(zamena za njega je odlicna - perfectcolorbar) Od tada skoro uvek preko 10h SoT. Naravno da ja bas ne idem fizicki tih deset sati jer mi je tel. potreban sledeci dan pa ga stavim na punjac, ali moze se lako izracunati, negde 10% baterije je oko sat vremena SoT-a, a mozda cak i za nijansu jace. (ne mozda, vec sigurno) Ja bas ne koristim cesto 3g i 4g, sync mi je uvek na off i ukljucujem ga po potrebi, kao i gps tj. lokaciju. Doduse koristim xposed modul Power Nap (sonijeva Stamina nekadasnja). Auto brightness ne koristim, vec ga rucno postavim kako meni odgovara u zadatom momentu tj. trenutnim svetlosnim uslovima. Eh, da zaboravio sam da koristim radon kernel, cpu governer na Darkness oba klastera, Fiops za scheduler... Za razliku od @ChobbyNS ja opalim po koji fliper - Pinball Arcade i Bowmasters [emoji3]

Sent from my Redmi Note 3 Pro
 
Poslednja izmena:
Ah, napokon kaljeno staklo... Uzeo na 11.11 dva komada za ukupno $1.18, prezadovoljan sam.
 
Kombinacija RR 5.8.0 + Radon 3.1.1 fercera odlično... Sitnica koja pomalo kvari idilu je povremeni FC kada prebacujem sa zadnje na prednju kameru i obratno ali sve u svemu jako stabilno ;)

TT
 
@Roy Fokker može li link za tempered glass, za koliko stiže? Šta mislite hoće li imati u radnjama staklo za ovaj model ili se mora naručivati?
 
Zašto bi plaćao nešto kod nas 300-400 din. kad možeš naručiti za manje od 1$? Ja još uvek koristim ono koje sam dobio sa telefonom, ali uskoro će morati da se menja, pa ako znate za provereno staklo sa Alija, dajte linkove...
 
Burazeru se iskrivio telefon, aluminijum nekako nije baš vidno kriv, ali je zato ekran ispupčen . Nikad mu nije ispadao, ili tako nešto. Jel moguće da je to do držanja u džepu? Šta da radi on sad?
 
Da. Ko je rasklapao fon, video je koliko je "dobro uradjen"... neverovano su tanka ledja i telefon se bas lako krivi...Ledja su plasticna u sustini(ram) sa samo ubacenom alu plocicom u sredini...
Obrisao sam slike, ovo sam izvukao iz nekog dopisivanja na viber-u i malo zumirao da se vidi o cemu pricam.

7716f99b362732fa7ab37c0236669c96.jpg


Sent from my RN3 Pro
 
Poslednja izmena:
Ne zelim da zvuci off, razmisljam naruciti ovaj fon preko aliexpress. Osim toga da ne bude kineski rom, vec da ima opciju OTA update, da li postoji jos nesto na st bi trebao obratiti paznju?
 
Pa šta da radi sad? Jel može to nekako da se sredi, ili da gura tako i da malo obrati pažnju?
 
Ja ne bih dirao nista, moze lako doci do pucanja ekrana ili otkazivanja touch-a ako proba da ga ispravi...
Na njemu je odluka...
Taj problem sa savijanjem u dzepu je imao i iphone sa plus modelom, ipak je 5.5" veliko za dzep...Velik, a tanak...recept za lako savijanje :)


Sent from my RN3 Pro
 
Poslednja izmena:
Ja sam gledao neki klip i telefon se lomi kao od šale. Slično Nexusu 6P i Iphone 6 Plus. Ali njemu za razliku od ovih navedenih može da se oprosti jer košta 3-5x manje.
Inače telefon je dosta izdržljiv na padove. :D Pao mi je iz džepa jednom sa nekih 60ak cm na ekran i ništa. Drugi put mi je pao sa stola sa metar visine i udario ekranom u nogar stolice pa pao na pločice i opet ništa. Prekjuče mi je pao sa visine od metar na pločice baš na ćošku i opet ništa. Nemam nikakvu zaštitu na ekranu niti je fon bio u silikonu. Po meni je prošao kreš test. :D
 
Piše da je za Redmi 3, ne znam je li S drugačijih dimenzija. Pitaj prodavca.
 
Eno gomila njih brikovala telefon na temi, op im dao neki fajl koji bi trebalo da bude novi firmware da flešuju :) Da znate da se ne zeznete.
 
Na ovoj temi nikako :)
 
Da li je imao neko slucaj krcanja zvucnika kad se volume pojaca preko 30 posto? Da li je potrebna zamena ili je softver? Citam po netu, neki kazu da je do softvera,mada menjao sam softver, doduse opet miui,samo druga verzija ali isto je.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
 
Mozda je vec odgovoreno, ali da pitam svakako... Trenutno sam na RR 5.7.3, da li je potreban full wipe pre prelaska na 5.8.0? Ili da samo flashujem preko?
 
Nazad
Vrh Dno