Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Malo ćeš teže naći silionsku futrolu i staklo za njega, jer je duži 2mm :)
Radi i na lte800, ostalo je isto.

Sve pise u temi, zar je toliko tesko procitati malo temu...
Kupujes telefon, a ne znas osnovno o njemu?!

Sent from my RN3 Pro

Ma poručiću na aliexpresu za to mi nije frka nego nisam iamp pojma pre neo što sam poručio da je razlika i hardverska pa reko da se nisam zeznuo možda... Dobro je sad mi lakše:d

@Kidence čito al ne videh nigde da ima razlike, a možda mi i promaklo

Poslednja izmena:
Razmišljam da uzmem ovaj fontele.
Deluje kao best buy za sada..ili da sačekam Redmi Note 5?

@3Fun

Post #4488

Sent from my RN3 Pro

Posto mnogo korisnika prelazi na novi Android Nougat 7.* evo nacina ko ne zna kako se startuje cuvena igra Flappy Droid (Birds):
https://www.xda-developers.com/android-nougat-still-has-flappy-droid-and-the-dessert-case-daydream/
Ne moze se vise iz Settings > About > Android version vec pogledajte gore link.
Potreban je Nova Launcher pa se mora dodati widget Activities na ekran kao shortcut, zatim skrolujete do System UI i kliknete na njega, nadjete Marshmallow Land i kliknete na njega.
Voila, imate ikonicu sa zaraznom igricom iz MM-a. :)

Dali moram imati otkljucan bootloader da bih rutovao tel i kako da ga otkljucam ako moram?

Da javim da Radon v3.0.1 radi kao sat,slobodno flešujte [emoji5] Čak mi se čini da i baterija malo duže traje s njim.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ja ga koristim od kad je izasao,odlican kernel.
Mene je na cm najvise nerviralo sto skida po 2% baterije a to je reseno custom kernelima pa sam se na preporuku kidencea odlucio za radon.
Mozete slobodno flesovati i rr 5.8.0, ja ga koristim par dana i nisam primetio neke bagove, baterija isto traje kao na mm :)

Pa to je ta dobitna kombinacija [emoji5] Sad čekam da još malo ispeglaju N RR pa da probamo i njega [emoji5]

@ChobbyNS

Jel ima nesto zbog cega vredi preci, sem "licnog zadovoljstva" sto telefon pokrece Android N ?! ;)

Sent from my RN3 Pro

Ma poručiću na aliexpresu za to mi nije frka ...
goodluck.gif

Ima na Aliju dve futrole za kate model, flip i obična silikonska, ima i tempered glass.
@Kidence
Nema ništa posebno, iste su opcije kao na mm verziji, jedino to što je 7.1 a radi stabilno i bez bagova.

Sent from my Redmi Note 3

Na taj sam i mislio, njega sam poručio u crnoj boji.
Ima isti takav samo flip case, ali njega nisam hteo jer 100 puta na dan gledam u telefon pa bih ga razvalio brzo.

Da li je neko ubacio RR v5.7.4.-20161113 rom? Konkretno me interesuje rad fp. Kad probam da ga otključam upali se ekran i traži pin. Pravilno sam podesio fp (3x jedan prst).

Da li je neko ubacio RR v5.7.4.-20161113 rom? Konkretno me interesuje rad fp. Kad probam da ga otključam upali se ekran i traži pin. Pravilno sam podesio fp (3x jedan prst).

Ja ga koristim trenutno i nemam problema. Radi savršeno. Mada, mislim da je i mene u jednom trenutku tako zezao pa sam pobrisao sve otiske i ponovo ih ubacio.

Da javim, meni je proradila vremenska prognoza.

Jel koristiš neki widget za screen lock ili nova launcher?

Kako zakljucavas telefon? Na dugme ili preko neke precice na ekranu ili neki gestures? Mislim da je u tome caka, ako me secanje sluzi...

Sent from my RN3 Pro

Da li postoji neki program, nešto da može fp da se koristi kao kod Huawei telefona? Mislim na skrolovanje.

Probao sam 2 IRC aplikacije do sada, AndIRC i HoloIRC. Obe aplikacije mi ruse sistem, jel moze neko da testira ako ima vremena?

ResurrectionRemix-N-v5.8.0-20161126-kenzo
Jako fluidan - brz ovaj android N, svidja mi se, samo ima par sitnih bagova koje ce ispraviti u narednim update-ima... I nema toliko puno opcija kao na RR MM, ali ce vremenom ubacivati sigurno. Svetlo na dugmicima uvek upaljeno na 5s. Doduse, terao sam skoro uvek i sa RR MM preko 10 sati.
3ef6d37f7b7723cf5846ba77324dc6ea.jpg
b24a135ac75761a69fe22b3b13798c08.jpg
10b3a0d07632edea01ea4f8eb8abc00f.jpg
44d183ccf93beda490ad7e41d52d1d7a.jpg
36c298f2fc0c9640786b4faeef7b4927.jpg

Sent from my Redmi Note 3 Pro

Nazad
Vrh Dno