Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Ili samo malo potraziti na forumu i naci ono sto se trazi, pogotovo kada ima tema bas za to...Ali to je najteze koliko vidim.

Sent from my RN3 Pro

Ja sam na MIUI 8 Global 6.10.13
Imam mozda glupo pitanje,al ja ne znam odgovor.
Ja tel zekljucavam i otklucavam na obican nacin,ne koristim fingerprint,ali kad mi je tel zakljucan i kad slucajno taknem fingerprint pali mi se svijetlo na telefon,jednom se i desilo da se otkljucao u dzepu pozvao i svaki nacin [emoji30] ,pa me zanima ima li gdje u opcijama da si iskljuci to,ja nisam mogao naci.

Sent from my Redmi Note 3 Pro SD using Tapatalk

mozda si kada si prvi put palio telefon napravio FP
settings \lock screen & fingerp. pa se tu poigraj opbrisi fp promini kako oces da zakljucavas !
Mada FP je mama ! Stavi neki pin ili sifru i namesti fp . dok vadis tel iz dzepa kaziprst je vec na njemu dok si ga izvukao on je vec odkljucan

mozda si kada si prvi put palio telefon napravio FP
settings \lock screen & fingerp. pa se tu poigraj opbrisi fp promini kako oces da zakljucavas !
Mada FP je mama ! Stavi neki pin ili sifru i namesti fp . dok vadis tel iz dzepa kaziprst je vec na njemu dok si ga izvukao on je vec odkljucan

Obrisao sam ja fp,tako da je on cist [emoji1] , ali ovo nikako da provalim moze li se rijesiti [emoji85]

Sent from my Redmi Note 3 Pro SD using Tapatalk

Indijci dižu rejting. :D

Pa zbog njih je izbacen i Global rom i SD model ;)

Sent from my RN3 Pro

Jel moguce da ima ovoliko za%ebancija oko ovog telefona,cini mi se dobar po specifikacijama,bas ga danas drzao u ruci,odlican mob ali se ne usudjujem nesto kupiti ga,jel fakat ovo neka korisnicka "bolest" da se rade neki flashevi,ubacuju romovi,bug ovaj onaj,kameru jedan update otvara a drugi ne otvara,jel se ovaj mob moze koristiti normalno bez svih tih radnji,ono puni bateriju i cao.

Naravno da može :). Prvi put sam samo stavio Global stable i sada samo redovan update, bez problema. Retko kada FP ne otključa telefon odmah, ali to ne vidim kao problem. Ima sigurno još dosta korisnika koji ga tako koriste i ne pišu po forumu ;).

Pa to druze :),ja mislim da je fabricki rom najbolji,nikad nisam root ni jedan mob ni bilo sta radio,samo fabrika znaci ali mi se zato ni jedan nikad nije pokvario,svaki je zastario i otisao djecurliji na poklon :)

Telefon je fabricki odlican, ali moze biti jos bolji...

Izbor je tvoj!!! :D

Sve to zavisi od korisnika, šta hoće i šta očekuje od telefona. I ja sam se nekada igrao sa romovima, flešovao do besvesti, ali mi se to više ne radi, jer svaki od njih ima neku stvar koja ne radi... Jednostavno ne želim da se cimam oko toga :).
Srećom, ima još entuzijasta kao Kidence (respekt) i ekipa koji su voljni da probaju svašta i to podele sa forumom, ali to ne znači da to svi moraju da rade. Obično se svi problemi za 99% korisnika rešavaju jednim flešovanjem Globalnog roma i to je to.

Tako je @DuleC !

Ko nece da se igra, telefon je odlican i out of box.

Samo pazi sa kojim ROM-om ga kupujes, jer 99% telefona dolazi sa kuvanim i onda moras samo da ubacis zvanican i posle toga samo OTA update i :)
Nema potrebe za menjanjem ROM-ova i majstorisanjem...

Poslednja izmena:
Tacno,uglavnom izbor je Xiaomi Redmi Note 3 ili Samsung J5 2016,oba po 170 eura,malo sam citao po ovoj temi al me uplasilo ovo silno cackanje po software-u,al dobro,znaci to je "korisnicki unutrasnji nemir" :)

Nemoj molim te da poredis J5 sa ovim telefonom, to vredja :D

Pa zavisi ko sta voli, kao sto rekoh...ako volis fabriku i MIUI, sve je ok,sve radi normalno.
Ako volis da podesis po svom ukusu, onda sledi ovo sto ja radim :D

Ja ako nemozes cackati necu ga ni kupiti :smash::type:

Tacno,uglavnom izbor je Xiaomi Redmi Note 3 ili Samsung J5 2016,oba po 170 eura,malo sam citao po ovoj temi al me uplasilo ovo silno cackanje po software-u,al dobro,znaci to je "korisnicki unutrasnji nemir" :)
Au tezak izbor... Ne znam sta bih ti preporucio.

[emoji14]

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Prodavao ga (možda i još uvek) čovek iz NS za 195eur, takođe crni. Samo nije pisao u opisu special edition, već "za eu tržište" ili slično tome. Postavljao i fotografije kutije gde se to lepo moglo videti.

RN3Pro SE

Ko pre devojci, ja vec rezervisao Kate od Kidenceta, da se pohvalim...

Imam jedno pitanje za vlasnike šomija, rn3 pro verzija, bio je brickovan, ubacim najnoviji global stable miui8, podignem I ne mogu da pređem mi account aktivaciju. Uzmem skinem miui 7 ver. 7.3.0.nešto i podignem sistem, sve ok, ubacim moj mi account, sve ok ali ne mogu da udjem u fingerprint and lock settings!? Odradim OTA update na miui8, i dalje ne radi taj meni, jednostavno kao da krene pa me opet izbaci u settings. Zna li neko rešenje pošto ja nisam korisnik šomija, niti je ovo moj uređaj, letve su moja specijalnost :)
Bootloader nije otključan, ako je to uopšte bitno, i softver sam ubacivao preko mi flash tool-a.

Poslednja izmena:
Kako je vracan u zivot? Flash preko edl moda bez otvaranja ili testpoint?

Sent from my RN3 Pro

Da se (i) javno zahvalim Kidencetu... odrađen unlock bl, twrp (Zcx), root, zadnji Radon... DT2W radi ali sam ga ipak ugasio, DPI probao sa 405 ali nisam mogao to da progutam :d pa vratio na 480...
Par dana ću testirati modovani dev rom pa možda i ubacim RR :) Ostaje još dolby i SD kamera ali vidjećemo..

@Spanjeli
Ako te ja dobro kapiram, taj RN3 pro ima jedan Mi acc koji je bio na njemu pre brick-a (za koji ti ne znas podatke) a ti si posle ubacio svoj mi acc...

Sent from my RN3 Pro

@Spanjeli
Ako te ja dobro kapiram, taj RN3 pro ima jedan Mi acc koji je bio na njemu pre brick-a (za koji ti ne znas podatke) a ti si posle ubacio svoj mi acc...

Sent from my RN3 Pro

Bas tako, telefon je od devojke mog brata, ona nema pojma ni koji je nalog ni kada ga je ubacila, ni kako...

E tu postoji zackoljica... Neka proba da povrati nalog preko telefona, tj.preko broja telefona da restuje sifru.

Samo mi reci ovo, posle flesa MIUI 8 kada si boot-ovao fon i nakacio se na wifi jel ti izbacio poruku nesto u fazonu" ovaj telefon je vezan za mi acc pa onda broj mi acc i samo ti dao da ukucas sifru da mi mogao dalje...ili si mogao da to preskocis?

Sent from my RN3 Pro

Poslednja izmena:
Da, ne moze da predje taj deo ako ti wifi nije upaljen, a kad upalim wifi onda izbaci da moras da ukucas sifru da bi mogao dalje...Kako da resetuje sifru preko broja telefona kad ona ni ne zna da je imala taj nalog, ne zna cak ni sifru za google nalog :D
Da li sve to moze nekako da se izbrise ili sl pa da se ubaci sve lepo ispocetka?

Dobices odgovor na pm.

Sent from my RN3 Pro

Nazad
Vrh Dno