Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Nije ni meni zurba i RR mi radi odlicno, samo pitam :)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Rom se menja kada ne radi dobro, dok radi ne diraj nista... Slatke muke su kada sve radi :)

Sent from my RN3 Pro

MIUI Global Dev official, on je MM i lepo radi.
Ako imas twrp, odradi Xiaomi.eu weekly, ubacis i Radon kernel, podesis po svom izboru sve i uzivas :)

Sent from my RN3 Pro

Poslednja izmena:
Što bi bilo lepo da može ova tema lepo da se uredi da u par prvih postova ide info, linkovi itd.

Evo pretražih nekih 70 strana tražeći gde je spominjan servis u južnom bulevaru al sam izgleda baksuz. Ajde ako neko zna gde je ili broj poruke u temi nek se slobodno javi... neću mu ništa :) .

@filip11314

Tebe bas mrzi da pitas Google...

On sve zna... ;)

http://en.miui.com/thread-8956-1-1.html

Nadam se da neces traziti i prevod...

Btw, zadnji dev je zasnovan na Android 6 verziji, dok je stable jos uvek na 5.1.1.
Ostalo, vizuelno manje-vise isto, dok su glavne promene "ispod haube".

Sent from my RN3 Pro

RR radi extra. Jedina dva baga koja sam primjetio su da ponekad fingerprint nece da odreaguje i drugi da auto rotation zna da zakaze. Jednostavno nece da odradi rotaciju pa onda par puta obrnem okrenem tel ili iskljucim pa ukljucim auto rotaciju i onda proradi

Receno vec mnogo puta da je dobra bat na dev, ne bih preporucivao da ne valja...
Samo treba malo procitati temu.

Sent from my RN3 Pro

Hvala!
Citam ali tek ulazim u pricu pa mi je jos uvek sve nabacano...

Pa neka neki Admin ako ima zelju sredi temu, ja nemam tu mogucnost...
Slazem se da ima dosta korisnih postova, samo ih treba pronaci. ;D

Sent from my RN3 Pro

Vaistinu. Mogli bismo da prikupimo sve bitne informacije, i da pošaljemo adminu da ih ubaci u prvi post

Evo ponoviću da na Global Dev imam 8h SOT što je kod mene puna dva dana normalnog korišćenja. Ovo je bez nekog posebnog tweakovanja, stalno wifi i konstantno drndanje.

Evo jos jedan moj doprinos zajednici, ljudima koji koriste dve kartice i imaju custom ROM.

Jos uvek u test fazi...ali nadam se uspesnom testiranju :D

Testiram jos uvek na RR rom-u, mod 4g-3g, tj 3g/3g u isto vreme na obe kartice...

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    31.9 KB · Pregleda: 163
Poslednja izmena:
Deluje mi da su se sami proglasili zastupnikom :)

Evo ponoviću da na Global Dev imam 8h SOT što je kod mene puna dva dana normalnog korišćenja. Ovo je bez nekog posebnog tweakovanja, stalno wifi i konstantno drndanje.
Ovo i ja potvrđujem. Golbal dev je odličan rom, ali činjenica je da nemaš odresene ruke kao sa Cm i Rr.

Ja cu cekati da se stabilise neki na v7.0 verziji.
Mrzi me da testiram svaki jer moram u banku svaki put zbog Mobi aplikacije za placanje. :/

Pa dirty flesh ostavlja sve app...
Ali ovde su verovatno samo sitne ispravke i security patch odradjeni.
Nista previse vredno zezanja.

Sent from my RN3 Pro

kako na developer romu da ima gapps i sinhronizacija da radi? instalirao sam ono preko google instalera dobio gapps, ali mi ne radi sinhronizacija a tamo su mi svi kontakti.
ili ako ima neki global developer koji sadrzi google apps

Poslednja izmena:
Pa skini Global dev, ne China dev.
Global dev ima sve Google servise i nema kineski bloat.

Sent from my RN3 Pro

@kidence brate je l mozes da mi posaljes ili okacis link za poslednji global developer, ja ne mogu da nadjem zapravo ne znam da li je to to.. a msm da sam to intaliaro inace sam, imao obican global pa preso na china developer preko kompa a onda updejtova ja msm na global developer mozda se tu javlja problem?

Ako si bio na Global Stable, preko OTA update si mogao samo da predjes na noviju verziju Global Stable.

Ako si bio na China dev, preko OTA update si mogao da predjes samo na noviju verziju China Dev.

Ako si skidao ROM-ove sa sajta, kopirao na telefon i radio preko Updater aplikacije(ROM u zip fajlu) to samo ti znas sta si na kraju uradio...i na kom si ROM-u i verziji.

Inace, China dev nema Google apps,dok Global Dev ima.

A posto si ti sam ubacio Google apps, bice da si ti sada na China DEV rom-u. :)

Nazad
Vrh Dno