Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Podržavam. ;)

Ljudi pomagajte, nakon paljenja tel ne radi fingerprint senzor, ukucavam sifru koja je 300% tacna i nece da oktljuca, sta ciniti...HITNOOOO

Uspio sam nekako a kako ne znam ni sam. ali je strasno to da se desava.. trebalo mi 20 min paljenka gasenja restarta da odjednom se otkljuca, veliki minus od mene za tel

jos nesto.. koliko kosta da mi se muiu prebaci na CM ili kako se vec kaze, posto veze nemam sa tim da se akam.. moze kao PP

I ja bi dodao jedno pitanjce, Ok definitivno ide 3ka PRO, samo me zanima da li je bolja opcija ovaj Specijala Edicija ili ovaj klasicni?
Hvala unapred

I ja bi dodao jedno pitanjce, Ok definitivno ide 3ka PRO, samo me zanima da li je bolja opcija ovaj Specijala Edicija ili ovaj klasicni?
Hvala unapred

klasicni ako ces maskicu tj futrolu da koristis...special edition nema bukvalno nista od toga, imam special, i zeznuo sam se

dakle. uzeo sam special edition, MIUI 8 global stable, nakon 10 dana koristenja 3x tokom razgovora restart sam od sebe...a jutros nikako da se otkljuca, iako sam sifru tacnu ukuvacavao, pa je sam od sebe nakon 20 min proradio...svasta...kamera ispod prosjeka

Možda je i faličan (neispravan) primerak koji imaš...

klasicni ako ces maskicu tj futrolu da koristis...special edition nema bukvalno nista od toga, imam special, i zeznuo sam se

a verujem da u kini ima maskica za njega... nije mi to primarno... ipak ova 4g izgleda igra ulogu... ili ne? Koliko sam pratio sve ostalo je isto? ili bi trebalo da je tako?

Na aliexpress se može naći zaštitno staklo, a silikonskih leđa nema.

Btw, ako tako radi odmah, može biti da ima ozbiljniji problem. Moj drugar je ranije slao svoj telefon nazad na servis zbog problema koje je imao.

Otkrio sam jednu zanimljivu stvar. Naime kad isključite u battery-Manage apps' battery usage-MIUI power saving mod ništa se ne menja, ali ako odete u Additional settings-developer options i skrolujete do dole imate MIUI optimization da isključite. e posle toga mt radi dosta dosta bolje. Da li je neko probao to? Zanimaju me vaši utisci. :)

Na aliexpress se može naći zaštitno staklo, a silikonskih leđa nema.

Btw, ako tako radi odmah, može biti da ima ozbiljniji problem. Moj drugar je ranije slao svoj telefon nazad na servis zbog problema koje je imao.

ma ne pada mi napamet da ga vracam zaista, jedno 45 dana bez telefona, ma necu ....radi uglavnom ok, ali sam odlepio jutros kad nakon paljenja nije mogao da se otkljuca 20 min

To definitivno nije normalno ponašanje, moj je pravio probleme isključivo kad sam ga ja s*ebao flešovanjem. :D

Nema sekiracije 7€ nov fp senzor i problem rešen.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

I ja imam problem vec godinu dana.Telefon mi baguje, koci, senzor cas radi, cas ne... Gubi signal, veza se prekida, greje se, baterija drzi dva sata...uzas...nije mi jasno kako neko moze da kupi Xiaomi.Najgori kinez.Uzas.

Sent from my RN3 Pro

I ja imam problem vec godinu dana.Telefon mi baguje, koci, senzor cas radi, cas ne... Gubi signal, veza se prekida, greje se, baterija drzi dva sata...uzas...nije mi jasno kako neko moze da kupi Xiaomi.Najgori kinez.Uzas.

Sent from my RN3 Pro
ali prika meni je tel star ni mesec dana.. ovaj nece docekati 3 meseca kod mene

doduse baterija sjajnaaa, brzzz ko munja, elegantan.. ali da kupujem senzor finger nema sanse a telka kupljena krajem sept

Sent from my RN3 Pro
Ja sam primetio da moj mnogo zrači. Boli me glava kada spavam pored njega. Jedno jutro sam imao i krvavo levo oko a mobilni držim na desnom uhu.

Otkrio sam jednu zanimljivu stvar. Naime kad isključite u battery-Manage apps' battery usage-MIUI power saving mod ništa se ne menja, ali ako odete u Additional settings-developer options i skrolujete do dole imate MIUI optimization da isključite. e posle toga mt radi dosta dosta bolje. Da li je neko probao to? Zanimaju me vaši utisci. :)
Možda malo bolje ali u suštini isto ******. Ja sam ga tako furao 3meseca sigurno.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Sent from my RN3 Pro
Jel ovo stvarno ili se zezas? [emoji32]

Sent from my Redmi Note 3 Pro

Izbacen Radon v 3.0

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=69599874&postcount=4615

Lepa vest je da je izbacen Radon za Android N. (CM 14)

Koliko vidim ova verzija radi sada i na Kate verziji telefona, reseni problem sa kamerom i verovatno ostali problemi.

Sent from my RN3 Pro

Vidim sad je već v3.0.1
U napomeni je navedeno da se sa njim može pregaziti v2.9 i v2.9.5, ....je li ovo što navode da su otklonjeni problemi sa kamerom ima veze i sa prednjom kamerom? I ima li bojazni da će nešto poći naopako ako imam i onu zakrpu za FP, ja od onda kad sam ubacio v2.9 i tu zakrpu ništa ne diram, nisam čak ni CM (zvanični) ažurirao...:d

Dosta se ljudi se zali na neku "buku, pucketanje, krcanje u slusalicama" kada slusaju muziku...pa je covek to probao da resi. Medjutim taj fix izaziva neku nestabilnost, pa ga je u verziji 3.0.1 izbacio. Ostalo sve isto kao na v 3.0.
Moze dirty flash preko 2.9.
Mada, ako si zadovoljan na 2.9 , ne diraj nista... :D
Nema neke velike dobiti u performansama sa ovim novim kernelom.
Sve su to neke sitne promene.

Sent from my RN3 Pro

RR i dalje... Jos uvek nije CM 14.1 full stable.. Cemu zurba, kada RR radi za sve pare :)

Sent from my RN3 Pro

Vrh Dno