Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Ne verujem da ima na KP.
Ako bih vec placao carinu i porez onda bih lepo uzeo Umi Plus.

Što bi uzimao slabiji telefon?I to dosta slabiji(procesor,podrška,brend)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Možda misli na Kate verziju ? Da li ona ima podršku kao i Kenzo ?

P. S. Baš sam pogledao Umi Plus. Ima očajnu kameru, ovako je Ok.

Poslednja izmena:
Većina stvari radi i na njemu.Opet,ja lično,nikad više mtk dok ne krenu da daju source kod(čitaj nikad).

Poslednja izmena:
Tako nešto sam i zamišljao

Ko koristi Radon kernel, neki moj setup koji se pokazao najbolje po meni do sada...
Skinite ovaj fajl, otpakujte i u njemu ima SS po kome podesavate u Kernel Auditor.

https://app.box.com/s/x7qgqqlemq4ppalhzitdzew8siytk6wo

Edit:

Smanjena je grafika na 266mhz jer ne igram igrice, za one koji se igraju neka vrate max na 600 mhz. :D

Poslednja izmena:
Evo danas mali test, only 4g na RR rom-u + Radon 2.9.5 + moj setup

e8c985a3867c87460f6a8d7f1f6f91ac.jpg

d7d82ae23e41c7d9badb885824a8d8f4.jpg

Ovo sto crta wifi nije tacno, to svi vec znamo...
Najvise korisceno TT+Boat browser+Viber+ 55min razgovora

Sent from my RN3 Pro

Poslednja izmena:
Da li se još nekom dešava da ima propuštene pozive iako je dostupan? Druga strana dobije obaveštenje da sam nedostupan a ja dobijem SMS obaveštenje o propuštenom pozivu. U pitanju je RN3 Pro 3GB sa najnovijim MIUI-em.

Inače se dešava i na VIPu i MTSu. Prva kartica je uvek u 2G režimu i koristi se za pozive i poruke a druga je u 3G i koristi se za net.

Poslednja izmena:
Nemam Vip karticu ali na MTS u mi se to stalno dešava. Na Telenoru nikad.

Na MTSu sam ali sam danas kupio VIP karticu da isprobam i od 20-30 pokušaja desilo se tri puta. Čini mi se da se na MIUI7 nije dešavalo ili se dešavalo jako retko pa nisam obraćao pažnju.

Planiram da se prebacim na developer rom kako bih otključao bootloader pa me zanim da li mogu preko mi naloga obavim restore poruka, kontakata i sličnog kad pređem sa stable na developer rom?

Ja sam i dalje na sedmici i dešava se često na mts-u. Sto se tiče bekapa, kontakti su već na guglu, za ostalo može bekap na mi nalog.

Iz čista mira više neće da poziva preko drugih aplikacija, osim preko one koja ide uz miui. Ima li neko ideju šta mu je?
Krene poziv i odmah se isključi.

Reboot.
Ako nece, proveri dozvole za te app...sigurno si zabranio pozive.

Sent from my RN3 Pro

Poslednja izmena:
Evo da se i ja "učipim" u club RN3-PRO, i da se zahvalim kao i stotine njih pre mene ovom čoveku pod nickom Kidence.Uzeo sam juče telefon sa Miui 7, ali se on sam update na Miui 8 i to sa kineskim aplikacijama.Pokušao sam sam* ali nije išlo, još imam win7 32 tako da sam ga skoro "ciglirao", obratio sam se Kidencetu i čovek mi je sredio mob, tako da hvala još jednom i svaka čast. Još ja ****** nisam znao da ubacim sim card, skoro sam slomio onu fiokicu, poludeo sam ali sam nekako uspeo da je ubacim.

Nešto drugo sam zeznuo. Ne znam šta. True caller neće da poziva. Sad sam instalirao ex dialer i taj radi. Dozvole, koliko vidim, su iste za oba...

Zatečen sam trajanjem baterije na ovom telefonu. Ja do sada nisam sa ovako nečim imao iskustva... SOT preko 5h, a baterija tek na 40%.
Ne vidim način kako da je potrošim :)
Screenshot_2016-11-07-21-20-45-540_com.miui.securitycenter.pngScreenshot_2016-11-07-21-20-01-833_com.miui.securitycenter.png

Pa da,to je standard.
ja izvlacim oko 9-10h sot za dan i po.

Nema šanse da ja toliko izvučem, ali sam svakako oduševljen.

Ja sam na cm13, na miui nisam ni ja mogao :)

Sent from my Redmi Note 3

Zatečen sam trajanjem baterije na ovom telefonu....Ne vidim način kako da je potrošim
Na dobro se čovek brzo navikne. Naučićeš kako da to iskoristiš (možda ne svaki dan...), samo ti treba malo vremena :)

Ja sam se ozbiljno razocarao baterijom otkako sam azurirao sistem na MIUI 8. Jedva izvlacim 4-5sot za 1 dan i nekoliko sati, ranije na MIUI 7 je isao i preko 6-7sot za oko 2 dana..

Flesujes zadnji Global Dev, dobijes MM i poprilicno bolju bateriju nego na Global Stable.
Samo kukas, preduzmi nesto... ;D

Sent from my RN3 Pro

Moj je došao sa Global Dev i samo sam nastavio da ga apdejtujem, šta znam, Miui mi uopšte nije loš, sad sam već navikao. A baterija je priča za sebe, ne znam da li se svega par puta desilo da je bilo ispod 7h SOT za 2 dana, i to lagano.

Flesujes zadnji Global Dev, dobijes MM i poprilicno bolju bateriju nego na Global Stable.
Samo kukas, preduzmi nesto... ;D

Sent from my RN3 Pro
Hahaha, ma cekam da se spusti MM na stable ali sporo nesto ide... Ne volem da flesujem, samo kad moram :D

Pređoh iz tabora Mi4c kod velikog brata :d
Očekujem da će da stigne sa global stable pa ću da mu odmah flešnem dev rom, unlock BL, TWRP... ali prvo da malo testiram MIUI :)

I ja sam na MM global dev i nisam skontao nikakve probleme.

Stigao neki update. Izgleda 1 mesečno. Da li je neko odradio? Da li odraditi? I ako da da li treba reset?

Odradio malopre. Treba reboot, sva podešavanja i aplikacije ostaju (to je generalno slučaj sa OTA update). Traje poprilično, nisam merio ali rekao bih nekih 15 minuta. Za sada ne primećujem nikakvu razliku.

Vrh Dno