Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Videcu da skinem posle taj cm 13 i vidim build.prop... Verovatno moze preko njega da se edituje i ugasi...Ako znas sta radis, istrazi...velike su sanse da moze.

Edit; probaj VibraFix app sa Marketa, mozda pomogne :)

Sent from my RN3 Pro

Poslednja izmena:
Imam global beta na xiaomi note 3 pro.
Dali mogu preko updatera da instaliram global stable bez ikakvih posledica?

Videcu da skinem posle taj cm 13 i vidim build.prop... Verovatno moze preko njega da se edituje i ugasi...Ako znas sta radis, istrazi...velike su sanse da moze.

Edit; probaj VibraFix app sa Marketa, mozda pomogne :)

Sent from my RN3 Pro
Tako je, Vibrafix sam koristio, nije loš, ali ume posle dan-dva da stane sa radom dok ne uđem opet u aplikaciju :/ Hvala puno na pomoći i požrtvovanosti! :)

Pa probaj da ugasis oprimizaciju za VibraFix, verovatno kada je izbaci iz RAM-a to se desi...ili je sistem sam ugasi...

Sent from my RN3 Pro

Nameravam da kupim ovaj fon pa me zanima da mi vlasnici kazu koliko su placali carinu na ove Xiaomi telefone od stotinak evra :)

Jel moguce da moram cekati nekoliko dana da mi odobre unlock bootloadera za ovaj telefon?
Snapdragon verzija je u pitanju.
I da li ima neka druga opcija za rutovanje ili moram cekati bl unlock pa twrp i supersu da flesujem?

Jel moguce da moram cekati nekoliko dana da mi odobre unlock bootloadera za ovaj telefon?
Snapdragon verzija je u pitanju.
I da li ima neka druga opcija za rutovanje ili moram cekati bl unlock pa twrp i supersu da flesujem?
Moguce...ne moze drugacije ako hoces sve da bude kako treba

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Boze,koja glupost :)
Poslao sam zahtev za unlock,valjda ce brzo biti.
A za root jel ima resenja na locked bootloader?

Ako nameravaš da koristiš miui stavi memory optimizaciju na high ,da dobiješ makar osrednji mt :)

Posle 30ak dana na cm baš sam se navikao na miui ,po meni dosta prihvatljivo radi. Sigurno bolje od tw npr na Galaxy s5 :)

Poslednja izmena:
najbolji case za ovaj telefon? inace bas steta za lte sto ne podrazava 800mhz.. :( isto preporuka za nabolji rom, dok cekamo unlock bootloadera snapdrgaon verzija, i ako moze neko da pojasni koja je to razlika obicnog i PRO Verzije, posto koliko videh PRO bi trebalo da je SD verzija ili gresim?
i jos jedno pitanje kako samo 10gb imam slobodno nakon instalacije GTA SA na telefonu prakticno nemam memoriju isto me upozorava da sam napunio telefon ne znam u cemu je problme.

Poslednja izmena:
Tema 4270 postova, a ti pitas ovakve stvari...NE VERUJEM.

Možda se ovo vise tiče 4G teme, ali može li neko od telenorovih i vipovih korisnika da podeli utiske sa 4G pokrivenošću, jer koliko sam skontao i jedni i drugi (a naročito Telenor) imaju dosta baznih stanica koje rade na frekvenciji od 800mHz koju naš telefon ne podržava.

Vip ima baš dosta teritorije pokrivene sa LTE800. Telenor manje.

U bg koristim vip samo na 1800mhz i nemam problema sa 4g netom.(sem onih par dana kada mi je nešto bagovalo) Doduše krecem se samo po Zemunu ,nbgd i užem centru bgd

Ja sam flesovao global stable 8.0.5.0 preko onog uputstva #1808 i sad mi je radio off i nemam mrezu.
Ne znam koji me djavo terao da cackam.

Posle dosta citanja sam uspeo da vratim telefon u zivot.
Moja verzija telefona je "kate" ili special edition koja ima i lte 800 mhz band a ja sam flesovao za redovan rn3 rom i zato mreza nije radila.
Da zna neko ako ga ista muka zadesi :)

Posle dosta citanja sam uspeo da vratim telefon u zivot.
Moja verzija telefona je "kate" ili special edition koja ima i lte 800 mhz band a ja sam flesovao za redovan rn3 rom i zato mreza nije radila.
Da zna neko ako ga ista muka zadesi :)

A kako si saznao da je tvoja verzija kate? Pise li ti mozda na kutiji ili kako? Moze li se nekako saznati pomo=cu necega koja tacno verzija je telefon koji imate? Takodje, moze li se saznati da li je tel. global ili china verzija (ili je to isti potpuno telefon, a samo rom kineski odnosno global po defaultu instaliran- ovo mozda deluje kao pocetnicko pitanje :))?

Poslednja izmena:
Kakva je razlika u performansama izmedju 2 i 3 gb verzija u realnom radu? Ima li stock 6.0 android ili mor da se cacka i flesuje sa 5.x ?

Sent from my HTC M8 using Tapatalk

@spaxon
Merio sam telefon,bukvalno :)
Kate je 152 mm dugacak a Kenzo 150 mm i tako sam skontao da konstantno flesujem pogresan softver :)
Na kutiji nista ne pise sto bi me uputilo da se model razlikuje.
Ima i china dev i global dev kao i stable obe verzije.
Mozes ih flesovati preko miflash bez problema,telefoni su isti.

Imam na internoj memoriji backup sistema odrađen preko alka twrp,bekapovao sam dve što je moglo. To mi zauzima oko 8 gb memorije. Da li je moguće da taj backup prebacim na PC, pa ako zatreba za restore da to vratim preko otg kabla? Tj. Da li će alka twrp da prepozna backup sa fleške?

Prepoznaće ga, jedino je neophodno da ga vratiš u isti direktorijum

Pa to me brine,mora li da backup bude na internoj ili može i na usb. Obično backup zatreba kad zapne bootloop ili neka situacija kad ne mogu da pristupim sistemu da prebacim na internu.
Btw u twrp ima opcija u restore da se bira odakle da učita backup. Između ostalog tu je i otg.Ali tu nastaje problem! Povezao sam flešku preko otg kabla i twrp je ne vidi, neće da je mauntuje. Miui sistem kaže "damaged usb...". Probao sam sa dve fleške formatirane u fat32.

Koliko se ceka na otkljucavanje bootloadera? Da li Da li preko telenora stize potvrdan sms ?

Ja sam čekao dva dana, stiglo mi sms-om, na mtsu sam.

Pre tri dana sam podeneo zahtev, stiglo mi sms obavestenje da je proces u obradi ili sta vec. Mi Unlock prijavljuje "your device is not supported by mi unlock" to me malo zbunjuje. Na MIUI 8 6.9.29, to je valjda global developer.

Poslednja izmena:
Gde bi sad bilo najbolje kupiti (i najpovoljnije) note 3 pro 16/2

Ja sam kupio pre par dana za 110€ Xaomi Redmi 3X 2GB RAM / 32GB ,Snapdragon 430 Octa Core 1.4GHz preko onog našeg prijatelja sa foruma koji sarađuje sa Kinezima. Žena mi je super zadovoljna.

Nazad
Vrh Dno