Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Instaliras lepo BBS i vidis sta te muci...Za sve postoji resenje....

Sent from my RN3 Pro

Kod mene baterija dok sam bio na mini 7...3,5-4 dana bez gasenja sa sot od 5-6. A sad na miui 8 ni dva dana uz sot max 4 sata (uz iste postavke i koristenje moba).Sta se desava ne znam....ali baterija upala slabija????

Sta najvise vuce bat? Android system?

Sent from my RN3 Pro

Pisah vec o tome, MIUI global stable ima taj neki " bug" i mislim da je vezan za modem...Telefon ne ide u Deep sleep, nego CPU non-stop drzi na mininimalnoj frekvenciji i trosi bat... Ne desava se na svim telefonima, ali je veoma cest problem na MIUI 8.
Resenje, flesnuti drugi ROM jer imas locked bootloader.Preporuka za zadnji Dev rom ili cekati neku novu verziju Global rom-a i nadati se nekom fix-u...
Ajde vidi koliko ti je vremenski radio Android system kada tapnes na njega, pise ti Awake...

Sent from my RN3 Pro

Pa kod tebe nije to, obicno bude bas velika cifra...
Ovako izgleda linija kada ima battery drain..

d0874e261293f39fdcf1526721ef1d31.jpg

Sent from my RN3 Pro

Poslednja izmena:
Screenshot_2016-10-06-21-48-05-574_com.miui.securitycenter.pngScreenshot_2016-10-06-21-48-23-168_com.miui.securitycenter.png

Prilozi

• Screenshot_2016-09-12-00-22-43_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2016-09-12-00-22-43_com.miui.securitycenter.png
    46.9 KB · Pregleda: 103
Screenshot_2016-07-03-14-45-49_com.miui.securitycenter.jpgScreenshot_2016-07-03-14-46-00_com.miui.securitycenter.jpg ovako na 7....bolje da se vratim na miui 7,ako je moguce? na 8 je jad (a za flesh sam duduk,iako sam citao 100 puta)

Poslednja izmena:
Na moj Xiaomi imam 2 problema:
1. Slusalice mi suskaju, a kada ih spojim na komp dobro se cuju (svake)
2. Kada kucam ap za 3g nece da sacuva
Saveti?

ma jesam, i bez komande adb devices, tražio je dozvolu...
Evo i tako neće...

Probaj da u dev.options ukljucis USB debugging(Security settings), dodatna opcija.
Samo da bi to ukljucio, moras biti prijavljen na MI account...

Pa vidi jel hoce tako :D

Ahahahaha, nisam ni probao...Reci mi jel radi samo da znamo :)

Sent from my RN3 Pro

Molim i drugi put :D :D :D

Evo da se upisem i ja za Redmi Note 3 Pro... odlican telefon. Trebace mi malo vremena da se vratim na android posle 2 i po godine na WP, ali prezivecu.

Trenutno mi je najveci problem sto mi ne vidi SD karticu. Cak je trazio da je formatiram, sto sam i ucinio ali je i dalje ne vidi. Karticu sam izvadio iz Lumie 830 i ubacio u RMN3... Prijavi da je neodgovarajuca tj Unsuported Transcend SD card... i trazi da formatiram...Kad kliknem ERASE&FORMAT... krene i zakuca na 20%

Kad sam nakacio telefon na komp. ne pokazuje mi nikakve podatke, kao da je prazan....

Trazio mi je neki update i sam se upgradeovao na Android 6.01 MMB29M i MIUI 8 Global 6.9.29 Beta (tako pise)

je l zna neko zasto mi ne radi 4g na ovom telefonu, inace imam 4g telenor karticu, i ukljucen mi je lte

Ne uspevam da ugasim vibraciju na fingerprintu na CM13, ima li neko rešenje?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Settings, Configuration,Miscellaneus i ugasi Fingerprint Authentication vibration.

Sent from my RN3 Pro

Kidence doktor za RN3pro a i sire :)

Posle koriscenja RR i ponovo miui-a moram reci iako je receno 100puta da je RR formula 1 od roma

Poslednja izmena:
Pa ako dobija Redmi 3 i kompanija sa losijim hardverom, ne vidim zasto nece dobijati zmajko...Mislim da je info fake, ali ajde...Nisu jos ni Global Stable izbacili na MM, a vec kao rade na Android-u N...

Mada na spisku ima Redmi Note 3, verovatno misle na oba modela...

Sent from my RN3 Pro

Poslednja izmena:
Settings, Configuration,Miscellaneus i ugasi Fingerprint Authentication vibration.

Sent from my RN3 Pro
Hvala puno! Nažalost, te opcije nema na standardnom CM13, samo na RR koji ne dozvoljava autorizaciju određenih aplikacija, tako da cu morati da se dovijam sa nekim xposed modulima kako bih isključio vibraciju FP senzora :/

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno