Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Ja pričam iz iskustva ,gde mi 3g nije bio ni za mail 4g je skroz upotrebljiv. Jedino još da ubace volte i to je to :)

Ali za volte treba cm14 ili miui...cm 13 ne podrzava....Ja sam skoro presao na VIP 4g, nisam nesto odusevljen.Seta mnogo jacina signala...

Sent from my RN3 Pro

Jačina signala možda šeta jer su sad i u gradovima počeli da postavljaju BS na 800mhz (sudeći prema Ratel-ovom sajtu), a naš telefon to ne podržava. Volte bi trebalo da bude upravo na 800mhz, tako da verovatno ni to nećemo moći da koristimo...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Nema logike da volte bude samo na 800mhz...nesto ne verujem u to.

Sent from my RN3 Pro

Ako si na CM to je zato sto imas noviju verziju prednje kamere i za nju nema drajver u CM... Ako si na MIUI, verovatno do verzije koju koristis, cisto sumnjam da je crkla...

Sent from my RN3 Pro

Kul, hvala na odgovoru :)
Ko zna kada bih ja ovo primetio da me devojka nije pitala gde se prebacuje na prednju kameru :D

Poslao za unlock...pa kad stigne da i ja probam RR ili nesto drugo...

Sent from my Redmi Note 3 PRO

Stigao i zeleni Aixuan :D

Hvala @deklaracija :D

Nije los ali meni crni, da li zbog navike ili boje lepse izgleda na telefonu :D

Prilozi

• 4.jpg
    4.jpg
    202.5 KB · Pregleda: 168
  • 5.jpg
    5.jpg
    235.4 KB · Pregleda: 180
  • 3.jpg
    3.jpg
    242.7 KB · Pregleda: 184
  • 1.jpg
    1.jpg
    373.6 KB · Pregleda: 174
Ima i on neki smek, ali crni je ubedljivo najbolji :)

Pa lep je kada si napolju, na suncu. Ima neku zelenu boju, plus ovaj pesak... bas je upadljiv, dok u mraku vuce na tamno sivo...

Sent from my RN3 Pro

Gledao sam danas Redmi Note 4, on je opet na MTK, šta mislite da će biti opet kao sa RN3, da će SD verzija stići naknadno?

Imao sam neko kratko vreme Meziu M2 Note i prodao ga sad skoro, jednostavno Flyme mi nije legao... "Zmajko" je odmah iskocio kao prva varijanta za kupovinu, ali onda mi je malo pomutio konce Mi Max... Vidim i oni se valjaju po kp, a verzija od 2gb rama i 16gb interne ima i za 185 e... Htedoh da pitam, sta bi po vama bio bolji izbor?

Pa sve zavisi,MiMax je ogroman,ko zna kako bi ti legla tolika dijagonala...i nznm bas kakva je podrska za MiMax
...

Pa ono, 5,5 incha mi je sada tamanica, mada sam drzao u rukama i neke od 6 i nije to toliko strasno... Mi Max jeste ogroman, fascinantan mi je taj ekran od 6,44 incha, a posto dosta surfujem netom, gledam filmove i citam knjige preko fona, verujem da je pravo uzivanje... Podrska je ok, nije kao za zmajka, naravno. Izasao je cm13, a verujem da ce i 14 u neko dogledno vreme...

Mi max cu uzmem da mi stoji kuci mesto tableta hahahah :) Vrh mi je tako ogroman :)
Salim se radi promocije kineskih brend telefona , preprodaje itd

Baš je lepa ova zelena auxian maska. Koliko si je platio? Ja imam identičnu crnu, doduše no name sa Alija.

Oko 8e su njihove maskice na Aliju...ali vrede. Po meni za RN3 boljih nema od Aixuan, a video sam uzivo skoro sve sto imaju na Aliju u ponudi.U glavnom sve dosta uvecavaju telefon, dok Aixuan savrseno pristaje i minimalno uvecava telefon, skoro neprimetno.

Sent from my RN3 Pro

Ja sam uzeo ovu i prezadovoljan sam: Original For Xiaomi Redmi Note 3 Case PC TPU Frame For Xiaomi Redmi Note 3 Pro Case Protective Funda Gold Black
http://s.aliexpress.com/m2EVNR7F
(from AliExpress Android)

Ja cekam ovakvu plavu, pa kada stigne napisacu utiske...
MSVII Brand Xiaomi Redmi Note 3 Pro Prime Matte Case Hard Coque Back Cover Slim Fashion Phone Cases Housing For Redmi Note3
http://s.aliexpress.com/2YN7bI77
(from AliExpress Android)
A uzimao sam crnu mat takvu ko ti, sta znam...za te pare je ok, bolja nego silikon. ;D

Sent from my RN3 Pro

Kako da ubacim neki dev miui rom preko twrp-a? Skinuo sam zadnji dev china rom i epic rom i stalno mi izvacuje neku gresku u twrp. Hocu da se vratim sa mokee na miui.

Mozes samo xiaomi.eu rom preko twrp, ostalo mora preko SPFT...

Sent from my RN3 Pro

On je hteo offical, objasnio sam mu how to ;)

Sent from my RN3 Pro

Dešava li se nekome na global stable da nakon dva neuspela pokušaja otključavanja otiskom prsta, treći obavezno otključa? Znači može bilo ko da otključa.

Мени не ,мада данас ми стиго, незнам ни дал ми је ром добарScreenshot_2016-09-20-20-53-53-216_com.android.settings.png

Hvala jos jednom Kidencetu,sve odradjeno,podeseno i vraceno na miui... ;)

Dešava li se nekome na global stable da nakon dva neuspela pokušaja otključavanja otiskom prsta, treći obavezno otključa? Znači može bilo ko da otključa.

Kod mene se upali ekran i traži password. Kada se to desi, ni moj otisak više ne pomaže, mora lozinka.

@cisco
I kod mene je tako bilo. Ne znam šta se sad dešava. Pokušao sam da restartujem i da obrišem i ponovo dodam otiske.

To verovatno ima veze sa otkljucanim bootloaderom, ako je zakljucan, ne bi trebalo da se desi...

Nazad
Vrh Dno