Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Pa probaj opet da uđeš u edl mod i fleshuj neki drugi img fajl
To jest prvo uđi u stock recovery pa odatle u edl.

Drži power dugme i pritiskaj volume up ,kada se restartuje pusti power ali i dalje pritiskaj volume up. ( Znači pritiskas ko ludak ne drziš :) )

Ako ne uspe onda ponovi isto ali posle restarta pusti power dugme na sek i onda opet kreni da ga drzis dok svo vreme pritiskaš volume up

Poslednja izmena:
Nece da moze, to moze na R3. Na RN3 nema taj "mod"... i plus mu je zakljucan BL...

Sent from my RN3 Pro

Ja sam tako ušao u edl.. ? A da na redmi3. Koje ******

Cuo sam se sa njim, probacu kasnije da mu pomognem, da je telefon kod mene fizicki lako bi...ali covek iz RS... Videcemo ishod...

Sent from my RN3 Pro

Pozz, sta si koristio za otkljucavanje bootloadera, mi unlock?. Ja imam isti global,ali se plasim da ne zaglavim na 50 posto...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Pa i da zaglavis nista se ne desi, samo ne prodje unlock...Nema nikakvih posledica...

Sent from my RN3 Pro

Pozz, sta si koristio za otkljucavanje bootloadera, mi unlock?. Ja imam isti global,ali se plasim da ne zaglavim na 50 posto...

Da, mi unlock. radi sigurnosti proveri drajvere, na telefonu da bude usb debug omogućeno i enable oem unlock.ako se ne varam ako zaglavi na 50% samo restartuješ fon i on funkcioniše normalno.(?)

Ok,ali kolko sam citao do sad nije se moglo na global romu?

I ovde da se zahvalim :)
Kidence HVALA...
čovjek zmaj...

p.s. moja greška bila, i ako sam koristio original kabal prikopčao sam ga preko produžnog usb kabla na zadnji usb port... i to je uzrok problema...

Poslednja izmena:
Imas temu o otkljucavanju BL-a kod Xiaomija. Ja licno pisao.Tu imas odgovor na svoje pitanje, a verovatno i na sva buduca pitanja.

Sent from my RN3 Pro

@tabator hvala ali Ipak sam se odlučio za alka twrp.
Sve je prošlo glatko samo mi je taj twrp sve na kineskom. Dajte ako imate link za verziju na engleskom ili lako da odradim da ovo bude na engleskom.

Poslednja izmena:
Udji u twrp, pa drugi red, trece polje...imas u gornjem desnom uglu kao "zemaljsku kuglu"...tapni na to, pa english i dobices engleski ;)

Sent from my RN3 Pro

Udji u twrp, pa drugi red, trece polje...imas u gornjem desnom uglu kao "zemaljsku kuglu"...tapni na to, pa english i dobices engleski ;)

Sent from my RN3 Pro
To je to. Hvala na svemu!
Zamolio bi te samo za linkove za supersu da rutujem telefon i za xposed module.

Poslednja izmena:
Sto se tice super su, to odluci sam koji ces...Do 2.77 bete ga potpisuje Chainfire, posle ga preuzeli Kinezi..(tako se prica).Mada na GP i dalje potpisuje on zadnju verziju... pa ni ja nisam nacisto sa tim.Ne znam jel ih volis i kako misljenje imas o tome...
Sto se tice xposed, ja ti ne bi preporucio da ubacujes ako ides na RR rom... Tvoja odluka, ja ga licno ne koristim.

Sent from my RN3 Pro

Poslednja izmena:
Instalirao sam 2.78. ista je kao i pre, a šta je ispod haube... Ko zna. Za xposed ću da razmislim jer znam da može da dobro zezne sistem.

Pa da, zato ti i kazem da "razmislis"...Uostalom sredi sve, odradi full backup iz twrp, pa onda tek xposed i testiraj...Ako ne budes zadovoljan, vrati backup i to je to...

Sent from my RN3 Pro

Da,da backup je prvo što sam uradio. Pre nego da instaliram supersu.

Drugari kako da ja napravim redosled aplikacija kada hocu nesto da saljem ili sherujem...za viber moram da vrtim 3 stranice
e95dd48e22e2fee164ddad99d53a4552.jpg

Sent from my Redmi Note 3 PRO

To stock miui ? Ispravljeno je u novoj global beti koliko sam video tamo na sajtu ,trebalo bi sada da ređa po apk koje najčešće koristiš

Tako je bilo na 7 sada je 8.0.10 stable...i ne redja po app koje koristim najcesce...

Klilnuo sam na chek for update i dalje stoji 8.0.10 znaci to je zadnji stable.
E onda sam kliknuo gore desno u cosku prva stavka je download update i on sada diwnloaduje nesto...sta je to...zadnji rom ili nesto novo?
c209ee19c0526d92d59ca4a348ce3fa7.jpg

Sent from my Redmi Note 3 PRO

Poslednja izmena:
Skida isti update koji vec imas...

Sledece nedelje stize kernel za CM od flar2 za one koji cekaju... ;)

uploadfromtaptalk1474063458188.jpg

Sent from my RN3 Pro

Vrh Dno