Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav narode, ako moze preporuka gde i od koga kupiti RN3pro ( PP ili email, verovatno je javno reklamiranje zabranjeno :D)

Ja sam u iskušenju da naručim fpc fingerprint sa Ali-ja, jer sam ovako prinuđen na glupavi MIUI, a toliko je romova i kernela...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Pozdrav narode, ako moze preporuka gde i od koga kupiti RN3pro ( PP ili email, verovatno je javno reklamiranje zabranjeno :D)
Imas par stranica unazad postove u kojima su meni predlagali gde da uzmem, ali posto sam ja odlucio da kupim crni ipak sam ga narucio sa Alija iz Top One prodavnice. Kod nas je nesto slaba ponuda u zadnje vreme, a crnog nema nikako.

Послато са SM-T310 уз помоћ Тапатока

Pozdrav ljudi, kupio sam RN3 Pro pre neki dan i sve do sada radi super. Medjutim, kada su mi u IT sektoru firme podesili sluzbeni e-mail nalog imam problem sa forwardovanjem mejlova. Naime, kada mi stigne nesto u PDF formatu i ja ga odmah prosledim, ljudi kojima sam prosledio to ne mogu da otvore. Jedino resenje za sada mi je da prvo skinem sve na telefon preko download all opcije i onda stisnem forward. Tada pdf fajl moze da se otvori.
Imao sam sluzbeni Lenovo, neka mala glupost od giga rama, sa kojim sam mogao bez skidanja direktno da prosledim i da sve bude u redu, tako da mislim da je do necega u telefonu.

Imate li nekih ideja, posto sam ogranicen sa brzim megabajtima, a i sa pokrivenoscu brzeg interneta, tako da mi nije zgodno da stalno moram da skidam fajlove pa da forwardujem.

Hvala.

Koji email klijent koristis? Njegov stock ili ste nesto menjali? Jel u pitanju Gmail ili...? Malo vise informacija napisi....

Sent from my RN3 Pro

Koji email klijent koristis? Njegov stock ili ste nesto menjali? Jel u pitanju Gmail ili...? Malo vise informacija napisi....

Sent from my RN3 Pro

Njegov stock. To mi je namestao zaposleni u IT sluzbi, stvarno ne znam sta je tacno podesavao, morao bih da pitam naknadno. Znam samo da mi je rekao da ne moze Outlook aplikacija. Nije Gmail, vec sa firminom nastavkom posle @.
Sada sam nasao jos jedan potencijalni problem. Sve mejlove koji imaju isti naslov mi grupise u jednu konverzaciju, pa mi ispada problem da kada od vise klijenata dobijem mail sa naslovom tipa: ,,Porudzbenica'', sve mi ih grupise zajedno, a to moze da mi bude problem, jer su razliciti kupci u pitanju, pa moram dobro da pazim kome odgovaram u stvari.

Pa na takav problem je malo teze odgovoriti... Iskreno jedino resenje ti je taj koji je to podesavao., ako zna da nadje problem i resi ga.Ako nece preko tog stock , probaj neki drugi email klijent, recimo nesto tipa Blue Mail...

Sent from my RN3 Pro

Pa na takav problem je malo teze odgovoriti... Iskreno jedino resenje ti je taj koji je to podesavao., ako zna da nadje problem i resi ga.Ako nece preko tog stock , probaj neki drugi email klijent, recimo nesto tipa Blue Mail...

Sent from my RN3 Pro

Vazi, izlozicu im problem u ponedeljak, nije mi frka do tada. Nadam se da mogu i drugi klijenti da se koriste, da ne mora njegov stock.

Dobio sam xiaomi redmi note 3 pro.
Medjutim, iako mu nije aktivirana nijedna aplikacija (tek sam ga upalio), kada stisnem ovo prvo dugme, pise mi :
1.8 of 3g avaibable.
Dali mi mozete reci gdje on gubi taj 1,2 gb rama?
U pitanju je MIUI 8 GLOBAL 6.7.28 / Beta
antutu je 75000, jeli to ok?
Nece da mi isntalira xiaomi market, samo pise X?
Dali da instaliram neki drugi rom, sta mislite?
Jeli bolji ovaj beta ili stable?

Izgleda da je i Umang u saradnji sa flar2 uspeo da resi problem sa dt2w na Atmel TP-u za CM. Ocekujemo uskoro novi kernel sa dt2w, posto vecina nas ima Atmel TP...

Sent from my RN3 Pro

Poslednja izmena:
Извини, а шта ће ти xiaomi market?

Sent from my RMN 2 using Tapatalk

Glupi mi account mi opet skinuo 10 dinara a nisam aktivirao sms sync niti sam aktivirao sms karticu.

Glupi mi account mi opet skinuo 10 dinara a nisam aktivirao sms sync niti sam aktivirao sms karticu.

Одштиклирај mi messages у опцијама (settings - system app - messaging)

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Vazi, izlozicu im problem u ponedeljak, nije mi frka do tada. Nadam se da mogu i drugi klijenti da se koriste, da ne mora njegov stock.
Može sigurno, čak i gmail aplikacija podržava exchange naloge već duže vreme.

Sent from my Nexus 6P

Tek posle 20-30 dana od kupovine sam primetio da mi nema opcije da prebacim na prednju kameru. Mada mislim da sam nekad i probao ali nisam siguran, sad vidim da nema. Ima li neko ovaj problem?

Ako si na CM to je zato sto imas noviju verziju prednje kamere i za nju nema drajver u CM... Ako si na MIUI, verovatno do verzije koju koristis, cisto sumnjam da je crkla...

Sent from my RN3 Pro

Одштиклирај mi messages у опцијама (settings - system app - messaging)

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Odštiklirano mi je od početka. Mislio sam da dam šansu mi account-u što se tiče sinhronizacije ali odustajem. Ovo je četvrti put da mi skida pare.

Koliko sam video redmi note 3 pro ne podržava 4G na 800Mhz. Da li je ili će to biti problem kod korišćenja 4G operatera u Srbiji ?

Zasto bi? Nije to jedina frekvencija, meni 4g sljaka bez problema na vip mrezi..

Za 800Mhz navode da je za ruralna podrucija i manja mesta, ja zivim u malom mestu gde jos uvek nema 4G i sada ne znam koju ce frekfenciju da koriste a kupio bih note 3 pro.

4g je cist marketing, Po meni imace smisla tek kada se kod nas bude pojavio flet mobilni net u paketima... Za sada i dobar 3g zavrsva posao.

Sent from my RN3 Pro

Poslednja izmena:
Dobar ,ali i loš 4g je bolji od dobrog 3g o tome se radi :)

Dobar da pojede bateriju :)

Sent from my RN3 Pro

U Srbiji ni 3g nije zaziveo za sve ovo vreme, ako se tako bude razvijao i 4g... onda nam i ne treba ;)

Sent from my RN3 Pro

Pa baš zato što 3g krš 4g je moranje .. deluju da su mnogo ozbiljnije ušli u 4g priču nego 3g

Jesu, samo u prici(marketingu)... U stvarnosti...." Druga prica".... ;D

Sent from my RN3 Pro

Vrh Dno