Imas temu o otkljucavanju BL-a kod Xiaomija. Ja licno pisao.Tu imas odgovor na svoje pitanje, a verovatno i na sva buduca pitanja.
Sent from my RN3 Pro
Imas par stranica unazad postove u kojima su meni predlagali gde da uzmem, ali posto sam ja odlucio da kupim crni ipak sam ga narucio sa Alija iz Top One prodavnice. Kod nas je nesto slaba ponuda u zadnje vreme, a crnog nema nikako.Pozdrav narode, ako moze preporuka gde i od koga kupiti RN3pro ( PP ili email, verovatno je javno reklamiranje zabranjeno)
Koji email klijent koristis? Njegov stock ili ste nesto menjali? Jel u pitanju Gmail ili...? Malo vise informacija napisi....
Sent from my RN3 Pro
Pa na takav problem je malo teze odgovoriti... Iskreno jedino resenje ti je taj koji je to podesavao., ako zna da nadje problem i resi ga.Ako nece preko tog stock , probaj neki drugi email klijent, recimo nesto tipa Blue Mail...
Sent from my RN3 Pro
Glupi mi account mi opet skinuo 10 dinara a nisam aktivirao sms sync niti sam aktivirao sms karticu.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Može sigurno, čak i gmail aplikacija podržava exchange naloge već duže vreme.Vazi, izlozicu im problem u ponedeljak, nije mi frka do tada. Nadam se da mogu i drugi klijenti da se koriste, da ne mora njegov stock.
Odštiklirano mi je od početka. Mislio sam da dam šansu mi account-u što se tiče sinhronizacije ali odustajem. Ovo je četvrti put da mi skida pare.Одштиклирај mi messages у опцијама (settings - system app - messaging)
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari