Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Pa sada mi ne znaci nista, restartovao si fon pre 15 min :) ne mogu nista saznati iz ovog SS-a... Pusti mi na PM sutra ili kada budes se setio, ali ne gasi telefon pre toga...

Sent from my RN3 Pro

Ovo Nillkin staklo ipak nije nesto, vec je pocelo da se odlepljuje...
xZPvESeh.jpg

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Pritisni tu malo, izbaci taj vazduh..("masiraj krpicom malo taj deo"). Meni se nikad na tom mestu nije pojavio vazduh, obicno bude na krajevima(u uglovima)...

Sent from my RN3 Pro

Jel se masti to Nilkin staklo? Ja uzeo futrolu i staklo za neka 3 dolara sve i staklo je prilicno masno.

Masti se prilicno

Masti se bas dosta ali zavrsava posao. Meni posle 3 meseca nije mrdnulo,kao saliveno stajalo dok nije puklo ali je zato zastitilo ekran. Sad cekam drugo da stigne...

Masti se, ali se i brise lako...Svako se masti, to je normalno...

Sent from my RN3 Pro

Meni je stiglo Nilkin ali nema treću rupu. Ako ga zalepim, prednja kamera će biti prekrivena staklom. Je li to normalno? Sada imam Teracel (valjda) koje ima tri rupe (zvučnik, senzor, kamera)

Normalno, nista to ne smeta...Takvo je svako Nilkin staklo, bitno je samo da ima otvor za senzor blizine, da ne bi bagovao ekran kada se odvoji od uveta posle razgovora.

Sent from my RN3 Pro

Ja sam napisao zasto je bolje...Namena kaljenog stakla je da zastiti ekran prilikom pada, sto se tice estetike, sva se maste. Inace Nilkin ima oleophobic premaz i lakse se brise ;D

Sent from my RN3 Pro

Poslednja izmena:
Naleteo sam na ponudu za Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition na aliju, radi se o International verziji sa podrškom za B20 (800) frekvenciju, osim ove razlike telefon je i fizički duži za 2mm. Zna li neko ima li još nekih bitnih razlika izmedju ove dve verzije? Valjda i na tu international verziju mogu svi romovi koji mogu i na kinesku? Ipak mi je bitnije kakav će rom biti na telefonu i da lepo radi, nego da ima B20.

RN3 Pro.jpg

Poslednja izmena:
To je kate. Ne znam da li ovi svi romovi rade i na njemu

Kate?

Pa nije Kenzo nego kate ,verzija za Indoneziju čini mi se .
Ceo development je za Kenzo verziju ,ne znam da li iste stvari i romovi važe i za kate

Kate ima druge rom-ove, nisu isti kao za Kenzo... Kate je na MM od starta, ali trenutno na MIUI 7... Koliko znam, jos uvek nije dobio Global MIUI 8.

Sent from my RN3 Pro

Inače i oficijelno prelazi mob na cm14 ,najavio tamo cm dev u temi na xda :)

I have already moved on to cm-14.0 dev. You can follow it on CM gerrit: here

Also I have rebased kernel to N CAF tag and added back Xiaomi edits from LP release. (Camera, battery drivers are 100% from Xiaomi kernel release with no edits regarding adding/removing any new support)
Keep calm and wait for it :D

Poslednja izmena:
Dobro da pitah za specijalca, biće dobar i običan.

Stigao je i meni unlock od xiaomi, sacekacu novi miui 8 sa mm da vidim kakav ce da bude.. sad me zeza battery drain..

Aj jedno pitanje, možda mu nije ovde mesto, Oneplus 2 ili Note 3 pro?

Sent from my ONE A2005 using Tapatalk

pa to uopste nije ista kategorija telefona :smash:
OP2 je skoro duplo skuplji od RN3pro

SD 810 vs SD 650
4GB vs 3GB
ect.

PS
ja bi pre razmisljao o MI5 :-devil-:

Poslednja izmena:
Uf i ja bih razmišljao o MI5 da nije toliko krhk i da nema probolem sa kolom za punjenje. Realno novi Mi Note 2 će da bude zverina, SD 821, 6gb rama, baterija 3400mha....

Pozdrav,
Napokon mi je stiglo obaveštenje o otključavaju bootloader-a. Procedura je prošla glatko na global stable 8.0.1. koji twrp preporučujete tj. koji se najbolje pokazao u praksi? Vidim da ih ima bar 3 (zvanični, cofface, alka).

help!!!
Stigao telefon, Note 3 pro, i na njemu MIUI V8.0.1.0.LHOCNDG (MIUI8), znači kineski, sa engleskim i bez GP, te sa onim kineskim aplikacijama...i sve odradim kao u postu #1808, jedino što sam skinuo zadnji global sa onog linka na MIUI forumu a to je "kenzo_global_images_V8.0.1.0.LHOMIDG_20160805.0000.29_5.1_global" i sve je proteklo kako piše u #1808, kad je završeno flešovanje iskopčam usb držim duže tipku power da se telefon upali, on zavibrira i pojavi se MI logo, i tako stoji evo već 15 minuta... da li sam trebao tražiti stariju verziju global roma???
Kidence pomaži živ bio....

Prvi put uvek treba dosta vremena nakon flešovanja, budi strpljiv.

Nazad
Vrh Dno