Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Atmel takodje. Steta bas, meni je d2tw bas korisna opcija, pogotovo sto nam je FP na zadnjoj strani pa ne mozemo otkljucati telefon dok je na stolu a da ga ne uzmemo.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Kako ne moze, power button i onda pin ili pattern i otkljucas. ;)

Sent from my RN3 Pro

i ja imam isto problem sa GPS keep aweke..sve pogaseno ,i backup..ali nista
Screenshot_2016-09-12-00-22-43_com.miui.securitycenter.png

Ugasi synh. za gmail radi testa, lici mi da ti on pravi problem... U podesavanjima, pa account, Gmail i izgasi synh. Hoce cesto Contacts synh da pravi taj awake.Posle gasenja, odradi reboot.

Sent from my RN3 Pro

odradio....je posle da ga upalim ili..
isao sam settings>accounts>sync..i ugasio (ako si mislio tako)

Poslednja izmena:
Ne diras dok ne proveris jel to pravi problem.Mnogo je nezgodno ovako "napamet" tj, na osecaj naci problem...Postoje programi za tu namenu, ali traze root...

Sent from my RN3 Pro

Poslednja izmena:
vazi kako ti kazes. neki dan ok,nekad po dva dana ga drzi aweke..kako mu dune.videcemo:) i hvala

Pa ako nemas stalno taj awake, jedan reboot resava verovatno taj tvoj problem... Ko ima stalno, to je problem. Rekoh ja vec, 3-4 dana max i mora reboot.Moja preporuka na dva dana ko koristi bas cesto telefon i nema da brine :)

Sent from my RN3 Pro

moguce je i to sto kazes ,jer mob ne gasim uopste ,a redoot mozda jednom u cetri dana.

Ma nema ništa od njih ozbiljno još dugo godina. Najavljuju izlazak na usa tržište već 3god ,huawei npr uleteo odavno. (Zte ,lenovo isto ) *** ozbiljna vs neozbiljna kompanija
Baš sam sebe uhvatio pre neki dan u istom zaključku, gledam taj note 3 pro je realno za novac za koji se prodaje vrhunski telefon i to se ne može osporiti, ali kada neko pogleda sa strane jedan model telefona, a dve vrste procesora, dve različite kamere, 3 različita proizvođača displeja, 3 različita proizvođača FP, jedan sa, a jedan bez SD. Mislim da ću ostati još dugo na Oneplus zbog toga, cene su slične. Otključan BL i još svašta. Moraju se uozbiljiti, ZtE je pokidao sa axon 7, meizu fura svoju priču i dosledan je ako ništa drugo.

Sent from my ONE A2005 using Tapatalk

bed84864de8bdbd7ba050824deca8f41.jpg

Aj baš ću danas da probam dt2w pa javljam kako radi [emoji5]

Pa ako nemas stalno taj awake, jedan reboot resava verovatno taj tvoj problem... Ko ima stalno, to je problem. Rekoh ja vec, 3-4 dana max i mora reboot.Moja preporuka na dva dana ko koristi bas cesto telefon i nema da brine :)

Sent from my RN3 Pro
S3 sam restartovao svakodnevno a ovaj za mesec dana koliko ga imam dva puta. Nisam imao potrebe. :)

Ne kapirate vi koliko je ustvari Android "komplikovan" sistem.I koliko nije ispleglan...(MIUI pogotovo)Kada se odradi reboot, sve se to lepo vrati na svoje mesto, da ne kazem na pocetak... Zato je reboot neophodan na par dana :) i onda telefon radi kako treba ;)

Edit;

Evo Santosh izbacio prvi CM14( Android N) za zmajka...

http://forum.xda-developers.com/red...cyanogenmod-14-0-xiaomi-redmi-note-3-t3459382

Sent from my RN3 Pro

Poslednja izmena:
Update!!!

This release adds sweep2wake and doubletap2wake. On the Atmel panel (which I have), the gestures work perfectly. They are reliable and do not cause any extra battery drain. I don't know if they are working on the Focaltech panel, please test and let me know.

I've also added sweep2sleep. Sweep across the bottom of the screen, just above the capacitive buttons, to put the phone to sleep.

The hall sensor now works (it's the magnetic sensor for flip cases).

I've disabled the fingerprint as homebutton driver for fpc102x devices for now. I will need another dev to work on it, it's pretty much impossible to do something like that without the device in my hands.

Finally, I added the zen io scheduler, which is all the rage nowadays.
Changes:
-add wake gestures
-add sweep2sleep
-enable hall sensor (for magnetic flip cases)
-update installer
-fix fingerprint for all devices
-add zen io scheduler

Kažem ja flar2 ubica ,još samo da izbaci kernel za cm :)

Ne kapirate vi koliko je ustvari Android "komplikovan" sistem.I koliko nije ispleglan...(MIUI pogotovo)Kada se odradi reboot, sve se to lepo vrati na svoje mesto, da ne kazem na pocetak... Zato je reboot neophodan na par dana :) i onda telefon radi kako treba ;)

Edit;

Evo Santosh izbacio prvi CM14( Android N) za zmajka...

http://forum.xda-developers.com/red...cyanogenmod-14-0-xiaomi-redmi-note-3-t3459382

Sent from my RN3 Pro
Jel to znaci da se u perspektivi mozemo nadati nekom stabilnom i upotrebljivom eurokremu?[emoji2]

Da,da.... Nastavlja se podrska za zmajka i sa Android-om N...

Sent from my RN3 Pro

Update!!!

This release adds sweep2wake and doubletap2wake. On the Atmel panel (which I have), the gestures work perfectly. They are reliable and do not cause any extra battery drain. I don't know if they are working on the Focaltech panel, please test and let me know.

I've also added sweep2sleep. Sweep across the bottom of the screen, just above the capacitive buttons, to put the phone to sleep.

The hall sensor now works (it's the magnetic sensor for flip cases).

I've disabled the fingerprint as homebutton driver for fpc102x devices for now. I will need another dev to work on it, it's pretty much impossible to do something like that without the device in my hands.

Finally, I added the zen io scheduler, which is all the rage nowadays.
Changes:
-add wake gestures
-add sweep2sleep
-enable hall sensor (for magnetic flip cases)
-update installer
-fix fingerprint for all devices
-add zen io scheduler

Kažem ja flar2 ubica ,još samo da izbaci kernel za cm :)

Gde je tema za to? :)

Kaze mi keva malo pre da je dobila neki update... ja proverim, kad ono za MIUI 8... reko' super, aj odradimo... Skinulo,krenulo da instalira, doslo do kraja i tu zabolo i ne mrda vec 20 minuta... Sta mi je ciniti? Ako joj kazem da ce joj se pobrisati sve, jer mora neki reset,ima da me zapali...

SD 16GB verzija, sa global romom naravno, tako dosao

izmena, odglavio se posle nekog vremena, znaci samo sam trebao da sacekam... jeste malo duze,ali sada je sve ok :)

Poslednja izmena:
Sinoc uzeh da testiram nesto, tj.ugasih Low memory killer u KA... I prijatno se iznenadih sa baterijom, jeste 90% na wifi koriscenje, ali praticu desavanja u narednim danima.Po nekoj mojoj logici, ovo bi trebalo da popravi dodatno multitasking na CM rom-u... tj.da drzi duze app u RAM-u jer ih nece ubijati kada padne RAM na manje od setovanog u LMK...
Ako ima jos neko ko hoce da testira, neka samo ugasi LMK u KA, pa da vidimo jel ima nekih nezeljenih pojava.

Sent from my RN3 Pro

Ugasio i smanjio poslednja 2 slajdera na 144 i 180. Ne primećujem neke razlike evo već 2 dana ga tako furam

Pa trebalo bi da ima efekta, ne ocekujem neki mega-giga efekat...ali mt bi trebao da bude makar malo bolji..., zar ne?!

Sent from my RN3 Pro

Ma mrtvi Android... Samo mu guraju bloat i povecavaju velicinu samog sistema bespotrebnim glupostima, a optimizacija tuga.. Cak i opcije koje postoje, u sustini su vise-manje sminka, retko koja donosi neko poboljsanje...

Sent from my RN3 Pro

Kolega kupio 16gb sd verziju za 150 evra.

65ca55da350808bd8a8274328e649270.jpg

bac94b0e2e43aef9febc033a803c17e3.jpg

Je l to to?

Sinoc uzeh da testiram nesto, tj.ugasih Low memory killer u KA... I prijatno se iznenadih sa baterijom, jeste 90% na wifi koriscenje, ali praticu desavanja u narednim danima.Po nekoj mojoj logici, ovo bi trebalo da popravi dodatno multitasking na CM rom-u... tj.da drzi duze app u RAM-u jer ih nece ubijati kada padne RAM na manje od setovanog u LMK...
Ako ima jos neko ko hoce da testira, neka samo ugasi LMK u KA, pa da vidimo jel ima nekih nezeljenih pojava.

Sent from my RN3 Pro

E ja ne znam kako vi dobijate te vrijednosti SOT. Ja preko 5.5-6h ne mogu izgurati, a najvecim dijelom sam na wifi

Pa to je bas malo, ajde idi u KA i odradi mi SS cim udjes u KA za big i LITTLE frekvencije...koja setovanja koristis inace u KA? Radon 2.5.1?

@valeksandar

To je to, samo ima neki kuvani rom koliko mogu da vidim po oznakama.

Sent from my RN3 Pro

Poslednja izmena:
Pa to je bas malo, ajde idi u KA i odradi mi SS cim udjes u KA za big i LITTLE frekvencije...koja setovanja koristis inace u KA? Radon 2.5.1?

@valeksandar

To je to, samo ima neki kuvani rom koliko mogu da vidim po oznakama.

Sent from my RN3 Pro
d23ccd133c5b8b8ea11b8ddf7a151387.jpg
500852a17b6d735583bbb8456e7ec457.jpg

Radon 2.5.1, a setovanja nisam nesto puno dirao, stavio sam governor na impulse i to je to

Vrh Dno