Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Jel ima negde zvanicno kad ce MM ?

Sent from my Redmi Note 3 PRO

Pošto ti ide teškostandardno postavljane folije stakala, odi lepo u kupatilo odvrni vrelu vodu i kada se zapari kupatilo prašine u vazduhu neće biti pa natenane možeš da nameštaš. Isto staklo folij koju si postavio sa prašinom možeš da skineš opereš nekim blagim deterdžentom pa ponovo postaviš.

Kineska stakla od 1$ i kusur nema sanse da se odlepe, a da se ne polome.Do sada sam probao 4-5 stakala za RN3 i samo sam uspeo Teracell i Nilkin da odlepim bez lomljenja... Ostala su sva popucala odmah pri pokusaju odlepljivanja.Previse su tanka, krta i po mom zakljucku pruzaju samo zastitu od grebaja i nista vise.Ko hoce pravo staklo Nilkin je pravi i prvi izbor ako porucujete iz Kine, dok kod nas Teracell je korektno, malo se vise masti...ali lepo naleze i pruza adekvatnu zastitu u odnosu na te Kineze od 1 i 2$ .

Sent from my RN3 Pro

Не мора да значи, знам два случаја где је noname стакло од 1.5$ прошло тест.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Znam ja mnogo slucajeva gde ni najbolja stakla nisu prosla test, ako nebitno... Ja sam dao najbolji savet na osnovu iskustva, ko hoce moze da poslusa, ko nece...niko ga ne tera. :D

Sent from my RN3 Pro

Izveštaj sa domaćeg tržišta... od gomile postavljenih oglasa u kojima se nudi RN3 Pro, svega nekoliko njih zaista i ima telefon ali u veoma ograničenom broju varijacija, kažu da je baš popularan telefon, brzo ode sve što dobiju. Čekam do utorka-srede njih dvoje koji su mi obećali da će nabaviti crni Pro sa 3/32, ako ne bude ništa od toga moraću na Aliju da se snalazim.

Crni je skuplji na Aliju zato ga dileri ne nabavljaju.
Što se mene tiče crni vredi ,dosta lepši od žutog i belog

Pa crnog ima najmanje kolicinski, tj. manje ga proizvode u odnosu na zlatni i beli.Zasto?To znaju samo Kinezi :) Cak i tamo ga je teze nabaviti...

Sent from my RN3 Pro

Da Kinezi su čudo . Npr istu stvar radi meizu ,izbaci onaj mx6 i stancuje ga samo u žutoj i sivoj boji a crni daleko najlepši . Neverovatne stvari

Mada se možda zutaci loze na žuto ,ne znam.

Po meni prost razlog kad rade eloksaciju aluminijuma, mikro ogrebotine na svetlim kućištima koje kasnije nastanu tokom korišćenja su gotovo neprimetne, dok na crnom kućištu para oči i najmanja ogrebotinica.

Pa ni jedan od ovih telefona nema crno kuciste, nesto si pomesao.

Sent from my RN3 Pro

Da samo je napred crn što je dovoljno .
Mada ja još ne mogu da prezalim što nisam uzeo crni meizu pro6.. i da se oguli farba sa Alu srce bi mi bilo puno makar tih prvih mesec dana :)

Meizu dok ne sredi Flyme, ja i ne razmisljam o njemu... Mozda Redmi Pro :) Simpatican mi :)

Sent from my RN3 Pro

Taj pro je prevara veka ,skup kao mi5 a krš . (Duple kamere su mu nikakve)

Ja čekam Redmi 4 ili Redmi note 4 sa snapdragonom . Deluje da je kvalitet izrade na dosta većem nivou u odnosu na redmi3/r n3

Ja imam crno - sivi ! :) Najlepši ! A u Sarajevskoj ista cena bila za zlatni, srebrni i crni, baš mi bilo čudno.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ljudi pozdrav svima.Treba mi pomoc u vezi Redmi note 3 pro...Instalirao sam miui 8 (ocigledno ne dobro) i telefon mi je sad zakljucan.Sta da radim?

Kako mislis zakljucan, jel moze malo detaljnije?

Kako mislis zakljucan, jel moze malo detaljnije?

Pa ovako...Pogledao sam neki klip na youtube za update miui 8 i odradio to sve.E sad...Telefon se upali i u pozadini se vidi meni,ali je sve zatamnjeno i stoji katanac.Cak u pozadini vidim da stizu i poruke.Trazi mi sifru od mi naloga da bi ga otkljucao.Problem je sto tu na telefonu gde trazi sifru stoji jedan id mi naloga,a ja kad udjem na nalog preko kompa pise drugi,a ja se ne secam da sam napravio dva naloga.Da li si bar nesto razumeo? :-(

Pa kad se logujes preko racunara,prepisi taj ID sa telefona i probaj sifru sa tog drugog naloga,ili neku drugu koja misis da moze bit

Sent from my Redmi Note 3 Pro SD using Tapatalk

Nece da prihvati tu drugu sifru,a ovaj id sa telefona ne mogu da prepisem jer se sakrivena 4 broja. :/

Jedini downgrade je kamera. Sve ostalo mi je prednost. Izdržaću nekako. :D

Skinuo sam novi Mi Flash tool i MIUI 8 Global. Kad hoću da flešujem izbaci mi grešku. Šta da radim? PS nisam zeznuo telefon.

Prešao sam sa Miui 8.0.1.0 Global na 6.9.9. Dev, sve radi super, čini mi se da ćemo vrlo uskoro dobiti Global verziju MM Miui roma ;)

Kaži mi da li ja mogu sa global stable da predajem na global developer ako samo skinem Rom sa njihovog sajta i instaliram. Da li moram da ga rutujem ili tako nešto..... ? Hvala !

Pozdrav društvo. Kupio sam Rn3 Pro, telefon je extra, imam Miui 8. Problem je što na mobilnim podacima radi samo E internet to je spori EDGE ako se ne varam, gde u podešavanjima da uključim 3g, ne mogu da pronađem?

Settings- Sim cards & mobile networks-sim card setings-izaberes karticu- preferred network type

Prešao sam sa Miui 8.0.1.0 Global na 6.9.9. Dev, sve radi super, čini mi se da ćemo vrlo uskoro dobiti Global verziju MM Miui roma ;)

Ajde ako ti nije frka,okaci samo SS signala mobilne mreze,nesto me zanima...

Vrh Dno