Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Volume down+ power, ali moras posebno da aktiviras u podesavanjima ako nisi tu kombinaciju.(button settings)

Poslednja izmena:
Sve je to podeseno,opali on snimak ali izbaci neku gresku. U galeriji su svi ti snimci crni...

Poslednja izmena:
da ti nije namesteno da sacuva slike na mem karticu koji nisi predhodno formatirao , nego je sam zabo da radi kao usb memorija ... Proveri stavi da cuva na mem od tel .

Ajde probaj onda da podesis na neko kap.dugme da radis SS...

Sent from my RN3 Pro

Probaj da odes u internu memoriju, nadji folder Pictures i obrisi sve iz njega, pa vidi onda...Ako nece ni to, nemam vise ideja :)

Sent from my RN3 Pro

Meni radi sa kombinacijom vol down i power. A sad sam probao i sa kapacitivnim. Sve ok.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ne dozvoljava mi nista da obrisem iz tog foldera.
Bataljujem,sve sam probao,odoh da spavam...

Pa ako ne mozes da obrises, ne mozes ni da upises :)
Zato i imas taj problem.

Edit:
Probaj da pokrenes twrp, pa file manager u twrp-u i iz njega probaj da obrises...

Sent from my RN3 Pro

Poslednja izmena:
To je to.Sta reci nego veliko hvala,jos jednom resen problem. Sad sve radi ko podmazano...

Da li na stock MIUI postoji opcija da aplikacija drži ekran budnim?

CM13

Овако. Имам RMN3 SD 2/16. Откључао бутлоудер незваничном методом, флешнуо CM13 и урадио root, све ради у реду, али би да пробам RR Rom. Прилоком флешовања CM се бутлоудер опет закључао, барем тако пише када проверим у adb.

Е сад питање за друштво, да ли ћу брикати телефон ако покушам да флешнем RR преко CM? Фул вајп није проблем одрадити.

И наравно поздрав за екипу.

To nije moguce, pogledaj da nemas negde opciju da iskljucis fastboot pristup (developer opcije).

Ja prodao G4 i kupio RN3 Pro 2/16. Za sad sam i više nego zadovoljan. :)
Nego koji je to softver MIUI 7.4 Stable, 7.4.9.0(LHOCNDD)? Da li mogu nekako da odradim update na MIUI8 (ne kineski rom) bez ruta?

Pogledaj post 1808, ja sam flešovao Miui 8.0.1 prateći to uputstvo. Jedino sam Flash tool skinuo sa istog mesta gde je i rom (malo je drugačiji od onog iz posta).

Pa Mi flash iz mog posta je modovan i ima sve potrebno, ako se skida drugi Mi flash onda trebaju i drajveri posebno...

Sent from my RN3 Pro

Nisam u toku jel se to pojavio 6.0 za rn3 pro ? vidm na kimovilu dodali neku novu verziju danas international? i pise da ima 6.0
takodje i za r3s...ali je on ima i pre vec 6.0

Pa Mi flash iz mog posta je modovan i ima sve potrebno, ako se skida drugi Mi flash onda trebaju i drajveri posebno...

Sent from my RN3 Pro
Ne sećam se gde sam pročitao da je za Miui 8 potreban novi Flash tool pa nisam hteo da rizikujem nego sam skinuo i njega. Oko drajvera sam se namučio zbog sopstvene gluposti, kad sam to rešio proradilo je sve bez problema. :)

To je kate on je izašao sa 6.0

Inače trenutno me ubija ovaj wakelock drugi na listi. 12k+ komada.
Čitao sam na netu nema rešenje , verovatno tako "mora"

Screenshot_20160909-001219.png

Jel mi može ko reć razliku između global stable i xiaomi eu roma?

Prva strana na xiaomi.eu sajtu, sve lepo pise :) Samo treba procitati...

Sent from my RN3 Pro

Izasao je 6.9.9 update na MM za RN3 Pro
Za sada radi odlicno....

Možeš li da uporediš sa zadnjim stable?

Slično radi, ali imam ga instaliranog tek nekih 2h, a nisam ga mnogo ni istraživao....

Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока

Ladno sam mislio da su ti isti sajtovi.(eu i global) Ali nema veze ko jednom predje nema povratka.
CM 13.020160905-NIGHTLY-kenzo + Radon-V2.5.1
Screenshot_20160906-215512.pngScreenshot_20160908-114720.pngScreenshot_20160908-114734.pngScreenshot_20160908-114745.pngScreenshot_20160909-134609.png

Nadam se samo da su malo popravili kesiranje na 6.0.. možeš li da uđeš u dev setings i onda running services i da okačiš ss ovde ?

Evo i ja da se pohvalim da sam preko alija kupio kaljeno staklo + masku za svega 4,13€ ukupno, i sve fino čuči :) evo linkova:

Original For Xiaomi Redmi Note 3 Case PC TPU Frame For Xiaomi Redmi Note 3 Pro Case Protective Funda Gold Black
http://s.aliexpress.com/m2EVNR7F

Tempered Glass Screen Protector film for xiaomi Mi2 Mi3 Mi4 Mi4c Mi4i Mi4s Mi5 Xiaomi Mi Note max pro/redmi note 1s 2 3 3s pro
http://s.aliexpress.com/vA3MVZzu

Evo i ja da se pohvalim da sam preko alija kupio kaljeno staklo + masku za svega 4,13€ ukupno, i sve fino čuči :) evo linkova:

Original For Xiaomi Redmi Note 3 Case PC TPU Frame For Xiaomi Redmi Note 3 Pro Case Protective Funda Gold Black
http://s.aliexpress.com/m2EVNR7F

Tempered Glass Screen Protector film for xiaomi Mi2 Mi3 Mi4 Mi4c Mi4i Mi4s Mi5 Xiaomi Mi Note max pro/redmi note 1s 2 3 3s pro
http://s.aliexpress.com/vA3MVZzu

Kako si zadovoljan staklom, da li se puno masti od otisaka?

Vrh Dno