Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Greška . Mislio sam da pitaš za mobilni NS.

Vidim da traze testere za RN3 do 5 septembra....znaci nista od OTA pre toga.

Sent from my Redmi Note 3 PRO

Ljudi moze pomoc?
Imam red mi note 3 pro snapdragon i nikako nece da mi radi 4g lte na telenor mrezi. Kada stavim vip mts karticu radi na telenoru nece aktiviran je 4g u drugim tel. normalno radi kartica nije do nje. Jel imao neko slicno iskustvo. Inace dobio sam miui 8 nista se nije resilo

Možda je loš 4G, pa te odmah prebacuje na 3G?

Sent from Redmi Note 3 Pro

Ko je na CM,moze da proba ova setovanja za displej,podesavanja u kernel auditoru,rezultat je jeziv!!!! ;)

attachment.php

Prilozi

• Capturesnip.JPG
    Capturesnip.JPG
    23.4 KB · Pregleda: 454
Flesovao sam RR i Radon, telefon bukvalno leti. Neverovatno koja je razlika u odnosu na MIUI.
Naravno, moram da se zahvalim clanu Kidence po ne znam koji mi je pomogao u vezi sa flesovanjem!

Drustvo malo sam se pogubio sa silnim postovima.

Imam RN3 (MTK) i instaliranu 7.1.6.0 Stable Multi Mod by LoXaR verziju.
Da li ste presli na Miui 8 i da li ima verzija sa srpskim jezikom.
Koju verziju sada sa instaliram.

Hvala

Ima. Takođe nas ima i u location.

Inače prvi uočen bug, pri prelasku sa wifi na data neće da se konektuje, mora airplane mode da se upali/ugasi tj. da se ponovo konektuje na mrežu da bi proradio net. Na sedmici nije bilo tih problema.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Flesovao sam RR i Radon, telefon bukvalno leti. Neverovatno koja je razlika u odnosu na MIUI.
Naravno, moram da se zahvalim clanu Kidence po ne znam koji mi je pomogao u vezi sa flesovanjem!
Sad lepo u kernel auditoru unesi ona podesavanja za ekran,da vidis kako izgleda!;)

Ima li opcija da se snime ta podesavanja, posto meni kad izadjem iz kernel adiutora cifre za RGB vrijednosti se vrate na originalna?

Ok, i onda se restartuje tel? Odradio sam to ali opet mi se vrate brojevi na one koji su bili

Imas instaliran super su i da li si dao root privilegije kernel auditoru?

Sent from Kenzo

Imas instaliran super su i da li si dao root privilegije kernel auditoru?

Sent from Kenzo
Pa ako nije,kontam da bi ga supersu odmah zagasio prilikom pokretanja kernel auditora,tako je bar kod mene bilo...

Mozda je stiklirao da ga pita za 15 minuta opet za privilegije?

Sent from Kenzo

Verovatno mu je tu problem.

Ja sam sinoć odradio podešavanje, evo gledam u ekran već sat vremena. Dok nisam pročitao ovo, nisam primetio da mi je isti mnogo mnogo bolji. ☺️☺️☺️

Šala mala ali možda je meni ekran od onih boljih pa ne traži neki poseban čip tjuning. ☺️

Kada se tel podigne posle restarta u notifikacijama mi stoji da kernel adiutor odradjuje podesavanje, odbrojava nekoliko sekundi i onda izbaci da je podesavanje zavrseno. A kako se naknadno dodjeljuju permission za pojedine aplikacije? I koji permission bi trebao da se dodijeli kernel adiutoru?

Obrisati kernel auditior pa ga ponovo instalirati,to mu je jedan od poznatih bugova da nece da prihvati setovanje....

a kako da ga obrisem, dosao je uz RR rom kao sistemska aplikacija, nudi mi samo disable opciju
probao sam preko system app remover aplikacije, ali ga ne deinstalira potpuno, kad ga pronadjem na storeu, daje mi samo opciju update

Poslednja izmena:
Šta ste pisali kao razlog za otključavanje bootloadera? Ja već nedelju dana pokušavam da dobijem sms sa odobrenjem ali ne ide.

Super. Kako si zadovoljan sa ovin setovanjem za ekran:)

Pa ono,jes da su malo sve boje prenaglasene...al meni ok...sta znam..ada mi je i na deff ovaj boa ekran odlican...

Nazad
Vrh Dno