Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Ja sam na RR-u od kako jd izašao i imam samo reči hvale.A još kad se Radon kernel instalira dobije se Nexus 5x sa lošijom kamerom i baterijom koja lagano ide 7+ sot.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ja sam na RR-u od kako jd izašao i imam samo reči hvale.A još kad se Radon kernel instalira dobije se Nexus 5x sa lošijom kamerom i baterijom koja lagano ide 7+ sot.

Ovo mi se svidja bas :)

Razlog tamo zbog kog trazis otkljucavanje jel bitan?

Ne znam.. u oba slučaja sam napisao root i blokiranje reklama [emoji5]

Sent from my Kinez

Vlasnik teme bi mogao da kreira korisne linkove za one koji 100 puta pitaju jedno-isto. Takođe, step by step tut. za one koji nameravaju flash ResurrectionRemix-a i Radon kernel-a,jer svi znamo da će rn3 ostati zaključan na LP-u.

Sent from my RedmiNote3Pro

Napišite samo da ste developer i da hoćete da razvijate aplikacije,100% provereno prolazi

Mislim da sve prolazi.

Što se RR roma tiče, meni onaj zvanični ne radi dobro, tj. ne radi mi fingerprint, valjda zato što imam noviju verziju fingerprint senzora (goodix).

@Antonio Ne savetuj ljudima tu metodu,jer potvrda za otključavanje stiže u roku od nekoliko sati.A ovom metodom može da se baš shebe telefon.

Mogu i na trotoaru da me zgaze kola, pa je najbolje da ne izlazim iz kuće

Da bas stize posle nekoliko sati nije bas kod svakog. Evo treci ili četvrti dan je danas. Provericu kasnije.

Koji su najveci nedostatci note 3 pro u odnosu na (cenovnu) konkurenciju, prednosti uglavnom znam....

Nema nedostataka ! :)

Ja sam prešao sa skupljih telefona na rn3 i izuzetno sam zadovoljan. Moje zamerke se odnose uglavnom na kameru ali ništa strašno. WB ume da bude čudan i pri višem ISO nema detalja ali je sve u svemu kamera u rangu naprimer S5 telefona, što nije ni čudo pošto je u pitanju Samsung senzor. I dobio sam crticu na ekranu, ne znam ni sam kako, ali to se rešava staklom preko...

Mislim da sve prolazi.

Što se RR roma tiče, meni onaj zvanični ne radi dobro, tj. ne radi mi fingerprint, valjda zato što imam noviju verziju fingerprint senzora (goodix).

Jel ti FP neradi tipa da baguje nesto,ili ga nemas uopste u opcijama? Kod mene je isto verzija 32gb,i uopste ga nemam u opcijama da ga podesim/upalim,isto RR rom,probao sve moguce kernele i nista...

Meni je isto tako bilo sa svim romovima koje sam probao (osim MIUI na kojem je FP radio savršeno), sve dok nisam naišao na romove developera Santhosh-a sa xda foruma. Naime, kad flash-nem njegov (nezvanični) CM13 rom od 05/08 a nakon toga i fp-fix.zip koji je dostupan u njegovoj temi, fingerprint je tu, s tim da je moguće da ćeš morati da restartuješ telefon nekoliko puta pre nego što počne da ti registruje otisak. Mislim da je čovek radio i jedan unofficial RR rom, ljudi su takođe prijavljivali da im je FP najzad proradio.

Dakle, predlažem ti da najpre flash-neš taj Santhosh-ov rom + gapps (eventualno xposed ako koristiš), i ako ti bude prijavljivao grešku u settings app prilikom registrovanja patterna ili lozinke, ti flashni i fp-fix.zip (srediće i -2% baterije ako imaš, ne moraš nikakve radiose i firmware-ove da stavljaš) dodaj prste na FP, ako ne reaguje, restartuj telefon i probaj opet. Ja nisam stavljao nikakve kernel-e...

Aha...pa,poenta je sto kod mene uopste sad nema opcije za FP,znaci kao da ne postoji,dok je na Miui romu sve bilo ok,pa zato pitam...

Tako je i meni bilo sa svim romovima, dok nisam uzeo ovaj 05/08 CM13 + fp-fix.zip, onda se pojavilo :)

Aha,ok. Sacekacu ipak neki zvanicni fix,kontam da samo sto nije ;)

Aha...pa,poenta je sto kod mene uopste sad nema opcije za FP,znaci kao da ne postoji,dok je na Miui romu sve bilo ok,pa zato pitam...
Skini aida 64 pa vidi koji ti je proizvodjac senzora verovatno nije fp12xx,mislim da za rr rom nema fix za taj skener,ali negde sam citao da ima kernel sa drajverom za taj citac.

Pozzz za sve :)
Konacno juce iscitah celu temu...jedna od boljih po meni! I bio sam gotov odlucio da kupim ovaj tel, ali na kraju nalteteh na LeEco Cool 1.
Sta mislite sta je bolja varijanta? Da li cekati ovaj LeEco ili uzeti ovaj provereni Note pro?

Ekipa ste prava!

Da sam na tvom mestu,uzeo bih ovaj samo zbog podrške na xda.Taj Cool je hardverski bolji,ali upitan je taj njihov kineski softver.

Zdravo Vlado, telefoni su jako slicni, s'tim sto LeEco ima varijantu sa 4gb ram-a, malo bolji procesor i 1 kameru vise? Nisam puno obratio paznju.. Vise mi se dopada pozicija za zvucnike na LeEco modelu. E sad, telefon zaista lepo izgleda na papiru, postavlja se pitanje i softvera.. Kako radi, kakva mu je podrska itd.. Za Redmi Note 3 je podrska odlicna, popularan je i na XDA.. Verovatno neces pogresiti koji god da kupis, samo obrati paznju na to :)

Jel ovo verzija sa kineskim aplikacijama ili ova koja nema ...? Jel neko zna kada ce OTA update.

Sent from my Redmi Note 3 PRO
China global ima od jezika kineski i engleski samo. Od aplikacija ima mi m arket i verovatno još neki bloat.

Evo probah i ja ovaj RR rom plus Radon kernel. Meni to ne radi ako flešujem RR rom i gapps rade mi SIM kartica ali mi WIFI izgubi MAC adresu i ne radi. Ako flešujem Radon kernel dobijam WIFI ali mi se GSM izgubi. Jedno 10-15 puta sam probao razne kombinacije i ne radi. Odoh da vratim MIUI.

Nazad
Vrh Dno