Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Ja sam i dalje na 7.5.3.0 a od nove verzije ni traga ni glasa.. Inace, stavio sam juce Nillkin staklo. Kako fino i profi cuci na mom Redmiju :D A tek maska sto mi se svidja, hvala Kidencetu i Dacketu za preporuke :)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
E,daj malo vise utisaka za taj Nilkin glass :) jel se masti? I kako se brise kad se zamasti? Jel ide lepo do ivica? Daj malo neki opsirniji info ;)

Zdravo Sindo, pa znas kako, masti se ko i svaki drugi iskreno, mozda malo manje ali ne vidim neku razliku. Bas sam ga jutros brisao krpciom koja je dosla uz staklo i treba malo paznje ako hoces da bude bez tragova. Ima prostora od stakla do ivica oko 1mm, ovo mi je prvo staklo koje sam stavio na telefon pa mozda ja nisam bas najbolje postavio. Ja sam zadovoljan u svakom slucaju, mnogo mi je ostriji prikaz slike nego na mat foliji koju sam imao prethodno. Pitaj ako te zanima jos nesto :)

Stize i burazeru Nilkin i case onaj na A sto ste ga hvalili, javljam utiske kada stigne.

@montenegrino Hej, nemoj posle da pobegnes kad nekom nesto ne bude radilo.. :)

Neće biti danas sigurno. Piše u zvaničnom saopštenju. Neki dobijaju danas a neki kasnije.

Evo ga na RN1

f64391f84b008cf4db393786b5541478.jpg

Ukoliko niste root-ovali fon, a nemate Ad protekciju:
Free licence key

U mom slučaju su se nešto zbunili:
b50121eae378b77fcef795115ea04add.jpg

Sent from my RedmiNote3Pro

Poslednja izmena:
Meni nista jos RN3 zadnji update je na 7.5.4.0

Sent from my Redmi Note 3 PRO

Ok....TNx...Vidim neki se zale da im ne radi LTE.

Sent from my Redmi Note 3 PRO

Da ne gusim vise temu,jel ima neko ko ima mtk verziju da je otkljucavao BL da mi se javi na PP... Definitivno mi ne ide sa ovim Xiomijem... :(

Fastboot komanda
Fastboot oem device-info

Sent from my Kinez
Postoji li još neki način da proverim da li je otključan bootloader? Ne snalazim se sa command promptom. Kada unesem komandu javlja mi - not recognised as an internal or external command...

Ne znam za drugi metod.. verujem da postoji.

Pre te komande mora da ti prepozna mob ,kucaš fastboot devices

I ako ispiše device i neke brojeve onda je povezan kako treba. Uključi i pre cele procedure usb debugging u dev options

Sent from my Kinez

Znači samo otvorim command prompt i odmah kucam? To sam radio i javlja ovo što sam napisao.
Usb debugging mi je uključen.

Da li ti je telefon u fastboot režimu u trenutku kad ga spajas na komp?

Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk

valeksandar, verovatno nisi instalirao drajvere za mob

Prvo sam odradio unlock proceduru tako da bi trebalo da su drajveri ok. A i bio je u fastboot režimu kad sam hteo da proverim da li je sada otključan.

Znači samo otvorim command prompt i odmah kucam? To sam radio i javlja ovo što sam napisao.
Usb debugging mi je uključen.
Prvo drajveri, ona instaliraj fastboot i adb. Poveži telefon sa pc i kucaj adb devices ako ga je prepoznao ona adb reboot edl e tek onda ide komanda za fastboot koju su ti ranije napisali.

Zasto edl ?

Joooj bre, koliko treba da se ceka da u Mi Unlock-u kaze da moze da se otkljuca

Kada ukucam adb reboot edl on se samo restaruje i ponovo podigne sistem. Hvala svima, neću više da dosađujem, a dosadilo je i meni.
Ustvari hoću. Još jedno pitanje. Ako bih pretpostavio da je unlock bio uspešan (kao što je i pisalo u onoj mi unlock aplikaciji) i probao da flešujem twrp, šta bi se dogodilo ako je bl ostao zaključan? Da li samo ne bi twrp mogao da se instalira ili bi došlo do nečeg neprijatnijeg? :)

A što se tiče zahteva za unlock, poslao ga u nedelju popodne a jutros stigla poruka.

Poslednja izmena:
Ne može edit.
Samo da javim. Machak99 se konsultovao sa Kidencetom i rekao mi da probam da uđem u recovery sa vol up i power. Ispostavi se da je bl otključan a aktivan recovery je twrp 3.0.3. Ne znam kako, a više mi nije ni bitno. Hvala obojici.

Ako me sećanje ne vara, dve sedmice su rok.

Sent from my RedmiNote3Pro

Какав је телефон на RR рому, да ли све ради или не и да ли мора Radon кернел да се стави?

Sent from Redmi Note 3 Pro preko tapatalk-a

Nazad
Vrh Dno