Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Zbog čega može da bude ovako loš mobile signal? Prebacio sam karticu u Nokiu, ima full signal. Da li je do fon-a,tj. modema u SoC-u,ili do MIUI ? SoD mi je oko 5h, a prelazio je i 6h. Ne mogu da se setim ,u početku, ali mislim da je signal bio full.
2d00d85cbff0083da40a89906c694079.jpg

Sent from my RedmiNote3 Pro

Uopšte nemam fingerprint opciju u CM13 i RR romovima :/

Sent from my JY-G3N using Tapatalk

Ima fix i zove se CM13 radios.zip

Kaniš li pobijediti, ne smiješ izgubiti

Poslednja izmena:

Meni fingerprint radi savrseno bez ikakvih fixeva. CM13.
Do sada mi sve radi i nisam nikakve posebne fixeve primenjivao. Nisam u toku koje romove vi korisite?

Pitanje ne vezano za ovaj model, desavalo mi se i pre.
Imam nekih usb kablova koji nisu kvalitetni/nisu original ali ni ovaj ni prethodni telefon ne mogu da punim preko kompa sa tim kablovima. (recimo i kablic od Xiaomi powe banka spada medju ove)
Kada prikljucim telefon, puni se 5 sekundi i prestane. Dok kad isti kabl kad stavim u adapter za struju i tako punim onda radi. Znate li mozda do cega je to? (probao vise kompova jer sam mislio da windows zezne nesto zbog drajvera, mada moze biti to)

Zavisi ko ti proizvodi fp senzor.. pogledaj sa aida programom ,ja mislim da ja imam taj koji ne radi na cm pa me mrzi i da se cimam da ga stavljam :)

Sent from my Redmi Note 3

e089b160f2f73b8a431a7a6346fa18d5.jpg

Kod mene je ovako. Ako je to to :)

Edit: upload sam novu sliku, nisam skontao to u device, corav sam :)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ne bih znao stvarno :D
Cim sam ga kupio sam zurio da promenim ROM pa nisam tako reci istrazivao mnogo sta je najbolje, i sta je zvanicno a sta ne. Jel na njemu radi FP? Nemam neki razlog sada da menjam ovaj sto sam stavio a i trebao bih do Inteze da napravim Inteza Mobi da mi radi opet, a to kad napravim onda ne bih opet menjao :)

Ne znam, nemam Note 3, već MI4 ali pratim dešavanja :)

I meni je isti FP kao kod vas, radio mi sa RR i sličnim, sa zvaničnim CM nije, morao sam radios.zip i proradio je. Pa mi nije radio LED notification pa sam stavio Radeon kernel i sada radi. Imam poneki F. C. poneke aplikacije u pozadini a neki put i... :)

Ja i dalje ne uspevam da osposobim fingerprint, bilo da sam na CM ili RR, bilo da flash-ujem cm-13radios.zip ili fp-fix.zip ili ništa. Na MIUI je sve ok radilo. Pada mi na pamet da nije mozda do verzije TWRP-a, da ne wipe-uje sve prilikom instalacije, ili možda do toga što nisam standardnom procedurom otključao bootloader?

Ovi izgleda odlozili update na 8.

Sent from my Redmi Note 3 PRO

Poslednja izmena:
Na kojoj strani bese uputstvo za ubacivanje global roma?

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Post 1808 ja mislim

Sent from my Redmi Note 3

Ja i dalje ne uspevam da osposobim fingerprint, bilo da sam na CM ili RR, bilo da flash-ujem cm-13radios.zip ili fp-fix.zip ili ništa. Na MIUI je sve ok radilo. Pada mi na pamet da nije mozda do verzije TWRP-a, da ne wipe-uje sve prilikom instalacije, ili možda do toga što nisam standardnom procedurom otključao bootloader?
Koju verziju fona imas? 16 ili 32Gb?

32GB SD. Odustajem. Na trenutak sam uspeo sa romom koji mi je bastoise preporučio, ali već posle restarta nije hteo da radi. U pitanju je fpc102x skener. A pokušao sam sve moguće fix-eve, CM13 tri verzije, RR, AOSP i ne vredi. Za sada se vraćam na MIUI Global, pa kad bude izašao CM13 stable, možda probam opet...

Ako ti je za utehu,ni ja nisam uspeo,isto SD 32gb....

Meni radi sa fpc102x a izašao je i CM snapshot danas.

Pomerili update za 23 avgust nesto su slabi sa informacijama...zbog cega su odlozili...?

Sent from my Redmi Note 3 PRO

Da se upišem, pro verzija, 32gb.

@gremlin74 hvala lepo :)

Da li Fastboot rom povlači OTA update?
c847a5424093d6f8ef0be8afd9398733.jpg

Pozdrav ljudi, pročitao sam stotinak strana i na kraju sam se izgubio, pa ću postaviti pitanje ovde.

Potreban mi je dual sim telefon, ne mora dual active, sa većim ekranom zbog preglednosti excel tabela.

Međutim, potrebno mi je da su mi firmin mail, gmail, viber i WA stalno aktivni, tj da se ne gase zbog uštede RAM-a.
Kupio bih od preprodavaca u Srbiji ovaj telefon, pa me zanima koja je na kraju najbolja opcija, tj ROM da bi mi ovo gore pobrojano radilo?

Nikada nisam imao Android, pa se baš ne snalazim sa ovim kuvanjima i izmenama, još uvek teram BB OS10 na Passportu, tako da mi je sve ovo spansko selo.

Hvala vam unapred.

Drugari nikako ne mogu da izbacim widget za svaki forum zasebno na Tapatalk-u, ovaj problem neman na drugim telefonima a ista verzija tapatalk-a.

Pozdrav ljudi, pročitao sam stotinak strana i na kraju sam se izgubio, pa ću postaviti pitanje ovde.

Potreban mi je dual sim telefon, ne mora dual active, sa većim ekranom zbog preglednosti excel tabela.

Međutim, potrebno mi je da su mi firmin mail, gmail, viber i WA stalno aktivni, tj da se ne gase zbog uštede RAM-a.
Kupio bih od preprodavaca u Srbiji ovaj telefon, pa me zanima koja je na kraju najbolja opcija, tj ROM da bi mi ovo gore pobrojano radilo?

Nikada nisam imao Android, pa se baš ne snalazim sa ovim kuvanjima i izmenama, još uvek teram BB OS10 na Passportu, tako da mi je sve ovo spansko selo.

Hvala vam unapred.
Mozes opusteno uzeti redmi note 3 meni je viber,skype,freshdesk aplikacija(za posao) i sve sto sam stavio za autostart normalno su dolazile notifikacija ima u batery profilu da namestis da ti negasi backgrund procese.
Ovo ti pricam za oficijalni softver miui 7.
Dosta je nadogradnji doslo posle tih postova koje si citao tako da je dosta stvari ispravljeno.
Nemoras uopste da menjas software.
Mi entuziasti nemozemo da odolimo ;)

Poslednja izmena:
Vrh Dno