Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav društvo,

Kupio bih ovaj telefon, Pro sa 32gb interne i 3gb rama pa me zanima od koga je najsigurnije da poručim, koliko već može biti sigurno. Mrzi me da se cimam sa Aliexpressom jer naša (Niška) carina obračunava PDV i na 1$ pa neću da reskiram da me ogule kao za Xiaomi yi.

Vidim da većina poručuje od Vere iz Subotice i Vladimira iz BG-a. Ja bih od Vladimira a najpovoljnije mi je od prodavca Mobilni NS ali vidim da njega niko ne pominje ovde. Iz Niša sam, ovde je do skoro imao neki lik ali više ne. Hvala.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pozz,
Ja sam kupio od Moblini NS pre 2 dana. Mobilni radi savrseno vec 2 dana :D

Edit: Lazem. NS Mobil se zove.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja sam od Mobilni NS, MTK verziju.

Poslednja izmena:
Drugari, ovi ljudi koje pominjete trenutno nemaju ali ima izvesna Milica koja ima radnju na zelenom vencu i 33:1 na kupujem prodajem. :)

Da naručujem od nje, mrzi me da čekam ostale dok naruče?

Nemoj ovde u temi postavljati postove o kupovini i dilemama.
Imaš poseban thread za to.
Poslao sam ti PM čisto jer sam uzeo telefon od Vladimira ,koji me maximalno ispoštovao i ne vidim razlog da ga ne preporučim i drugim potencijalnim kupcima.
Inače, ako ne znaš ko sam ja..prelistaj postove ..videćeš da nisam lak za varenje.

Ili, kupi telefon gde misliš da je najpovoljnije za tebe.
Računaj na to da Kidence više nije prisutan ,ovde u temi, pa ćeš morati da uložiš vreme+energiju.
U tom slučaju, uzmi telefon od te Vere , što si rekao da bi uzeo, od nje ćeš dobiti GlobalStable i ne guši temu ovde sa postovima GDE DA KUPIM I OD KOGA,...

Opušteno druže, hvala na informacijama oko prodavaca i članova sa iskustvom a što se foruma tiče nema potrebe da mi objašnjavaš imam ja dovoljno dug staž na benchu da znam kako stvari ovde funkcionišu.

Ali ovo je forum, ovde se dolazi da bi se diskutovalo o onome što je predmet teme, ne znam zašto je problem diskutovati i o tome gde kupiti telefon i ko je pouzdan prodavac?

Ja upravo idem da podignem svoj Xiaomi Redmi Note 3 32/3 SD :)

Sent from my JY-G3N using Tapatalk

Još jedna preporuka za Vladimira ,jeste da je skratio "garanciju" sa 6m na 3m ali je dosta dobar čikica . Deluje korektno kroz priču

Sent from my Redmi Note 3

Poslednja izmena:
I ja imam 6m ali vidim da je skratio na 3m. Ako ispoštuje i tih 6m puna kapa od njega.

Sent from my Redmi Note 3

Poručio od Mobilni Ns, da sam znao odmah da je čovek s bencha ne bih gubio vreme.

Što se garancije tiče, jedina validna garancija je uz dve godine uz fiskalni račun i takvu preferiram ali za uređaje skuplje od 200 evra. Za sve ispod se više isplati reskirati i kupiti sa oglasa i proći jeftinije. Računam to je elektroniks ako prvih deset dana radi kako treba radiće i dve godine. Pri kupovini sa oglasa očekujem da prodavac bude fer i pregleda uređaj pre slanja, tipa displej, kućište i to je to.

Hvala na lepim željama. Ja sam uzeo preko neta crni Xiaomi Redmi Note 3 32/3gb iz Kine za nekih 157€, naručio u CG kod rođaka zbog carine, Kinezi napisali na paketu vrednost 100$, tako da mi je jos jedini dodatni trošak bio 1€ za podizanje paketa :)

Sent from my JY-G3N using Tapatalk

Šta preporučujete kao zaštitu za displej? Vidim da se cena kreće od 300-1400 din za razne folije i stakla.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Nije note 3, nego redmi 3s, ali u vezi sa pričom oko garancije.... Danas prvi problem: mob je bio 6. dan na bateriji uz 5 sati SOT i negde oko 40% baterije. U jednom momentu sam začuo "bip" (ispostavilo se da je početni ton melodije zvona, pošto me je drugar pozvao odmah na drugi broj/telefon), pogledam šta je, telefon mrtav. Na punjaču takođe ne daje znake života. Tek kad sam držao power dugme dobrih 10-15 sec, zavibrirao je i digao sistem. Već sam pomislio da ću biti među prvima koji će da isprobaju garanciju. Desilo se nekome slično?

@ jim9

imaces i podrsku od "ekipe od koje si kupio" kakvu god bude trebalo...

Poslednja izmena:
Jos par dana do zvanicne verzije 8.... :)

Sent from my Redmi Note 3 PRO

Meni bre ok ovaj miui...imao sam stvarno skoro sve modele samsunga ...i iphone-a. Pricam o note 2 i 4, s2, s3, 5 neo..iphone do 5s ..ali ovaj RN3 mi je skroz ok...pogotovu baterija..jedino taj displejj malo i kamera...ali za te pare full....ja sam prodao S5 neo star 3 meseca i uzeo ovaj ..

Poslednja izmena:
Stvarno.. Meni je odlican, koliko se miui ovde pljuje, neko ko razmatra ovaj telefon ce svasta da pomisli..

CM RR kombinacija ubija,nebi se vracao vise na Miui ni da mi neko plati :)

uploadfromtaptalk1471208660617.png
Decko,gledaj i uci [emoji6]

Ja sam zadovoljan i sa ovim miui 7
a93a397460d997471acc7c5fbb55a3fd.jpg

Ma ok je Miui,radi to ok,ali ovo je daleko fluidnije i brze,a o multitaskingu da se ne govori...jedino sto se ovako izgubi garancija ***...

Evo i ja kažem ljudima da pređu na RR.Ja sam prvi probao iz teme(i ubedio nekoliko članova da probaju isti) i imam samo reči hvale.Sve je bolje nego na Miui-u.

Niko nikoga ne ubedjuje,samo iznosim svoje misljenje
..

Jedno noob pitanje: Čitam nešto GSM Arenu, i koliko sam skontao, MTK modeli nemaju mogućnost proširenja storage kapaciteta micro SD karticom, dok Snapdragon modeli imaju?

Jesam li u pravu, ili mogu i u ovaj moj MTK da ubacim karticu?

Jedno noob pitanje: Čitam nešto GSM Arenu, i koliko sam skontao, MTK modeli nemaju mogućnost proširenja storage kapaciteta micro SD karticom, dok Snapdragon modeli imaju?

Jesam li u pravu, ili mogu i u ovaj moj MTK da ubacim karticu?
Bas tako.nemoze sd kartica u mtk.

Eee... Baš bezveze. Hvala na infou.

meni potvrda za unlock stigla za 3 dana al je bio i vikend.

Da li i dalje postoji kod nekih dilema MTK ili SD?
SD ljudi i nema problema...

Vrh Dno