Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

@fkloznica
Nemo' se i ti naljutiš k'o Kid.
Ostaje nam samo da pobacamo telefone u vis i da se posipamo pepelom ;)

Aj' se kladimo da će Kid prekinuti apstinenciju :D

Poslednja izmena:
Danas porucen note 3pro sa nillkin flip coverom nadam se da nisam pogresio i sto se tice verzije tel i covera...

Evo malo fotkica sa SD kamerom....

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Prilozi

• IMG_20160812_110745.jpg
    IMG_20160812_110745.jpg
    1.1 MB · Pregleda: 483
  • IMG_20160812_110751.jpg
    IMG_20160812_110751.jpg
    1.1 MB · Pregleda: 494
  • IMG_20160812_110827.jpg
    IMG_20160812_110827.jpg
    1 MB · Pregleda: 474
  • IMG_20160812_110833.jpg
    IMG_20160812_110833.jpg
    1 MB · Pregleda: 481
  • IMG_20160812_110935.jpg
    IMG_20160812_110935.jpg
    1 MB · Pregleda: 470
Telefon je odličan sem kamere u LL uslovima i mt. Edit: još jedna mana je užasno veliki drain dok je ugašen ekran.
A pošto baš malo slikam to mi nije neka mana.
Npr zanimljivo da je vibra motor dosta kvalitetniji od onog na n5 a i wi fi dosta bolje hvata.

Moram se ograditi da još uvek nisam probao zvuk kroz sluske i snimanje videa.

Sent from my Redmi Note 3

Poslednja izmena:
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Nista spec podesavano,max kvalitet,dnevni rezim,i to je to. Meni se cini super,mada nisam radio direktna poredjenja sa stock kamerom...

Prilozi

• IMG_20160812_110946.jpg
    IMG_20160812_110946.jpg
    1.2 MB · Pregleda: 473
  • IMG_20160812_111041.jpg
    IMG_20160812_111041.jpg
    1.2 MB · Pregleda: 469
  • IMG_20160812_111058.jpg
    IMG_20160812_111058.jpg
    1.1 MB · Pregleda: 475
  • IMG_20160812_120853.jpg
    IMG_20160812_120853.jpg
    1.1 MB · Pregleda: 467
Kod mene nema 16:9 na ovoj zadnjoj kameri sto ste postavili ...

Sent from my Redmi Note 3 PRO

šnele, stavio sam maj noviji nightly jutros, isto, neće. :(

Kod RR radi LED normalno ??

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ne znam onda... Poigraj se sa led notification settings, možda proradi. Možda i najnoviji Radon kernel pomogne, ali opet kažem nisam lično testirao. Prelistaj na xda RN3 podforum pa vidi da li ima nekog rešenja.

Gledam Radon kernel, koji li mi odgovara ? Znaci do LED drivera je...

For CM/AOSP roms which use the new led drivers -

For CM/AOSP roms which use the old led drivers -

P.S. Proradio LED uz "new led driver" ! :)

Poslednja izmena:
Stavio si ga na cm 13 ja sam na RR 5.7.2 i Radon 2.0 i sve radi zasad tu ostajem.
Kakav je cist CM fale ti neka podesavanja iz RR?

Ništa ja tu ne bi dir'o, sasvim dovoljno svega. Šta mi nedostaje, Ambient Display da radi kao treba, rekao bih da ne radi uopšte na ovim CM ROM-ovima.

Koristi li neko Dirty Unicorns? Vidim na Xda ima nezvanična verzija. Kakvi su utisci, radi li sve?

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Podneo zahtev za unlock kad dobijem odgovor i otkljucam bootloader koji je najbolji twrp da bekapujem sve iz orginalnog sistema?

Evo i ja jednu sa tom kamerom SD sto ste postavili...
1ff9aef14cc8fabd2a1ec3d7f4c4ea00.jpg

Sent from my Redmi Note 3 PRO

Prekjuce podnio zahtjev za otkljucavanje bl i juce mi stigla poruka da mogu otkljucati bl. Sad me zanima da li ja to mogu iskoristiti kad god hocu, tj da li ppstoji neki rok do kog se to mora odraditi. Posto bi sacekao 16-i da vidim taj update na miui 8, pa bi eventualno tek kasnije probao sa otkljucsvanjem i flashovanjem drugog roma. Jedina zamjerka trenutno mi je slab multitasking, tj reloadovanje aplikacija i sajtova

Sačekaj kada tebi bude odgovaralo, pa otključaj. Ako bude nekog vremenskog ograničenja, javi..jer planiram istu proceduru, ali ne sada već malo kasnije.

Sent from my RedmiNote3 Pro

Poslednja izmena:
Prekjuce podnio zahtjev za otkljucavanje bl i juce mi stigla poruka da mogu otkljucati bl. Sad me zanima da li ja to mogu iskoristiti kad god hocu, tj da li ppstoji neki rok do kog se to mora odraditi. Posto bi sacekao 16-i da vidim taj update na miui 8, pa bi eventualno tek kasnije probao sa otkljucsvanjem i flashovanjem drugog roma. Jedina zamjerka trenutno mi je slab multitasking, tj reloadovanje aplikacija i sajtova

Sačekaj kada tebi bude odgovaralo, pa otključaj. Ako bude nekog vremenskog ograničenja, javi..jer planiram istu proceduru, ali ne sada već malo kasnije.

Kupih i ja ovi masinu pre 2 dana. Posle 10min stavio CM13 na kojem za divno cudo sve radi :D Nisam do sada na neki telefon stavio neki rom a da je sve ovako lepo radilo. Bar nisam jos primetio da nesto ne radi :)

Rade ti i led notifikacije? Kako si uspeo za tako kratko vreme da otključaš bootloader? Ja sam čekao dva dana na kod...

Sent from my JY-G3N using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ne kontam bas kakav kod cekate?
Nasao sam temu za otkljucavanje i kada sam ispratio sve korake i na kraju ukucao onu fastboot komandu oem nesto onda mi je izbacilo da mi je otkljucan bootloader. (tad sam pomislio, a u materinu sve sam odradio i na kraju poslednju komandu za unlock nisam morao poterati :D)

Radi led, ne znam za sta sve radi ali video sam beli i crveni. Da li je bio neki sms ili whatsapp, nisam sada siguran.

http://forum.xda-developers.com/red...cyanogenmod-13-0-xiaomi-redmi-note-3-t3350656

Ovaj ROM sam nabacio.

Ako sam dobro razumeo - ti si dobio telefon sa otključanim bootloaderom. Gde si naručio telefon?

Sent from my JY-G3N using Tapatalk

Kupio sam u NS u nekom servisu. Ustedeo bih 10-15e da sam narucio preko Austrije ali bih morao cekati rodbinu tako da sam ovde uzeo.

I ja sam dobio sa otključanim, kupio ga u Bgdu, na početku Sarajevske, poslao zahtev za unlock međutim probam da stavim TWRP i ono hoće, znači bio je...

Pa možeš i lakše da proveris .

Pišeš samo fastboot oem device-info

Sent from my Redmi Note 3

@kidence nema te? Hteo bi da otkljucam bootloader na MTK a trenutno sam na LoxaR. Video sam da si imao neku zaeb*nciju pa ako mozes da mi objasniš gde da se ne za*ebem?

Nazad
Vrh Dno