Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Kako radi otisak ? Kamera je još gora nego na miui ?
Ima li taj rom možda u sebi app lock ,to koristim na miui :)

Sent from my Redmi Note 3

Otisak isti ko na Miui-u,kamera ista(ako ne i malo bolja),app lock ne postoji integrisan u sam rom

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Terate me na zločin .. a taman sam se navikao na miui.

Da li je cackao nešto oko podešavanja ekrana i boja na njemu ? Ovakav kakav je na miui meni je idealan.

Čekam da provedete par dana na njemu pa ćemo videti šta kažete :)

Poslednja izmena:
Ja sam već jedno mesec dana na RR-u.
Root-Twrp-Flash-Enjoy your beast [emoji2]

Za one koji koriste kaljeno staklo - kako vam se drži po ivicama? Da li se odlepljuje i koje koristite?
Страшно, мени се већ друго одлепљује, прво имао сам силиконску футролу и она је ишла одозго преко екрана па је она вршила притисак и одлепљивала, али сам узео Auxian и она иде испод ивице екрана али ми се стакло ево поново почело одлепљивати.

Sent from Redmi Note 3 Pro preko tapatalk-a

Koje staklo imas nucleus? Hvale Nilikin...

Flash dev Roma
Otključavanje bootloadera
Flash ili reboot u twrp
Onda naravno supersu

Uradih ovo. Svi preduslovi naravno ispunjeni... Tj dev rom i otkljucan bootloader :)
Flashovao TWRP pa iz recovery-a superSu i evo ne mogu da bootujem ni u system ni u recovery :)

Pakao.. :/
Sada moraš da čekaš kolegu @kida da pokuša da ga vrati u život .

Screenshot_2016-08-06-23-50-07-921_com.android.updater.png
Ja ne mrdam sa MIUI 8 :D
U tom će izaći Stable MIUI 8, a dotle ćete se vi izigrati sa AOSP/CM,a dok se vi izigrate sa CM, utom će izaći i dev MM :)

Inače, oduševila me Second space opcija.,.totalno dva nezavisna desktopa.
Još kad bi moglo i dva nezavisna sistema, u dual boot-u..ali i toga će biti uskoro :)

Poslednja izmena:
@DaPimp,pokušaj da flešuješ stock fastboot rom preko MiFlash-a.Ako ti je zvanično otključan bootloader nemaš čega da se plašiš [emoji4]

Znači li to da ,posle isteka garancije, je poželjno zvanično otključati bootloader,ako misliš da se zezaš sa custom ROM-ovima?

False alarm, proradilo je :) evo flashnuh RR i taj radon kernel ... da vidim i tu kombinaciju :)

Ma koje garancije ? Fleshnes samo stock rom i zaključan ti je bootloader

Pa, mislim ove, kao, garancije što se dobija na uredjaj, pod uslovom ako ne otključaš bl, jer ja ne planiram da ga otključavam još neko vreme, taman dok prodje tih 6meseci garancije :D, ću da se zezam sa MIUI 8.
A kada krene otključavanje bootloader-a, kako reče saobracajac96, znači poželjno je zvanično otključati bl, ukoliko dodje do situacije u kojoj se našao DaPimp.

Sad se prijavi za dobijanje koda preko sajta,pa kad se rešiš da oslobodiš svu moć ove zverke samo unlock [emoji23]

Može tako?
Mislio sam da otključavaju odmah, nakon prijave i da automatski gubiš garanciju,samim tim :)
Ukoliko se predomislim, mogu da storniram , tj. odustanem, ili nema nazad?

Pa ti dobijaš mogućnost da otključaš bootloader.E sad,da li ćeš,to je tvoja odluka

Znaci kod moze da mi samo stoji tu neiskoriscen i u tom slucaju se ne gubi garancija?

99% ne,ovaj 1% ostavljam jer su ipak to braća kinezi [emoji2]

Jel se i vama u RR romu, desava force close kada idete settings/performance?

Meni ne,probaj ovaj fix.

Vidi stvarno i mene izbacuje.Mislim da je do kernel adiutor-a.Vidim nova verzija,sa starom nisam imao fc.

Jel' se igrao neko sa ovim kcal-om?Nekako mi se čini da ekran vuče malo na crvenu boju,pa ako ima neko podešavanja da probam da izbelim ekran [emoji23]

Poslednja izmena:
I jos jedna stvar..... nema Exchange opcije kada se ide na add account... A to mi bas treba za posao.

Edit: Taman sve skockam, instaliram ovaj Kidencetov fix i nece da mi prihvati pin za otkljucavanje :D:D:D pakao.
Sad opet moram sve ponovo :p

Poslednja izmena:
Meni taj fix sredio sve...Za sada zadovoljan :)

Joj taman sam mislio burazeru da ubacim global stable, ali sada sa CM ste mi bacili zisku. :D Mada sta njemu ce global stable biti i vise nego dobar.

Sad se sredio performance problem, ali je tu FP problem :) ajmo opet fix :)

Edit: Miui je bolji samo zato sto nema toliko 'ebade dok se sve lepo skocka :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno