Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Umesto da testiraš cm i onaj resurraction rom ti se zezas sa tim Indus miui romovima :)

Sent from my Redmi Note 3

Cek bre..polako sa zeljama :D Isti je dev za Mokee i RR... ;D nadjoh par mana na Mokee na SD sto nema za MTK...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

@rararasputin
Ako mene pratis, stavices Mokee rom... :D
Ja sam prosao vrhunski, manje nego to , dobio i staklo i silikon :)

Htedoh da odradim update na MIUI8, kada sam krenuo upgrade, on kaže da je to downgrade.
Skinuo sam Developer ROM
Da ja ,ipak, pričekam da izbace Stable ROM MIUI 8 ?
Kada se kaže da planiraju ?

Misliš da nema šanse da Xiaomi izbaci MM za RN3Pro ,pa mora Mokee?
Rađe bih da pratim StableROM-ove ,pa kad prispe zvanična verzija.
Ako ne prispe, onda flash na CustomROM najblizi MM-u.

Ma pusti ti sta kaze Xiaomi..on gleda vreme izlaska rom-a... A ne verziju...Pa sta je vece, 7 ili 8 ;) :) :)

@saobracajac96

Koju ver. RR ROM-a koristis? Vidim da kukaju na ovu zadnju, da ima pucanja nekih procesa, zaglavljena bat. na 50% i tako neke stvari...Vidim da ovaj kernel ne radi sa Mokee... Hteo bas da ga probam...Kakva je bat. na njemu s'obzirom da je overklokovan cpu?

@kidence
Oce li bit onog upustva za vise ikonica u jednom redu itd..[emoji85]

Sent from my Redmi Note 3 Pro SD using Tapatalk

Znam da sam nekome trebao da posaljem i nisam mogao da se setim :)
Kacim za 30 min.

Probao sam sve kombinacije Radeon + RR ali ova je za mene najstabilnija
4ff9519b92302179296f545a606fcdb5.jpg

Ovo je 5x5 grid

https://app.box.com/s/adprg4y5k7u8732g4f7zc7ubcza8z8ne

Ovaj fajl kopiras preko Root explorer-a ili Es explorer-a u Root/device/system/media/theme/default

i dajes mu permission 0644

Posle toga, reboot telefona i to je to :D

@saobracajac96

A baterija?

Na Mokee-ju odlicna, skinut sa punjaca u 03h nocas, 3h sot, baterija sada na 60%...Nervira me samo sto ima crvenu led za sve notifikacije, ne mogu nikako da se setuju boje, nema animacije kao na 5.1.1 i senzor otiska radi mnogo lose, od 10 pokusaja mozda ako otkljuca 2x ili nece uopste...

Prilozi

• fm41p2.png
    fm41p2.png
    20.5 KB · Pregleda: 96
Poslednja izmena:
Mora root...Po meni ovaj grid 5x5 za MIUI, podesiti DPI na 405 i ovaj telefon je jos bolji :D

Sada malo istrazivah oko RR roma, izgleda da ovo sto sam ja danas gledao nije zadnja verzija...Skinuo sada zadnju(ovo je ta koju ima @saobracajac96), ovo sto sam pisao da svi kukaju, izgleda da je ispravljeno sa ovom zadnjom verzijom, napravili su malo pometnju sa oznakama.
Ima i nova verzija Radon kernela 2.0...
Nista, odoh da se igram... Probacu prvo RR rom sa njegovim kernelom, pa cu onda ubaciti Radon v 2.0... i videti jel ima razlike. :D

Poslednja izmena:
Jao super, posto je Kidence presao na Zmaj edisn, sad mogu da ga smaram oko rutovanja xD :)

Hvala,uspio sam,a za slucaj da ocu da se vratim na standardno sano obrisem onaj fajl ili kako vec [emoji2]

Sent from my Redmi Note 3 Pro SD using Tapatalk

Samo obrises i to je to...Mada mozes da mu dodas .bak pa ako ikada pozelis da ga vratis, samo obrises .bak i opet radi :D

Što se tiče baterije,6h SOT sa maksimalnim korišćenjem(4g,gps,bluetooth,wifi,google backup,sve popaljeno),9h-10h kući na wifi-u,fingerprint savršen 99/100 [emoji4]
Za Google kameru mora instalacija preko apk fajla

Poslednja izmena:
Nesto ovde nije kako treba, tim imas neku verziju r52,a zadnja koje ima aktuelna da se skine je r43...
Inace kamera puca cim se pokrene i led za notofikacije svetli samo jednu boju... Toliko za pocetak sa njegovim kernelom, sada ubacujes Radon V 2.0

Je l ima neko pouzdan link za google cam apk :)

Meni se restartuje telefon samo kada pokušam da uđem u kameru preko duplog tapa na power dugme kada mi je ekran ugašen,a za led imaš koliko oćeš podešavanja [emoji4]
f46c05895b9bb6d7352459c7c54a8129.jpg

Imas podesavanja,ali svetli samo jedan boja nesto plavkasto ...Na 5.1.1 Mokee rade sve boje...

@fkloznica

ovo je beta, testing...ja gledao stable :D

https://basketbuild.com/devs/resurrectionremix/kenzo

Ubacio Radon v 2.0 i sada sve sljaka...

Cak i ovaj double power za kameru :D

Jel radi 3g na njemu?Znam da je imao u 1.7 i 1.8 verzijama probleme s njim

Koji je najlaksi nacin za root SD verzije? Tj za instalaciju TWRP-a...

Poslednja izmena:
Radi mi 3G, upravo probao...(MTS) Ovo za sada lepo deluje, nekako je odzivniji fon nego na Mokee, sa MIUI necu ni da poredim.Sada mi radi i led kako treba... Ovaj ROM obecava :D

Poslednja izmena:
Za one koji koriste kaljeno staklo - kako vam se drži po ivicama? Da li se odlepljuje i koje koristite?

Pa ja ne znam zašto svi ne predju na CM based romove,ono sa Miui je mučenje [emoji23]

Nisu probali, pa ne znaju :D
Ko jednom ''oseti'' CM, zaboravi na MIUI odmah :D

Vrh Dno