Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Pa kada povezes telefon u EDL modu treba da se pojavi pod port... Procitaj lepo uputstvo i korak po korak,ne brzaj kao neki...Svaki korak je bitan.

Sent from my Redmi Note 3 Pro

Ljudi a kakav je telefon bez ubacivanja romova i ostalih cuda...znaci kupim,ukljucim i vozim?

sony xperia z

Ako je zvanicni global onda je dobar, ako je kuvani onda ne znam..

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Pa kada povezes telefon u EDL modu treba da se pojavi pod port... Procitaj lepo uputstvo i korak po korak,ne brzaj kao neki...Svaki korak je bitan.

Jeste, u pravu si.
Potrčao sam odmah u Dev.Manager da tražim COM port podignut driver,umesto da sam ga inicirao iz command prompt-a.
Medjutim, odmah po inicijaciji u Dev.Manager-u, prepoznao ga..malo zatim ga ispljunuo napolje.
Ne bih sad na laptopu da radim flash.
Sačekaću sutra na PC-u.

Reci mi samo, pošto sam ga ubacio u download mod..blinka crvena lampica..šta da uradim da uključim fon normalno?
Samo da izvučem USB kabl i da uključim telefon?

Znači, sve sam pozatvarao, neću sada da radim flash, vidim da sve prolazi po uputstvu, izgleda da USB port zeza,čim ga izbacio..a ne bih da experimentišem sa druga 3 USB porta na laptopu, mozda ga izbace u sred flash-a,a mozda ne..nisam toliko znatiželjan :D

Poslednja izmena:
Da ga ukljucis drzis power dugme 30sekundi

Sent from my Redmi Note 3

Nije trebalo baš 30, mislim da se inicirao posle 5-10sec.

Nije teško, samo treba slediti uputstvo.
Brine me to što je izbacio uredjaj.. ,u Dev.Manager-u je bio onaj žuti saobraćajni znak na COM drajveru.
Naravno , u MiFlash-u nije bilo COM port-a.

I ako to nešto znači, prepoznao ga na desetom COM portu.

I još jedno pitanje od vitalnog značaja :)
Gledam na yt-u postoji način da se fon vrati u zivot,ako se brikuje.
Najgori scenario da u toku flash-a prekine instalaciju.
Mogu li da ga vratim u zivot ili ne?

Poslednja izmena:
Capture.PNG
Screenshot_2016-08-06-05-27-13_com.android.updater.png

@Kidence
Sve prošlo.
Puno hvala.

@fkloznica
Kako si dobio MIUI 8?

OTA radi, samo jedan update i to sve software ispravke.
Kada će MIUI update?

Poslednja izmena:
Nema na cemu :)
Mozes i ti na MIUI 8 da predjes, samo skini Global dev zip (oznaka 6.8.4 MIUI 8)sa sajta, kopiraj na telefon i preko Updater app odradi prelazak...

Poslednja izmena:
Jel to isti update koji ce biti OTA krajem avgusta?

Sent from my Redmi Note 3 PRO

Nije, ovo je Global dev ROM...ali ne verujem da ce biti nekih mega izmena...Manje-vise samo peglanje ovog ROM-a i izbacivanje kao Global Stable...

Juce stigao tel sa alija, snapdragon 2/16 verzija. Trazio sam da mi stavi global stable i tako je uradio. Telefonom sam odusevljen,sve radi kako treba, nisam primjetio kasnjenje u pprukama na viberu. Odmah mi je podesio mob.internet kad sam ubacio karticu. Auto brightness jako lose radi, kako je vec neko i prije spomenuo pa sam ga odmah iskljucio. Jedino sto sam primijetio je da se telefon blago grije pri radu i to najjednostavnijem. Nije to sad neka temp.ali se osjeti da je onako mlak. Vise me brine nego sto mi smeta.
Znaci prvi utisci su maksimalni, posle alcatela pop s7, zmaj:)

Sent from my 7045Y using Tapatalk

Nije, ovo je Global dev ROM...ali ne verujem da ce biti nekih mega izmena...Manje-vise samo peglanje ovog ROM-a i izbacivanje kao Global Stable...

Sacekacu jos par dana...btw ovo za displej nisam znao..kod mene je ovaj treci :(

Ne brini, ne greje se pri radu, barem ne pri regularnom nego od drzanja u rukama, pa metal poprimi toplotu :)

Sacekacu jos par dana...btw ovo za displej nisam znao..kod mene je ovaj treci :(

Nemoj da padas u bedak,dobra je i Tianma,malo su boje i kontrast losiji ali nista strasno,i dalje dosta dobar ekran....

Sent from my Huawei P9 Lite

Tako je @sinda. Sve su to nijanse...

Ne znam kakav je taj boe ili bao ekran, kako li se vec zove, ali meni je i ovaj Tianma odlican :D Poredjenja necu da gledam da se ne izbedacim [emoji14] Ovo je super, sve vise i vise ljudi kod nas koristi Redmi Note 3 :) :)

prekljuce sam dobio telefon niko od nasim madjara nije dobio redmi 3s koji sam hteo da uzmem ali uopste nisam pogresio samo da se naviknem na 5.5 inca :)
dosao sa miui 7 global romom.
odlican telefon.

Pa bolje si prosao sa RN3 nego R3... Po meni dosta bolji je Note nego obican Redmi...

Da li ima opcija u podesavanjima da se namjesti da kapacitivne tipke svijetle koliko je i ekran ukljucen a ne samo 5 sec?

Sent from my 7045Y using Tapatalk

Ima.
Settings-buttons, button light settings...zadnja opcija valjda, ako me secanje sluzi :D
Tu podesavas vreme trajanja...

Ja ih držim na 2sek. Inače na beti ima da stoje stalno upaljene.

uploadfromtaptalk1470484398474.png

Nema na cemu :)
Mozes i ti na MIUI 8 da predjes, samo skini Global dev zip (oznaka 6.8.4 MIUI 8)sa sajta, kopiraj na telefon i preko Updater app odradi prelazak...

Zašto ti nisi prešao na MIUI 8 ?
Ja gledam šta ti radiš, tako se i ja ponašam :D

btw, gledao sam yt reviews na temu MIUI8, u pravu si..i meni se više sviđa,recimo, toggle na MIUI7,nego ono što sam video na MIUI8 (što se make-up-a tiče).
U svakom slučaju, ako Xiaomi ide u tom smeru, idemo i mi.Jedino čemu se 'nadam' je podrška za MM.

Juce stigao tel sa alija, snapdragon 2/16 verzija. Auto brightness jako lose radi, kako je vec neko i prije spomenuo pa sam ga odmah iskljucio. Jedino sto sam primijetio je da se telefon blago grije pri radu i to najjednostavnijem. Nije to sad neka temp.ali se osjeti da je onako mlak. Vise me brine nego sto mi smeta.
Znaci prvi utisci su maksimalni, posle alcatela pop s7, zmaj:)Sent from my 7045Y using Tapatalk
Koliko te izašao,sa svim dažbinama?
Ne greje se, baš naprotiv.
U normalnom radu (gsm,gps,wifi,sync,..sa uključenim svih Google backup/servisima,Mi account/backup , brightness je na automatic, meni je Ok pri dnevnom svetlu, vidi se pristojno.

Steta za LTE 20 (800).
Šteta i za NFC, a i 4k nisam probao, vidim da je moguće sa Google camera app.

Poslednja izmena:
Isto izgledaju toggle na miui8 ako tako namestis .. ima u setings

Kad vec spomenu Google camera app, zasto je vise nema na play store-u?

Koliko te izašao,sa svim dažbinama?
Ne greje se, baš naprotiv.
U normalnom radu (gsm,gps,wifi,sync,..sa uključenim svih Google backup/servisima,Mi account/backup , brightness je na automatic, meni je Ok pri dnevnom svetlu, vidi se pristojno.
Izasao me 135 eura, kod nas nema dazbina za posiljke do 150 eura, mada prolaze i skuplje, liberalni su nam carinici :)

To je ,ujedno, reply i 2Kidence..on je platio RN3Pro 2/16 175€ :)
Još ako si dobio i Nillikin kaljeno staklo,gratis..? :D

Kad vec spomenu Google camera app, zasto je vise nema na play store-u?

Nema.
Da li neko od vas snima 4K preko RN3Pro?

Poslednja izmena:
To je ,ujedno, reply i 2Kidence..on je platio RN3Pro 2/16 175€ :)
Još ako si dobio i Nillikin kaljeno staklo,gratis..? :D

Nema.
Da li neko od vas snima 4K preko RN3Pro?
Ja snimam 4k na RN3 pro...ali sam fleshovao snapdragon kameru putem twrp-a...sve radi odlicno

Kaniš li pobijediti, ne smiješ izgubiti

@rararasputin
Ako mene pratis, stavices Mokee rom... :D
Ja sam prosao vrhunski, manje nego to , dobio i staklo i silikon :)

Nazad
Vrh Dno