Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Narucen Aixuan i Nilikin kaljeno staklo, nadam se da ce stici ok :)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Kad bese update na miui 8...sad krajem avgusta..? Jeste zadovoljni ko je uradio update?

Sent from my Redmi Note 3 PRO

U sredu, cetvrtak uzimam burazeru telefon i javljam utiske moje i njegove. Valjda ce da stigne sa global stable, da ne moram da se cimam.
Znaci kada se ima global stable dobija se OTA update normalno?

Inace verzija is taiwana podrzava lte800. Ako slučajno imate tu verziju ima mogućnost da radi lte800.

Edit
Greška ,izgleda da ne može :)

A znam da sam negde čitao da ta verzija ima lte20.. šteta što ne može da se našteluje ovde :(

Sent from my Redmi Note 3

Poslednja izmena:
Izgleda da mts nije još uvek krenuo sa baznim stanicama na toj frekvenciji, tako da je meni ok

Sent from my JY-G3N using Tapatalk

Predjoh i ja u zmajeve :D

Danas dobri RN3 MTK ode kod drugara, a ja uzeo 2/16 Pro verziju...

Sa istim Mi nalogom otkljucan i ovaj telefon, znaci da potvrdim da moze isti nalog da otkljuca i drugi telefon(proslo vise od mesec dana od proslog unlock-a), ubacen Alka TWRP i flesnuo Mokee ROM za SD verziju...

Sve u svemu, telefon leti(mada i MTK je lepo radio sa Mokee)... Za sada baterija deluje brutalno...

Druga stvar na kojoj sam dobio je ekran, na MTK sam imao Tianma, ovde mi zapao Boa i primeti se razlika, ne bas previse, ali ima je, takodje i kamera je malo bolja na Mokee 6.0.1 nego na 5.1.1.

Sve u svemu, nadam se da ce me lepo sluziti kao i MTK :D

Da boe je brutalan.. stvarno dobar ekran. Samo da ne požuti od grejanja :)

Dobrodosao (opet xD), feel the power! :D

Logično, zašto da ne otključaš drugi Xiaomi telefon istim nalogom, u njihovom interesu je da te imaju , uredno, u bazi :)
Super, sa srećom.
Nije loše razmišljanje 2/16, koliko sam video razlika izmedju 2/3GB nije primetna,a ukoliko želiš prostor, uzećeš SD.
Ja sam se zaleteo na 3/32, nekih 20+/-€ razlika.
Gde si kupio,kod Mađara ili ..?
Šta ti zapalo,koji ROM?

Pa zato sto jos uvek niko nije probao unlock sa istim nalogom na dva telefona, ja sam pisao da moze, ali sada to i potvrdjujem.Dosao sa Kineskin stable rom-om, niko ga nije hteo jer nije imao Google servise i dobih ga ispod cene ;)
A bolji je Boa, nema sta...primeti se razlika...Uzeo od Vladimira, tesko se nalaze crni 16/2...

Idi u About phone, tapkaj na kernel...kada udje u skriveni meni, udji u 1.software...i pise ti dole display...Boe ili Tianma.

Poslednja izmena:
LCM Information
tianma nt35596

Pretpostavio sam da je u kernelu, medjutim meni ne ulazi odmah u taj spisak informacija, vec mi, posle one automatizovane šifre koju ponavlja 9-7-9-7, kada ukucam 9-7 izbaci mi GPS ERROR: GPS scan timeout.
Tek kada tipnem na Error tab u donjem desnom uglu, izbaci mi spisak informacija o uredjaju.

Dešava li se vama, dok radi neka aplikacija, dok je u fokusu, pa fon ode u sleep mode..pa kada budite fon , da fingerprint neće da probudi fon odmah, tj. fercera..udje-izadje tj. ne probudi fon, vec se vrati u sleep.I tek posle tećeg-četvrtog tipkanja prstom ukači da probudi fon?
To mi se dešava samo ako imam neku aplikaciju pokrenutu u RAM-u, tj. kada je u fokusu.

Poslednja izmena:
Nisi jos ubacio Global rom?! Pa sta cekas... ;D

Sent from my Redmi Note 3 Pro

Predjoh i ja u zmajeve :D ...

... takodje i kamera je malo bolja na Mokee 6.0.1 nego na 5.1.1.

Sad kad si postao zmaj :d ako mogu da te pitam kakva ti je sad kamera za snimanje u low light na tom romu? Jel' fluidna kao i po danu?

Takodje, ako ti nije mrsko, jel' mozes da proveris da li taj rom ima camera api2 podrsku i da li podrzava digitalnu stabilizaciju slike u npr Open Camera? Tamo je mozes naci medju opcijama (ako je podrzana) ili proveriti pod "About" postoji Video stabilization stavka koja je na default romu "Not available" .

screen.jpg

Hvala!

Nego kada će nama stable stock miui8.. ? Sve ga nešto odlažu . Njega čekam pa da se skrasim. Ova beta sa updejtima na 7 dana me smara .

I na koju foru je uopšte ota 1.3gb ? Ko je ovde lud..
uploadfromtaptalk1470429637501.png

Jedino ako izbace MM za Global Stable, ovo sto sam ja probao na osmici je samo sminka, cak mi sedmica bolja...i lepsa :D

Probacu vec sutra, za danas mi je dosta... ;) lako je meni kada imam TWRP :)

Na 45 ili 46 strani je izbacio nekakav fiks za 3g mrežu . Čisto sutra da znaš ako te to bude zezalo :)
Malo sam prelistao temu..

Jel ima neko od vas neku Aixuan futrolicu na prodaju? Da ne čekam od kineza

Sent from my A0001 using Tapatalk

Мени за произвођача екрана пише Sharp r63315 1080 video mode dsi panel
Значи има доста различизитих прозвођача екрана :)

Sent from Redmi Note 3 Pro preko tapatalk-a

Taj Sharp je bas redak, ali valjda je on najbolji, pa Boa i onda Tianma... Ti si prvi ko je prijavio da ima Sharp ;D

Ја га узео од неког Даде са КП још априлу, можда су то први примерци били са овим екраном.

Možda , ali su baš retki.. :)

U svakom slucaju si srecnik [emoji6]

Sent with my Huawei P9Lite

Не бих ни знао колики сам срећник да нисте поменули како се проверава :)

Capture.PNG
Prvo sam instalirao MiFlash ,ništa se nije pojavilo u DeviceManager-u, od COM portova.
Instalirao sam, posle toga,adbdriver ,ista situacija.

Znači, u samom startu ništa ne prolazi, pa ne bih na živo da mu podmećem kroz Update driver software.

Da napomenem da nisam,na laptopu, instalirao originalne chipset drajvere, već je sve Windows signed.
Mislim da ne bi zbog toga trebalo da ima problema što uopšte ne vidi COM port.

Gde grešim?
Razmišljam, šta sam mogao u services da isključim :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno