Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Sad se vise necuje, samo par minuta u pocetku.. Valjda dok se ne "zagreje" :D Videcu, ako bude pravio problem zvacu Veru, mada mi nije poslala garanciju uz telefon..

Ljudi, dajte preporuku neki servis koji opravlja ovaj telefon, moram konačno da rešim taj konektor i sredim softver.

Znam da ima negde u temi do sada, ali samo da pitam, da li za MTK verziju postoji global rom?

Sent from my A0001 using Tapatalk

Nema Global za MTK i ne verujem da ce ikada i biti.

Sent from Xiaomi Redmi Note 3 Ultra

Koj mi onda rom preporučuješ? bitno mi je da nema kineskih slova i aplikacija. Možda EU rom?

Za MTK verziju Loxar 7.1.8. Ja njega i dalje koristim, nisam probao onaj modovani 7.2.5 jer Loxar radi za sve pare... Root-ovan je vec, samo mu ubacis Dolby Atmos i mod za kameru i :)

Jek ima neko poboljsanje za sd kameru.

Sent from my Redmi Note 3 PRO

Ima neka Qualcomm valjda, ali neko je vec pisao ovde u temi...pa potrazi malo postove...Mada koliko se secam ima i tema na Miui forumu...

Super kide, još ako imaš da mi šibneš link [emoji2]

Sent from my A0001 using Tapatalk

U breee... :D ljudi nemoj da vas mrzi da procitate prethodne postove i tamo nadjete sve sto treba...Iskeno, ima dosta korisnih stvari napisanih...Ovako, ako 100x puta pisemo o istim stvarima u temi i kacimo isti link tema ne lici ni na sta...

Izvoli...

http://en.miui.com/thread-216904-1-1.html

moja preporuka je flesnuti prvo Spinix v2b 7.1.3 i onda preko njega Loxar 7.1.8..ali kada se flesuje Loxar cekirati samo Boot i System particije, ne i user.Tako se dobije ~12gb free space na modelu od 16gb...i tako radi provereno fingerprint....;D

Kako ste zadovoljni sa kamerom? Ima li neko ko je poredio sa j5? Mislio klincu da uzmem rn3 ali se dvoumim zbog kamere.

Snapdragon 32/3

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Meni preko telefona otvara bez problema...

Kad hocu download...instalirao sam i mega i nema fajla za cam...

09226abfc07ce0f947e2db17ce1ee79c.jpg

Hvala...cini mi se da je stvarno bolja ...probacu preko dana.

Drugari,kako da odradim hard reset na telefonu uz pomoc tastera ili kako se ulazi u recovery da odatle probam? Nece telefon da mi radi,non stop iskace force stop za pojedine aplikacije,nakon sto sam ga vratio na Loxar rom,nesto sam ocigledno *****ao...
A i ne dozvoljava mi flesovanje drugog roma,ne prepoznaje ga komp kad drzim volume - i nakacim kabl.

Poslednja izmena:
Pa ne moze da udje u recovery jer je bootloader zakljucan.Ako ne mozes iz sistema da odradis factory reset, moras da flesujes opet preko sp flash tool neki rom...Ajde napisi sta si tacno odradio, pa da vidim jel mogu da ti pomognem...

Bio sam na Epic romu i posto mi se nije svidjao resio sam da ga vratim na LOxar,fleshnuo sam ga preko SP flash toolsa i kad se podigao sistem poceo je da izbacuje force stop,ne mogu da udjem u podesavanje i u jos neke aplikacije i izgubio je mrezu. Onda sam hteo da ponovo da instaliram rom i kad stisnem download u sp flash tools i nakacim telefon nista se ne desava,kao da ga ne prepoznaje komp,nece da krene ona crvena linija...Probao sam i druge romove.Ne znam da li nema veze sa usb debuging posto ne mogu da udjem u podesavanja da proverim.

Greska u koracima, ali dobro...ti si odradio pretpostavljam samo system i boot, nisi i user particuju,razlikuju se rom-ovi...Ako mozes da upalis telefon, nisi ga brick-ovao, sto je dobro...ziv je :D ako nece, to je vec problem... Probaj da skines Spinix v2b tj 7.1.3 verziju i probaj da flesujes nju system, boot i user particiju...mora da hoce iz sp flash tool(sa drzanjem volume down)ako ga nisi totalno brick-ovao...a ako nije imao mrezu, vrv si izgubio i imei...ali to kasnije.... Najbitnije je da ga vratis u funkciju.

Edit: Usb debugg mozes sa aktiviras i drzanjem volume + i volume - u isto vreme dok je fon nakacen na komp...

Poslednja izmena:
Nisam ga brikovao,telefon se upali ali kazem ti non stop izbacuje android proces je zaustavljen... Ajd skidam taj rom pa cu probati. E a nisam te najbolje razumeo za usb debugg,kako da ga aktiviram

Ako nisi onda nema da brines, resavas ga sigurno. Ugasis fon, nakacis ga na komp i drzis volume + i volume - u isto vreme i tako se aktivira na brick-ovanim telefonima usb debugging.Kontam da moze i kod tebe...
Kada odradis Spinix, flesni preko njega posle Loxar slobodno, ali samo boot i system ;D i diraj nista vise ;D

Poslednja izmena:
Nesto nece,skinuo sam rom ali kad ga nakacim nista se ne desava,nece da krene ona crvena linija...

Nazad
Vrh Dno